Güzellik & Bakım Dışarda olduğunuzda terledikçe vücudunuza bir şey sıkar mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor #Edameda ❣️#Emotion 🌺 Güncellemeler1 yıl Güncell Dışarda olduğunuzda terledikçe vücudunuza bir şey sıkar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
GereksizBilgi80 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Sadece pool deodorant ve 698 sanırım kodu bargello sıkıp yoluna bakarım zaten terleme kardiyo yapmadığım sürece zor zırt pırt deodorant parfüm çok kötü olur 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% 1 yıl Kötüyü daha kötü hale getirmekten başka bir şeye yaramaz. 2 1 Yorumla GereksizBilgi80 1 yıl Akıllıca düşünen birisi günlük 1 defa 🙂 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet çok terleyen biri değilim ama rahatsızlık veriyor bana. Eve gidene kadar idare ediyor en azından. Yanımda taşırım her zaman. 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Lütfen bu sıcakta toplu taşıtlarda ve kalabalık ortamda şak şak parfüm sıkmayın. Zaten hava boğucu. Yangın söndürür gibi üstünüze parfüm boşaltmayın. 0 2 Yorumla ismimibosver090809 1 yıl ter kokusundan iyidir Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Komple sıkmayın demiyoruz. Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hayır. Arabamda roll on ve parfüm bulundururum. Çok terlersem iki dakika iş yerinde duş alırım. Terlediğim zaman bi özgüvensizlik geliyor nedense. 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl oda kokusu bağladım boynuma 15 dakikada bir fıs yapıyor 1 2 Yorumla GereksizBilgi80 1 yıl Saygılar hocam bu başka seviye 🙂 Yorumla u tenedos 1 yıl @GereksizBilgi80 saygılar bizden efenim Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Hayır sıkmam.. kirli vücuda parfüm mü sıkılır 🤦🏻♂️ 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Hayır çünkü kullandığım ürünlere güveniyorum :D 0 0 Yorumla
Yorgunprenses_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl Terliyken iyi olmuyor kiyafetin uzerine parfum sikmak dahaiyi 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% 1 yıl Hayır, üst üste sıkınca daha da ağırlaşıyor kokular. 0 0 Yorumla
aliceahrass Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Eve gidip duş almak daha iyi parfüm ter kokusu birbirine giriyor daha kötü 0 0 Yorumla
Gökyüzü242 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Terleyen bir kişi değilim ama yanımda her zaman parfüm bulundururum. 🤞 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Evet evde ve araçta ayrı ayrı deodorant bulunduruyorum 0 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sürekli terleyen biri değilim. Devamlı bir şey sıkmakta rahatsız ediyor o ıslak his. 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Yanımda varsa sıkarım 0 0 Yorumla
X_Justimagineit_x Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Hayır o terin üzerine deodorant sıkanlar daha da b*kluyorlar kendilerini lütfen yapmayın jsjdjsjd 1 0 Yorumla
AXZEN01 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Ben sıkılmamasi taraftarıyım sadece bir an önce eve git duş al 0 0 Yorumla
tubahanimmi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hayır her gün yikaniyorum 0 1 Yorumla GereksizBilgi80 1 yıl Pool deodorant ve parfüm günlük bir defa kullanmak yeterli hocam Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Yoksa sıkamam.. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Fazla terlemiyorum 0 1 Yorumla GereksizBilgi80 1 yıl Pool deodorant ve parfüm 1 defa sıkmak da yetiyor hocam 🙂 gün boyu etkisi olur Yorumla
SiyahLady Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Deodorant ve parfum 1 1 Yorumla GereksizBilgi80 1 yıl En mantıklı olan hocam ama günde 1 defa kullanmak en iyisi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sadece pool deodorant ve 698 sanırım kodu bargello sıkıp yoluna bakarım zaten terleme kardiyo yapmadığım sürece zor zırt pırt deodorant parfüm çok kötü olur
Kötüyü daha kötü hale getirmekten başka bir şeye yaramaz.
Akıllıca düşünen birisi günlük 1 defa 🙂
Evet çok terleyen biri değilim ama rahatsızlık veriyor bana. Eve gidene kadar idare ediyor en azından. Yanımda taşırım her zaman.
Lütfen bu sıcakta toplu taşıtlarda ve kalabalık ortamda şak şak parfüm sıkmayın. Zaten hava boğucu. Yangın söndürür gibi üstünüze parfüm boşaltmayın.
ter kokusundan iyidir
Komple sıkmayın demiyoruz.
Hayır. Arabamda roll on ve parfüm bulundururum. Çok terlersem iki dakika iş yerinde duş alırım. Terlediğim zaman bi özgüvensizlik geliyor nedense.
oda kokusu bağladım boynuma 15 dakikada bir fıs yapıyor
Saygılar hocam bu başka seviye 🙂
@GereksizBilgi80 saygılar bizden efenim
Hayır sıkmam.. kirli vücuda parfüm mü sıkılır 🤦🏻♂️
Hayır çünkü kullandığım ürünlere güveniyorum :D
Terliyken iyi olmuyor kiyafetin uzerine parfum sikmak dahaiyi
Hayır, üst üste sıkınca daha da ağırlaşıyor kokular.
Eve gidip duş almak daha iyi parfüm ter kokusu birbirine giriyor daha kötü
Terleyen bir kişi değilim ama yanımda her zaman parfüm bulundururum. 🤞
Evet evde ve araçta ayrı ayrı deodorant bulunduruyorum
Sürekli terleyen biri değilim. Devamlı bir şey sıkmakta rahatsız ediyor o ıslak his.
Varsa parfüm sıkarım ya da deodorant sıkarım
Yanımda varsa sıkarım
Hayır o terin üzerine deodorant sıkanlar daha da b*kluyorlar kendilerini lütfen yapmayın jsjdjsjd
Ben sıkılmamasi taraftarıyım sadece bir an önce eve git duş al
Deodorant taşıyorum edacim
Hayır her gün yikaniyorum
Pool deodorant ve parfüm günlük bir defa kullanmak yeterli hocam
Hayır sıkacak bişey kullanmıyorum.
Giydiğimle duruyorum
Evet sürekli sıkıyorum
Sıkarım
Evet sürekli sıkarım deodrant ve parfüm
Elimi yüzümü yıkarımm sayılır mi?
Hayir
hayır