Güncellemeler
+1 yıl
Tamam kardeşim çok sağol yurtdışından amcam gelecek sana ne getireyim dedi parfüm getir dedim. Ondan dolayı öneri istedim Versace Eros kullanıyodum güzeldi manitte beğeniyodu değişiklik lazım one milionu kullanalım birde
Güncellemeler
+1 yıl
👍
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Versace eros kullan
dior sauvage ve one milllon
sorcak olursan kız arkadaşım var one millon parfumunu daha çok seviyor ama sarılınca flean arkaşlarım bşle soruyor oyle diym az bekliyorsun 10 dk da açılıyor daha iyisi yok
Tamam kardeşim çok sağol yurtdışından amcam gelecek sana ne getireyim dedi parfüm getir dedim. Ondan dolayı öneri istedim Versace Eros kullanıyodum güzeldi manitte beğeniyodu değişiklik lazım one milionu kullanalım birde
Bende merak ettim
dior sauvage ve one milllon
ozellikle one millon iltifat alamdıgım kız yok oyle diym çok tşklı
Dior sauvage duydum
Kosku nasıl
one millon mı yoksa diorun mu
İkisinide
knk soyle diym fix her kızın begnedigi bişey istyorsan fena degil dior ama diyosan ben elite kızları bile talamak istyorum one millon has s k t r diyen kızlar bile oldu :D OMUZLARINA NABIZ BOLGENE VE ELİNE SIK TOKATALŞTIGIN KIZLAR VERİR ANLADIN SEN :D DİORDA İYİ
tamam anladım teşekkür ederim ama etrafımda kız yok yani ortam öyle diyim
KENDİNİ GELİŞTİR KIZLARALA KONUŞMAYI OGREN BU TŞKLI PARFUMU SIK UFAK TEFEK TRİKLER BİL MESELA O PARFUMU ELİNE SIK OMUZUNA KIZLAR VEYA ERKEKLER SORUYOR KNK SENİN PARFUMUN NE DİYE KİMSEYE SOYLEMİYORUM :D
Kendimi nasıl gelistirecem
Öyle ortamlara bile girmedim
Trikler ne ya
knk git spor yap diksiyonunu düzelt nasıl konuşcagını agzın laf yapsın parfumune giyimine herşeyine onem ver ortam yapmak için meseal kuzenlerinel flean takıl başta agzın bi laf yapsın ogren sonra git bankta oturan kızalrla felan muhabebt sohbet et ozgüvenin saglam olsun güzel kok dediigm one milllon sıkabilirisn evde durma git okul arkaşlarına uni arakşlaına felan yaz onalrla takıl kendini geliştiridkten osnra sevgili yap işte ozgüvenli ol
Okul yok
Bankta oturan kızlarla nasıl konusacam
işte rahat olman lazım diyorum ya meslea ilk yanıan gidip saati sor sonra teşşekur et sonra ki gün yanıan otur telfonunu albailir miym biriyle konuşcam de yavaş yavaş alış bi anda denersen elin ayagın titrer eski halimi biliyorum yani :D GEÇMİCEK BİŞEY DEGİL AMA DENE İLK EVDE OTURUSAN SENDEN DAHA KOTÜLER SENİ GEÇER SORNA DERSİN BU COCOUK BU KZII NASIL TAVALMIŞ DİYE OZGÜVEN LAZIM
Terslerse
SEN SAMİMİ OLURSAN TERSLEMEZ GÜVENİLİR OL MERABA DİYİP YANINA GİT MERHABA YA TELFONUZU KULLANABİLİR MİYM BİRİNİ ARICAM ULAŞMAM LAIZM DİYE GİT MESELA ANNENİ ARA NE LAIZ FELAN ONU SEVDİGİNİ FELAN SOYLE O ALDIGIN KİŞİYE teşekkür ET KİŞİDNE KİŞİYE DEGİŞRİ AMA BAZILARI BUNDAN HOŞLANIR ANNESİNİ BU ADKAR SEVİYOSA FELAN DİYE GÜVENİLİR ERKEK ÇOK YOK YA DERKİ BEN BUNA GÜVENEBİLİRİM FLEAN ÇOK DEGİŞİK KONULAR TECURBE KANZMAN LAIZM OYEL DİYM YAŞ KAÇTI BU ARADA
36 yaş
YAŞIN 36 VE HALA Bİ KIZLA KONUŞMAYI BİLMİYON MU ABİ BEN 18 YAŞIDNAYIM SENİN BANA OGRETMEN LAZIM BU SAATEN SONRA EVLEN NE DİYİM ZAMAN KAYBETME BARİ İŞİN ZOR YAŞIN KÜÇÜK OLSA HADİ BAZI SIKINTILAR OLMUŞ DERİMDE SEN EVDE ÇOK OYUN MU ONADIN DIŞARI MI ÇIKMADIN NEYSE KOLAY GELSİN NE DİYM
🤣🤣🤣