Güzellik & Bakım Atmaya kıyamadığınız parfüm şişesi var mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Atmaya kıyamadığınız şekli hoşunuza giden parfüm şişeniz var mı?. Atmaya kıyamadığınız parfüm şişesi var mı? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Var şiseler güzel oluyor tasarm olarak bazen insanın saklayası geliyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet canım ve saklıyorum da Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır hiç öyle yok. 1 0 Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Şimdi sana desemki 2011 yılından beri bir tane var inanmazsın :)Üstüne neler bitti onu atmaya kıyamadım. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Markası ne bir de onun özelliği ne Yorumla Danışabilirsin +1 yıl Jagler. O zamanki ambalajları çok tatlıydı. Kokusu bile bir ayrı güzeldi. Şimdiki biraz daha ağırlaştırdılar. Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Şişeyi eğer sevdiğim erkek hediye ettiyse saklarım yoksa tüm parfüm şişelerimi geri dönüşüme gönderirim. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Onunda etmiyorlar artık geri dönüşüme devam 🤣🤣 Yorumla
yalçın3534 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 58% +1 yıl Atmaya kıyamadığım hiç birsey yok bu evrende 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Manevi değer yüzünden atmadığım var estee lauder- estee 1 0 Yorumla
İclalli Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Benim de var içine kendim koku yapıp yapıp kullanıyorum 😀 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ne kadar güzel Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Var, ilk parfüm şişem. ☺️ 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de tutuyorum onu Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Eşyalarla bağ kurmam atarım genelde 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl En güzeli Yorumla
Letafet1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Pahalılara kıyamıyorum. Arada açıp kokluyorum 😂 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Aynı ben Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. hayır yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Var şiseler güzel oluyor tasarm olarak bazen insanın saklayası geliyor
Evet canım ve saklıyorum da
Hayır hiç öyle yok.
Şimdi sana desemki 2011 yılından beri bir tane var inanmazsın :)
Üstüne neler bitti onu atmaya kıyamadım.
Markası ne bir de onun özelliği ne
Jagler. O zamanki ambalajları çok tatlıydı. Kokusu bile bir ayrı güzeldi. Şimdiki biraz daha ağırlaştırdılar.
Şişeyi eğer sevdiğim erkek hediye ettiyse saklarım yoksa tüm parfüm şişelerimi geri dönüşüme gönderirim.
Onunda etmiyorlar artık geri dönüşüme devam 🤣🤣
Atmaya kıyamadığım hiç birsey yok bu evrende
Manevi değer yüzünden atmadığım var estee lauder- estee
Benim de var içine kendim koku yapıp yapıp kullanıyorum 😀
Ne kadar güzel
Var, ilk parfüm şişem. ☺️
Ben de tutuyorum onu
Eşyalarla bağ kurmam atarım genelde
En güzeli
Pahalılara kıyamıyorum. Arada açıp kokluyorum 😂
Aynı ben
Bazı şişeler güzel oluyor