Güzellik & Bakım Koltuk altının her zaman temiz kokması için sprey deodorant daha mı iyi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Koltuk altının her zaman temiz kokması için sprey deodorant daha mı iyi sizce? - (bence çok daha iyi roll-ondan)#EdamedaDeodorant 🧡 #XO Güncellemeler+1 yıl Günceld Koltuk altının her zaman temiz kokması için sprey deodorant daha mı iyi? Cevapla Deodorant Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Ben rool on tercih ediyorm kremsi yapısı güzel 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence deodorant daha güzeldir ama roll on da güzeldir bununla birlikte düzenli duş almak da faydalıdır 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Günde 2 kez duş on kilo deodorant bir kilo rol on sürerim sonrası cennet kokusu xdd 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🌸
çiğlevrek Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 64% +1 yıl Bence değil ayrıca sağlıklıda değil deo ya da stick yerine uçucu yağ kullanıyorum çay yağı gibi tavsiye ederim 1 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Koltuk altınız her zaman misler gibi koksun istiyorsanız driclor alın üzerine kokmak istediğiniz deodorantı sürün ve bana teşekkür edin ❤️ 1 2 Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl O ne ki Yorumla Mert1718917 +1 yıl Evet deodortakta gerek yok hatta Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet ama aynı zamanda kişisel temizlik ve duş almaya dikkat etmek gerekir. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Çift dikiş yapıyorum hem rolon hemde deodorant 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben rool on tercih ediyorm kremsi yapısı güzel
Bence deodorant daha güzeldir ama roll on da güzeldir bununla birlikte düzenli duş almak da faydalıdır
Günde 2 kez duş on kilo deodorant bir kilo rol on sürerim sonrası cennet kokusu xdd
🤣🌸
Bence değil ayrıca sağlıklıda değil deo ya da stick yerine uçucu yağ kullanıyorum çay yağı gibi tavsiye ederim
Koltuk altınız her zaman misler gibi koksun istiyorsanız driclor alın üzerine kokmak istediğiniz deodorantı sürün ve bana teşekkür edin ❤️
O ne ki
Evet deodortakta gerek yok hatta
Evet ama aynı zamanda kişisel temizlik ve duş almaya dikkat etmek gerekir.
Çift dikiş yapıyorum hem rolon hemde deodorant
Roll on kullanmaktan yanayım
Sprey deodorant kullanıyorum.
roll on
Roll on daha iyi