İzinsiz deodorantınızı kullanan kardeşinize ne tepki veriyorsunuz?

kullanır o yapar
ama genelde parfümlerimi sıkar 😀
bir kere evde yokum parfümümü sıkıp işe gitmiş bende akşam dışardan eve geldim evin kapısını bir açtım ana parfümüm kokuyor buram buram merdivenlere yöneldim hala kokuyor koku beni çekiyo odama doğru odamda koku sonlandı
telefonu alıp mesaj attım
parfümümü mü sıktın?
o da evet yakalandım mı nasıl anladın ya sabah sıktım ama
ben-koku hala taze dolaştığın her yerde var 😂
Sorun olmuyor, bitince tekrar alıyorum sonuçta..
O değil de aklıma bir anım geldi. Bir ara yaz tatilinde, çok isteyerek ve severek aldığım bir deodorantı kuzenlerimde unutmuştum. Hatırladığımda ise iş işten geçmişti bile. En ufak bıcırık, almış eline şişeyi sinek ilacı niyetine bahçeye hepsini boşaltmış.. içim gitmişti o gün. Bir şey de diyemedim. Canı sağ olsun 😪😌
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Deodorantım eğer parfüm gibi sıkmalı ise bir şey demem ama cilde temas ile sürülen cinsten ise tabiki normal olarak kızarım sonuçta cilde sürülen bir şey bu, başkasının cildine sürülmez yani kişisel bakım ürünü o yüzden dolayı izin kullanmasına izin vermem.
Yani kullanabilir bence bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Kullanmamak için kötü kokmasından iyidir
Annem kullanıyor ben de kavga çıkarttıyorum
yemin ederim o deodorantı kafasına geçiririm ssdfsdf. iyi ki tek çocugum sdfsdf
Şanslısın o zaman 🙃
Benim deodorant parfüm vs hangisini görse kullanırdı genelde ve bende başka bir tane daha varsa o deodorantı ona veriyorum genellikle.
Kişisel eşyalarımı kimse kullanacak kadar yürek yemedi evde.. :D Keyifli günler..
Deodoranta bişe demem de rolonumu kullanırsa harp çıkar
Ağır yaraladın be kanka kardeşim yok benim olsaydı da havaya sıksaydı
Abim kullanırsa tepkim bu olur
https://youtu. be/Ff2024ksEn0
Alıp apış arama şurup tekrar yerine koyuyorum birdaha kullansın djye.
Kardeşim bile olsa şahsi eşyalarımın kullanılmasından nefret ediyorum
izin vermiyorum
Kimse dokunamaz herkesin ayrıdır
kullanabilir sorun değil
Kullansın önemli değil
Az ye de kendine deodorant al ac küpek diyerek
Canı sağolsun ondan mı esirgicem
Kardeşim yok tek çocuğum
Cani sağolsun
En İyi Kız Görüşleri