Hiç otobüs yolculuğunda çişiniz geldi mi nasıl bir duyguydu
Cevabın nedir?
+1 yılotobüs yolcuğunu bilmemde geçen hafta nevşehirden mersine geliyordum. orada bir lavboya girdim sonra otobandan yardırdım mersine geliyordum. Niğdede otoban girişinden mersine gelene kadar çişimi tutmak zorunda kaldım. Tek şöförüm yanımdakiler yatıyor otobanda petrol duraklarını kaçırdım sol şeritten gidince sağa geçemedim hemen çok kötü duyguydu birde mersin trafiğinde 20 dk yol off off anlatamam :D
05 Yorumla
Soran+1 yılArabayi nasıl kullandın
- +1 yıl
Lavobaya girecem diye ha tuttum tutacak geldi gelecek :) diye
Soran+1 yılZor olmadı mı
- +1 yıl
Artık fobi oluştu arabaya binince çişim geliyor :)
Soran+1 yıl:)))))
En İyi Cevaplar
+1 yılDeplasmana giderken içiyoz doğal oalrak çok sıkışıyoz o benzinliği gördüğümüzde dünya bizim oluyor :D çok sıkışanlar dayanamıcak gibi oalnlar da en arkada şişeleri doldurmaya başlıyolar. d
03 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
- +1 yıl
tşkk
+1 yılhic unutmuyorum 6 yasindaydim annemle babamin yanina gitmemiz gerekiyodu bodruma ucaklar da dolu yer yok otobuse binmek zorunda kaldik gece nasil cisim geldi mola vermisler ben uyurken dogal olarak yapamadim bende koltuga yapmistim :D sonra da ben burada rahat edemedim uyuyamiyorum cam kenarinda diye muavine soyledim o cis yaptigim yere diger otogardan alinan bir kadin yolcu oturmustu :Ddd
00 Yorumla
Uni. deyken izmitten samsuna gitmem gerekti, en önde tek başıma oturuyordum otobüse bindikten 15 dakika sonra cisim geldi ama cekindigimden kimseye bisey söylemedim ilk mola yerine kadar tutarım diye düşündüm işte tamda o düşünceden sonra başladı çin iskenceli dakikalar saatler :)) ilk mola yerine vardığımızda benim bütün bosaltim sistemim iptaldi :/ :D
21 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
87Cevap
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKüçükken koskoca otobüsü durdurmuşluğum vardır da artık büyüdük ya :)))
Ha otobüste o durum çok trajikomiktir bir tuvalet vardır gece gelirse bittin!
Sağa dön sola dön olmadı wc ye git bu sefer de paranoya :) En iyisi hazırlıklı olmak ;)
Şöyle de bir durum var hep içecek yeni işe giren bir de muavin varsa abi su içer misin diye getirirse hep su işiniz zor :)01 Yorumla
Soran+1 yıl:))))
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim degilde bizim bir tanidik var kadin acayip komik 60 yasinda falan. Yolculuk sirasinda kavun yemis ihsal olmus molayada cok var diye etekte giymisdi gece herkes uyuyo torbaya yapmis :D haha otobus bir kokmus ilk molada cöpe atmis o andada birileri cöpü karistiriyormus heralde iyi kufur yemisdir :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatılamayacak durumlardan biri. Geçsin diye kendini sıkarsın, bacaklarını sallarsın ama nafile. Tam "altıma yapacağım" derken bir ses gelir. "Değerli yolcularımız, firmamız yarım saat yemek ve ihtiyaç molası vermiştir. Değerli eşyalarınızı otobüste bırakmayınız. X firması hayırlı yolculuklar diler." Bu ses hayatınızda sizi mutlu eden nadir durumlardandır. Her ne kadar muavinin ne dediğini tam anlamazsanız bile direk tuvalete koşarsınız.
06 Yorumla
- +1 yıl
O kadar yazdım insan bir cevap yazar. Gülücük nedir? Ondan sonra "erkeklerin hepsi odun" olur.
Soran+1 yılHmmm yeter mi
- +1 yıl
Şikayet ediyorum. "Hımm" diyerek şahsıma hakaret etti.
Soran+1 yılHahaha öf ya
- +1 yıl
Sanırım mizah konusunda anlaşamadık. Ben gideyim en iyisi. İyi sabahlar dilerim.
