Güzellik & Bakım Parfüm şişesine resminizi bastırmak ister miydiniz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Harika bir fikir bence haha?#XO Güncellemeler+1 yıl Parfm Parfüm şişesine resminizi bastırmak ister miydiniz? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 +1 yıl Yok istemezdim düşündüm de. Kendimi sevsem de parfüm üzerinde hoş durmam. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır istemem 1 0 Yorumla
Dark-black Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Bu sıfatla mı? Elbette hayır.Hacı Yağı şişesine belki olabilir 1 0 Yorumla
İzmirliiih Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Eğer saticK olursam resmimi bastirsan kimse almaz ya hayır 😂 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl vuuu çok havalı isterdim 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla
stayalivela Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl İşim gücüm yok parfüm şişesine fotoğrafımı basayım hahshahs saçma sapan işler. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yok istemezdim düşündüm de. Kendimi sevsem de parfüm üzerinde hoş durmam.
Hayır istemem
Bu sıfatla mı? Elbette hayır.
Hacı Yağı şişesine belki olabilir
Eğer saticK olursam resmimi bastirsan kimse almaz ya hayır 😂
vuuu çok havalı isterdim
Aynen
İşim gücüm yok parfüm şişesine fotoğrafımı basayım hahshahs saçma sapan işler.
İsterdim evet harikaymış
Hayır
Hayır istemem
Ayır asla
hayir
İstemem
İsterdim