Koltukaltı için hangisinin koku yok edici özelliği fazla?

#XO
Koltukaltı için hangisinin koku yok edici özelliği fazla?

#XO
Roll on kullanıyorum özellikle niveanın roll onları çok etkili ve kalıcı oluyor ayrıca kokusuda çok güze oluyor l ben bunu kullanıyorum yıllardır ve çok memnunum
Evet Pearl beauty serisi harika. Kokusu da parfümvari çok hoş bunun.
@Bahtıgüzel00 birde sana tavsiyem güzellik 🌺 roll onu sabah değil gece yatarken sür çünkü terbezleri en çok gece çalışmış biz hep yanlış yapıyormuşuz aslında bende sonradan araştırip öğrendim bunu gece yatarken roll onu sür sabah kalktigindada sadece parfümünu sık ve dışarı çık
Ben şöyle yapıyorum. Gece duş sonrası roll on sürüyorum. Bir de sabah sürüyorum tekrar. İnsanın aklında ya koku olursa düşüncesi oluyor
Sabah sürmene gerek yok gülüm gece yatarken sürmen yeterli oluyor eğer roll onun kullanmak dışında dalinin pudrasıni tavsiye ederim sana, koltuk altlarına boynuna ya da vücuduna kullanabilirsin hem çok bebek gibi miss gibi kokuyor hem terlemeyi önlüyor
Teşekkür ederim canım çok terleyen biri değilim. Ancak kol altı konusunda bir hassasiyetim var. Mantıklı geldi tavsiyen değerlendirebilirim 🌸
🌺🥰❤️🥰❤️🥰🙋🌺🥰❤️🌺
Aslında deodorant bir karışımdır. Spreyli veya roll on olması uygulama biçimini etkiler. Ter bezlerimizin etrafında konuşlanan bakteriler vardır. Bunlar bağırsaklarımızdakiler gibi iyi bakterilerdir aslında. Özünde kokusuz olan teri attığımızda bu bakterilerin etkileşime geçmesi sebebiyle koku oluşur.
Deodorantların maksadı bu bakterileri öldürerek terimizle etkileşime girmelerini, dolayısıyla kokuya sebep olmalarını önlemektir. Bu yüzden alkol bazlıdırlar. Karışımı düzenleme sebebiyle kullanılan birkaç maddeye ek olarak parfümsü kokular da eklenebiliyor. Bir de genellikle roll on formunda satılan anti perspirantlar vardır. Bunlar alüminyum bazlı bileşik temellidir. Bunların amacıysa ter gözeneklerini kapatarak terlemeyi tümden engellemektir. Terlemek vücut sağlığı için doğal bir süreç olduğu için ben anti perspirant yerine deodorant tercih ediyorum.
Ancak kokuya karşı en etkili çözüm ne deodorant ne anti perspiranttır. Her sabah ve akşam 5-10 dakikalığına vücut sıcaklığına uygun suda duş almak hem teri hem gereksiz bakteri fazlasını atacaktır. Sabun, şampuan gibi temizlik ürünlerini bu duşlarda kullanmak şart değildir. Sadece temiz su yeterli. Tabii şart olmadığı için bu ürünleri toptan bırakmayalım yine de, düzenli kullanmaya devam edelim :)
Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim. Deöek kökten terlemeyi engelleyen alüminyum içeriyor. Oysa ben daha kullanışlı sanıyordum. Aliminyumu duyunca şok
Benim için fark etmiyor aslında abla ben genelde roll-on kullanıyorum. ama deodorant da iyidir. Deodorantlar genellikle ferah bir his bırakır ve terlemeyi engellemeden kokuyu önler. Etkili olabilir, ancak yoğun terleme durumlarında veya daha güçlü koruma gerektiren durumlarda roll-on ürünlere kıyasla daha az etkili olabilir.
Aynı fikirdeyim canım ö
Teşekkür ederim abla <3

Evet kokusu hoş fiyatı da uygun
Evet aynen. 😊
Cevap
12Cevap
roll on daha etkili ama sivi olanlarin pek bi etksii yok sabun seklindekiler ciddrn ter kokusu 2 gun engelliyo
Katılıyorum
Limon kolanyası tek tercihim antremandan sonra bile etkili
Yeterli geliyor mu
Bu bir tercih meselesi. deodorantın zararlarıni yazmaya kalksam yorumlardaki harf sayisi yetmez. ayrica kolonyağınin mikrop öldürme özelliği ve zihne gönderdiği anlık keskin koku bana daha cazip geliyor. yeterli mi derseniz çok ağir antreman yapan bir adam olarak koku noktasında eksi yanini hiç görmedim. bilakis ne kullaniyorsunuz diyenlerle çok karşılaşıyorum.
Çok ağır antrenman derken ne yapıyırsunuz ağırlık falan mı?
Çok terletir
Ağırlık boks vs vs.
Bu sayede insan deneye deneye limon kolanyasıni bulabiliyor zaten:)
Boks korkutucu geliyor. Sağlıksız geliyor
Korkutucu olabilir. ama zihin irade ve güç bunların içinde bulunduğu nadir spor dallarından. evet sert görünebilir ama kuralları vardir.
Sağlığa gelirsek her dakika kavga etmiyorsunuz. ama çok fazla antreman şart. bu da sağlıkli bir vücut demek oluyor.
"Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur"
Deodorant zararlııdır nefesini keser organik roll onlar var onları tavsiye ederim ter kokusunuda bence roll on daha iyi giderir ve kalıcııdr.
Organik roll on
Ye s
Denk gelmedim
Bende ama bu şampuan vs araştırınca daha çok denk geldim tavsiye ederim.
Şampuan var da roll ona denk gelmedim.
Google yaz bak istersen
Baktım bilinmedik markalar yorum da yok. Düşündüm
Anlamadım neyi düşündün
Seba med var
Neden tercih edilmemiş diye.
Hııı vallaha beni rahatsız ettiği için parfüm vs çok az kullanıyorum en az zararlı olanı seçiyorum.
Sebamed iyidir ben de her ürünü var neredeyse
Aynnn
stick ya da krem deodorant derim ben.
Stick daha başarılı sanki
Deodorant. Roll on daha mı iyi?
Roll on iyi ama iz bırakabilir
Roll on kullaniyrm bn
❤️
Ben stick kullanıyorum. Deodoranttan daha etkili bence
Roll on daha iyi bence.
Rololo kullanıyorum
Lolo olmuş 🤣🤣