Hangisi ağır basiyorsa ona göre davranacaksiniz ya karşınıza alıp uygun dille konuşup kırılmasını onemsemeyeceksiniz ya da kokuyu gözardı etmeye çalışacaksınız. İnsan kaynakları ile görüşüp onların konuşmasını sağlarsaniz daha az kırıcı olabilir.
Valla çözüm benim elimde değil. Kurumsal büyük bir firma ne yazık ki ve dışarıdan temizlik şirketinden geliyor temizlikçiler. Çok söyledik ancak değişen bir şey olmadı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Surekli hareket halinde olduklarından normal. Bir erkek olarak sizin bu durumu konuşmanız hoş olmaz bir kadın arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz.
Hedise parfum vs. olabilir.
ofiste çalışan bayan yok
Cok rahatsiz olsanizda erkeğin konuşması hoş olmaz kırıcı olur bence
zatrn konu bu kırmadan nasıl uyarabiliriz
Nasil konuşursanız konuşun kırılabilir.
ee ne yapacagız
Hangisi ağır basiyorsa ona göre davranacaksiniz ya karşınıza alıp uygun dille konuşup kırılmasını onemsemeyeceksiniz ya da kokuyu gözardı etmeye çalışacaksınız.
İnsan kaynakları ile görüşüp onların konuşmasını sağlarsaniz daha az kırıcı olabilir.
Bizim iş yerindeki erkek temizlikçiler de öyle yaaa... bir geçiyorlar arkalarından 1000 tane ceset yürüyor sanki o derece berbat kokuyorlar...
hala duruyorlar mı bizim ki erkek değil bi abla
nasıl çözüm buldunuz
Valla çözüm benim elimde değil. Kurumsal büyük bir firma ne yazık ki ve dışarıdan temizlik şirketinden geliyor temizlikçiler. Çok söyledik ancak değişen bir şey olmadı.
bizim anlaşmalı bir firmamız yok bir çalışanın cartının curtunum tanıdıgıymıs
kaç yaşında kadın aw ne yapabiliriz
Yöneticilere söyleyin dicem de sallamıyorlar
İnsan kaynaklarına söyleyin biz öyle yaptık onlar konuştu
bizimki de söyliyemiyor temizlikci abla hani yaş olarak büyük ve hani durumı vb kötü söylemek her iki tarafa da koyar
Ama bu tip şeylerde muhattap olması gereken kişiler onlar, ona göre eğitim alıyorlar
Kibar bir dille uyarın
Kadın arkadaşlardan biri kendine parfüm sıksın. Size de sıkalım diye rica etsin, gerekirse ısrar edin. Sıkın ve burnunuz bayram etsin :D
Parfüm hediye et
kadın annem yaşında ve yanlıs anlasılabilir ayrıyeten kırıcı olur
Parfüm hediye etmekte ne gibi kötü bir sey olabilir.. Bilmiyorum.. sivri dilli yokmu o söylesin