Güzellik & Bakım Duş almama rağmen kokusu geçmeyen parfüm, sağlık açısından sizce ne kadar güvenli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kokusu geçmedi 100 ml 700 tl sizce ne diyorsunuz güvenli mi alınır mı Güncellemeler+1 yıl ... Duş almama rağmen kokusu geçmeyen parfüm, sağlık açısından sizce ne kadar güvenli? Cevapla Parfüm Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence güvenilirdir 0 0 Yorumla
Sandırmayınİnsanları Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Istedigi kadar pahalı olsun.. alkol ve en birsuru kimyasal var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben de alayım onu o zman 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Vallahi bak Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl İyi bir şey mi bu peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @meraklıbilginpanda kalıcı olması mukemmel bisi Yorumla Soran +1 yıl @meraklıbilginpanda ne bileyim kokusu güzel indirim fiyatı şu an yani normalde 1200 Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Banyoda da çıkmıyormuş ilginç Yorumla Soran +1 yıl @meraklıbilginpanda ciddiyim çok güzel kokusu da var Yorumla
froodelrey Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl pahaliysa kalitelidir sldmkskska 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 1200 tl normalde 😂 Yorumla
meraklıbilginpanda Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Marka mı 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Hangi mark Yorumla Soran +1 yıl Tortum parfüm sitesine bak istersen Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Hmm bakim bana link atabilir misin xper yetiyorsa Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Atabilecek misin Yorumla Soran +1 yıl https://www.tortumparfum.com/ Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Teşk bişeyler sorabilir miyim Yorumla Soran +1 yıl Tabii Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Yorumdan mı sorabilirim sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence güvenilirdir
Istedigi kadar pahalı olsun.. alkol ve en birsuru kimyasal var
ben de alayım onu o zman
Vallahi bak
İyi bir şey mi bu peki
@meraklıbilginpanda kalıcı olması mukemmel bisi
@meraklıbilginpanda ne bileyim kokusu güzel indirim fiyatı şu an yani normalde 1200
Banyoda da çıkmıyormuş ilginç
@meraklıbilginpanda ciddiyim çok güzel kokusu da var
pahaliysa kalitelidir sldmkskska
1200 tl normalde 😂
Marka mı
Evet
Hangi mark
Tortum parfüm sitesine bak istersen
Hmm bakim bana link atabilir misin xper yetiyorsa
Atabilecek misin
https://www.tortumparfum.com/
Teşk bişeyler sorabilir miyim