Güzellik & Bakım Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız tek deodorant markası nedir? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Diyelim ki ıssız bir adaya düştünüz ve tek bir marka tercih etme hakkınız var? Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız tek deodorant markası nedir? Cevapla Marka Soruları Nedir Soruları Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabi ki de Nivea olurdu 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Deotek in koltuk altı kremi kokusuz olmasına rağmen ter kokusu yapmıyor gayet memnunum 1 7 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aa bakın burada kimler varmış Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Ooo merhabalar zat ı şahaneleri nasılsınız 😁 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Teşekkür ederim iyiyim 🙏 bugünde ölmedik çok şükür ama yaşadık mı bilmem 😂 Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Bu güzel hayat enerjinle seni de yaşatmayan hayatta ne bilim yani hayat mı onu sorgulamak lazım 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ahhh ulan ahhh batsın bu Dünya 😂 Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Ahahahahaha ne oldu ne yaptılar sana böyle 😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Başka yer de sohbet edin Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Issız ada 🏝️ ironi oldu yine de özsaygım gereği rexona veya garnier süper 😎🍀🗝️ 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Herhangi bir deodorant veya parfüm almam. d 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Nivea 1 1 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl 🤣 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle Dalin Bebek kolonyası alırdım 0 0 Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Issız adada deodoranta ihtiyaç yok bence 😅 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. nivea olurdu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tabi ki de Nivea olurdu
Deotek in koltuk altı kremi kokusuz olmasına rağmen ter kokusu yapmıyor gayet memnunum
Aa bakın burada kimler varmış
Ooo merhabalar zat ı şahaneleri nasılsınız 😁
Teşekkür ederim iyiyim 🙏 bugünde ölmedik çok şükür ama yaşadık mı bilmem 😂
Bu güzel hayat enerjinle seni de yaşatmayan hayatta ne bilim yani hayat mı onu sorgulamak lazım 😂
Ahhh ulan ahhh batsın bu Dünya 😂
Ahahahahaha ne oldu ne yaptılar sana böyle 😂
Başka yer de sohbet edin
Issız ada 🏝️ ironi oldu yine de özsaygım gereği rexona veya garnier süper 😎🍀🗝️
Herhangi bir deodorant veya parfüm almam. d
Nivea
🤣
Nivea insivible black and white
Kesinlikle Rexona olur
rexona clinical tabiisi
Kesinlikle Dalin Bebek kolonyası alırdım
Issız adada deodoranta ihtiyaç yok bence 😅