Güzellik & Bakım Sigara kokunuzu parfümle bastırmaya çalışır mısınız? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Sigara kokusunu parfüm kokusu tamamen yok eder mi?#Emotion Güncellemeler+1 yıl Sigara Sigara kokunuzu parfümle bastırmaya çalışır mısınız? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet bunu çok yapıyorum.. sigara içtiğim için arada sırada parfüm kullandığım oluyor sırf bu yüzden dolayı 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Sigara içmiyorum ama bunu yapanlar çok kötü kokuyor. Sigara kokusu ile parfüm kokusu birleşiyor iğrenç bir koku 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla
Mrsoydan Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 76% +1 yıl Sigara kokusunu parfüm ile bastırmam çünkü daha ağır bir koku olur. Onun yerine üstünü değiş ve duş alıp dişlerini fırçala; 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl İçmediğim için sıkıntı yok. Ama yine de gitmiyor koku. 1 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Yoo neden ole yapalim ingelitere prensesi ilemi bulusacaz yani 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hayır daha kötü olur açık alanda içmek şart 😌 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Sigara hiç kullanmadım ama etrafımdan biliyorum ortaya leş bi koku çıkıypr 🤢 1 0 Yorumla
Biprofi Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Parfümler çok alkolsüz güzel kokular var birde ağız spreyleri var mentollü ondan da kullanıyorum ben 0 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Berbat bir koku çıkıyor ortaya. 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. sigara kullanmadığım için böyle derdim yok 1 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sigara kullanmadığım için böyle dertlerim yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet bunu çok yapıyorum.. sigara içtiğim için arada sırada parfüm kullandığım oluyor sırf bu yüzden dolayı
Sigara içmiyorum ama bunu yapanlar çok kötü kokuyor. Sigara kokusu ile parfüm kokusu birleşiyor iğrenç bir koku
Aynen
Sigara kokusunu parfüm ile bastırmam çünkü daha ağır bir koku olur. Onun yerine üstünü değiş ve duş alıp dişlerini fırçala;
İçmediğim için sıkıntı yok. Ama yine de gitmiyor koku.
Yoo neden ole yapalim ingelitere prensesi ilemi bulusacaz yani
Hayır daha kötü olur açık alanda içmek şart 😌
Sigara hiç kullanmadım ama etrafımdan biliyorum ortaya leş bi koku çıkıypr 🤢
Parfümler çok alkolsüz güzel kokular var birde ağız spreyleri var mentollü ondan da kullanıyorum ben
Berbat bir koku çıkıyor ortaya.
Aynen
sigara kullanmadığım için böyle derdim yok
sigara kullanmıyorum
Sigara kullanmadığım için böyle dertlerim yok.
Sigara kullanmadığım için hayır 😄
Parfümüm sigara kokusunu bastırır
Sigara içmiyorum
sigara icmem
Sigara içmem 😄
Sigara kullanmıyorum
Evet çoook 😊