Bu tür şeyler her zaman beni bulur. Hatta bundan dolayı erkenden indiğimde olmuştur.
Hiç toplu taşıma araçlarında ter kokusu çok olan biriyle yan yana geldiniz mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Bu tür şeyler her zaman beni bulur. Hatta bundan dolayı erkenden indiğimde olmuştur.
Hiç toplu taşıma araçlarında ter kokusu çok olan biriyle yan yana geldiniz mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Geldim tabi ki.. Ya bilmiyorum ama cidden çok itici ve çirkin bir hal çıkıyor ortaya.. İnsanın ne olursa olsun dikkat etmesi gerekiyor böyle şeylere.. Diğer insanları da geçtim, kendisine saygısı olan biri zaten bunu yapmaz yani.. Keyifli günler..
Cep parfümü oldukça iş görüyor
Yani cep parfümü de taşıyabilirler tabi ama en azından temiz olsunlar ve koltuk altı tüylerini alsınlar bari.. Çünkü epilasyon yapılmaması da kesinlikle terlemeyi ve kokuyu ikiye katlıyor..
Kıl tüy koku sebebi olabiliyor
Maalesef geldim ve çok kötü bir koku
Belki o gün çok çalıştı belki yanında
yoktur insanlık hali bir şey diyemiyorum
Erkekler kadınlar gibi yanlarında çanta taşımıyorlar yoksa yanında bulundurur acil durumlarda kullanır gerçi terleyen insan bunu yapınca daha da kötü bir koku ortaya çıkıyor O yüzden tavsiyem yaz aylarında çalıştığımız yerde yedek bir kıyafet bulundurmamız
Orası öyle ama şu var. Artık cep parfümleri var. İsteyen parfümle bu kokunun önüne geçebilir
Öyle tabii ki ama terleyen kumaşa ki kumaşta çok önemli parfümü sıkınca daha da kötü bir koku ortaya çıkıyor Bunun için koltuk altı bantları tercih edilebilir çünkü bazı insanlar çok fazla terliyor
Şöyle ki tam izah edemedim
Koltuk altına değil boyun kısmına terlemeye kısımlara sıkılan parfüm kokuyu bastırabilir
Anladım evet haklısınız
Teşekkür ederim 🪷
geldim bi üstüne parfüm sıkmıştı gerçi herkes parfüm sıkıyo artık
Parfüm bile kullanmayan insan çok
Toplu tasima degilde, insan toplulugu olan yerlerde genelde rasliyoruz, en kötüsüde ter kokusu degil ter kokusunun üzerine kullanilmis, parfüm, deo, kolonya vs...
maalesef ki
Cevap
5Cevap
Toplu taşıma kullanan herkesin başına gelmiştir bence
Aynen
Toplu tasit kullanmayali 10 yil oldu rast gelmiyorum sükür yilda velki birkere biniyorumdur ondada Şu an hatirladigim durum yok
Aman olmasın
Bundan iki sene önce hasbelkader bir otobüs yolculuğunda üç kişi iki koltukta yolculuk yaptık. Ben, yanımdaki bey ve kokusu.
Çok kötü olmau
Hemde nasıl
Ter+sigara+deodorant. 3'ü bir arada.
Kimsayal silah resmen.
1 buçuk saat boyunca maruz kaldım.
Sigara kokusu da fena
Evet ve kardeşimle beraberdik. Asitten yüzümüz yanacak sanmıştık. Ikimizde indiğimizde derin bir nefes alabilmiştik.
Kiminin ki insanın içini döndürüyor
😂 beyin hücresi öldüren cinsten
Hemde nasıl 😂
Hayır hiç gelmedi başıma pek toplu taşitta kullaniyorum diyemem
Özel araç daha iyi tabi ki
Evet maalesef , ama kibarca izah ettim sonunda.. eminim o insan dikkat ediyordur 😌
İnşallah eder
Emin ol yapar , utandığını kendi gözlerimle gördüm çünkü 🤭
Hmm o zaman dikkat eder
Çünkü herkesin içinde sana fısıldayarak afedersiniz yanlis anlamayın ama parfüm verip istersen biraz sık çünkü koku senden geliyor.. diye verdiğimde alırken ve üstüne sıkarken utangacligini gördüğümde yerinde olmak istemezdim.. o anı gözünün önüne geldiğinde birdaha öyle yapmak istemeyecektir 😌
Mahcup edici bir durum bir daha ki sefere dikkatli olur
ay evet ya ter kokusu, ağız kokusu her türlü pisliğe denk gelmişliğim var 🤦🏼♀️
Bana da denk gelir hep
Ay sorma maalesef denk geldim midem bulandı inerken kustum ya igreniyorum hijyenine dikkat etmeyen insanlardan
İnşallah denk gelmez bir daha
Yüzlerce insanla diyebilirim.
İnşallah bir daha denk gelmez
Umarım..
Kız ruhunu telim ediyor birey amin.
😂😂
Maalesf maruz kaldgm oldu nefes alamadm
Aksine kimse otobüslerin camını açmaz
Kötü bir durum
İnşallah bir daha denk gelmezsin
Herkesin başına gelir sabır etmek lazım
Cep parfümü ise yarıyor