Güzellik & Bakım Hangi marka deodorant kullanıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Özenle aldığım bir marka yok hangisi indirim kampanya vs yaparsa ondan alırım🥳 Bunları da indirimden aldım 🥳 Hangi marka deodorant kullanıyorsunuz? Cevapla Kamp Soruları Marka Soruları İndirim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Axe var., 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Recona seksi bouqet kullanıyorum bu sıralar ama bu bitinde bir daha almıcam katı deodorantlara geçicem 0 1 Yorumla AliceMixfield +1 yıl Recona kullanıyorum evet kendi markamı çıkarttım Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 566 cevap paylaştı. İğrenç bir espri yapıcam şimdi caldion yani kal diyorsun kalıyor kakskdlcllwldksls 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyse Allahtan zift kahve içiyorsun ki güldüm yoksa gülmezdim 🥳 Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Sütlü içsem şimdi engel yemiştim Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hangisi indirimdeyse onu alıyorum. Zaten hepsi benzer kalitede. 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Nivea ya da rexona, indirim takip ederim genelde. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nivea men black&white 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Rexona kullanıyorum hep 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl nivea rexona ve dove şu an kullandıklarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Axe var.,
Recona seksi bouqet kullanıyorum bu sıralar ama bu bitinde bir daha almıcam katı deodorantlara geçicem
Recona kullanıyorum evet kendi markamı çıkarttım
İğrenç bir espri yapıcam şimdi caldion yani kal diyorsun kalıyor kakskdlcllwldksls
Neyse Allahtan zift kahve içiyorsun ki güldüm yoksa gülmezdim 🥳
Sütlü içsem şimdi engel yemiştim
Hangisi indirimdeyse onu alıyorum. Zaten hepsi benzer kalitede.
Nivea ya da rexona, indirim takip ederim genelde.
XO kullaniyorum su an
Nivea men black&white
Rexona kullanıyorum hep
Rexona ve roll-onn kişnişli
nivea rexona ve dove şu an kullandıklarım
AXE 💯
AXE Hep aynı
Axe ve NIVEA..