Yakınlığa bağlı. Yakınsam derim ama uzaktansa ilişkiyi keserim. Zira kendi vücuduna bakmayan hijyensiz insanlar vücuduna saygı duymadıkları için ben de onlara saygı duymam.
Başka türlü öneri yaparım , şu deodorant vücut kokusuna iyi geliyor kokusu da çok güzel diyerek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yaw arkadaş kokan adama deodarant sürsem ne fayda bu sefer ikisini. Etkileşim yapar daha pis kokar siz deodarant kokuyu aliyormu saniyirsuuz. Bu nasıl kafa
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Deodorant güzel kokmak içindir kokan adamın kokusunu yok etmez
Git bi duş al leş gibisin dediğimiz olmuştur 😉 bu üzülecek bir şey değil bence. Kırılırsa kırılsın samimi arkadaşım ve bunu onun iyiliği için söylediğimi biliyordur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hahah çok yakınımsa söylerim ama değilse çekinirim söyleyemem. Yanlış anlamasından korkarım.
Elbette söylerim kendisi için.
Evet söylerim
Yakınlığa bağlı. Yakınsam derim ama uzaktansa ilişkiyi keserim. Zira kendi vücuduna bakmayan hijyensiz insanlar vücuduna saygı duymadıkları için ben de onlara saygı duymam.
Çok çok yakın arkadaşımsa belki ama söylenmiyor yaşamışlığım var. Kusacak derecede ter kokuyordu bi arkadaş ama söylemiyoruz
Başka türlü öneri yaparım , şu deodorant vücut kokusuna iyi geliyor kokusu da çok güzel diyerek.
Yaw arkadaş kokan adama deodarant sürsem ne fayda bu sefer ikisini. Etkileşim yapar daha pis kokar siz deodarant kokuyu aliyormu saniyirsuuz. Bu nasıl kafa
Deodorant güzel kokmak içindir kokan adamın kokusunu yok etmez
Kendim kullanır ona da uzatırım kırmadan halletmiş olurum
Eğer bir kızsa zor bir durum ama erkekse daha kolay.
Git bi duş al leş gibisin dediğimiz olmuştur 😉 bu üzülecek bir şey değil bence. Kırılırsa kırılsın samimi arkadaşım ve bunu onun iyiliği için söylediğimi biliyordur.
Söylerim
Çünkü kendisi için kötü bir durum
Yakın arkadaşıma her şeyi söyleyebilirim ama normal bi arkadaşsa tuhaf bi durum olabilir
Yakın arkadaşımsa söylerim ama kalbini kırmadan ve kötü koktuğunu ima etmeden.
Direkt söylerim hiç acımam :D
Kırmadan kibar bı dille söylerim
Söylenmeli, kırmadan, onun iyiliği için
hiç söylemem ben böyle şeyleri
Evet, güzel bir üslupla söylenmeli.
utanırım söyleyemem ://
Söylerim.
Söylerim
Evet söylerim
Öneririm
Duşa sokarım
Hayir