Güzellik & Bakım Çantanızdan asla ayırmadığınız deodorant hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çantanızdan asla ayırmadığınız deodorant hangisi?#EdamedaXO 🌺 #XO Güncellemeler+1 yıl Güncel 🌸 Çantanızdan asla ayırmadığınız deodorant hangisi? Cevapla Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabi ki de axe oluyor genelde ama XO markasını da yeni duydum kaliteli olduğunu düşünüyorum. 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl şu var bide rexona odunsu ayrıca nivea gümüş iyonlu var üçünü kullanırım 1 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Çantamda taşımayı gerektirecek türden dandik deodorant kullanmıyorum. Bir kere evde kullanırım gğn boyu yeter 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Canım hangisini kullanmak istiyorsa onu kullanıyorum marka koku takıntım yok bebişim 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Avon deodorant 1 0 Yorumla
mavikelebek1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Emotion Romance ve Emotion Love 🌸 1 1 Yorumla mavikelebek1995 +1 yıl Bir de Fa marka pembe olan güllüydü sanırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tabi ki de axe oluyor genelde ama XO markasını da yeni duydum kaliteli olduğunu düşünüyorum.
şu var bide rexona odunsu ayrıca nivea gümüş iyonlu var üçünü kullanırım
Çantamda taşımayı gerektirecek türden dandik deodorant kullanmıyorum. Bir kere evde kullanırım gğn boyu yeter
Canım hangisini kullanmak istiyorsa onu kullanıyorum marka koku takıntım yok bebişim
Avon deodorant
Emotion Romance ve Emotion Love 🌸
Bir de Fa marka pembe olan güllüydü sanırım
Sprey ve rolon kullanıyorum
Rexona
rexona
Hidrofugal