çok geldi hatta bir keresinde muavini çağırıp bir tesiste duralım diycektimki arkadan küçük bir çocuk anne çişim geldi dedi dedimki çocuk için durur bende tuvalete giderim ama şöför çocuk diye yol kenarında durdu bende inemedim koca otobüsün yanında çiş yapmaya
03 Yorumla
Soran+1 yılEee tutmak zor olmadı mı
Soran+1 yıl:)))
Gelmez olurmu bir kresinde otobusu durdurdum ormanlik alandı indi yapiyim diye bir çevrildim otobusde herkes bna bakıyo ormanın icine gitdim işimi goriyimdiye ormanda karanlik qarip qarip sesler geliyo neyse yarısı ormana yarısı ustume basıma yapdım sonunda
01 Yorumla
+1 yılbir keresinde ailem benim odam sicak diye odama gelmisti hepsi uyumustu. Bende tuvalete gitmeye usendim bide ailemi kaldirmak istememistim. Camdan asagi isemistim ama cok kucuktum 6 yasinda falan
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
+1 yılBirkaç sene önce üniversitede okurken memleketimden istanbula okula dönüyordum, yolda gelmişti, akşamdı, eve de çok az kalmıştı, otobüsü ataşehirde durdurup halletmiştim:)
01 Yorumla
Beşiktaş için gidilen deplasmanlarda... O kadar alkolden sonra, kaçınılmaz..
Ama sıradan yolculuklarda olmaz01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
evet geldi gideceğim yerede çok vardı ş. arası otobüs
jandarma çevirme yapıyordu kimlikler toplandı
indim bende jandarma inemessin dedi zorundayım dedim gittim yaptım
erkek olmanın azda olsa avantajı hemen yapabiliyosun01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Diğer konusunda 568 cevap paylaştı. otobüs yolculuğu sayesinde uzun süre tutmayı öğrendim
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oluyo tutmak
- +1 yıl
konya-Ankara-Kastamonu arası yolculuk yapardım hep. ilk zamanlar sıvı şeyler çok içerdim. ve hep ihtiayaç gelirdi. 2 saat tutttuk derken 3 saate çıktı 3 ten 4 e faaln sonnuda alıştım.
yapılması gereken;
sıvı şeyler içilip yenilmemeli
aklından ya gelirse gibi düşüncelere yer verilmemeli
ama gerçekten çok kötü bir duygu. erkek olsan en azından otobüsü durdurup bir ağaç altı ya da kuytu yere yaparsın bayan olmak çok zor.
Soran+1 yılÖyle
Çok soför'e aracı kenara çekmesini su dökmem gerektiğini söyledim sonrada deli gibi işedim yol kenarına ya da arabada lavabo oluyor arada aracına göre değişir
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
+1 yılevet lanet olsun ki uyandığımda ise arkadaşıma sorduğumda tesislere ne zaman gelicez dediğimde ise 2 dakika oldu mola biteli dedi bende dayadım uyku hapını :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
- +1 yıl
harbiden :d antaılmaz yaşanır o an
+1 yılbir kere başıma geldi kaptan hic mola yerinde durmadi dedim başkan bir dur yav. Nerden dedim tüm otobüs yolda inip Ağaçlık alana gittiler ((: tebrik mesajları aldım arkadan ama.
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇiş birşey değil ki şehirler arası otobüste isal olmuştum.. Çok zor bir hayattı o an.. Ve İstanbul' a gidiyordum.. Kocaeli-Abanttaydım.. Zar zor eve vardım.. Dünyam benim hatta uzayım benim oldu..
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tuttun ya
- +1 yıl
Psikolojimi kullanarak..
Soran+1 yılHadi ya
- +1 yıl
Affedersin de neyi kullanacağım.. Kaptan müsait bir yerde dökülelim mi diyeyim :)
- +1 yıl
Ama ne yalan diyeyim, otobüsün sallanmaması için dua ediyordum.. Yoksa bizim pancar motoru çalışacak neredeyse :))
- +1 yıl
Nedense garip bir psikoloji, wc ye yaklaşırken motor çalışıyor dayanamıyor ve kapıyı açıp kapıyı kapatır kapatmaz veryansın oluyor :) Her insan için geçerli.. Garip bir his aslında.. :)
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
Bir de yarış olur önce ben gideceğim :)
Soran+1 yılValla
+1 yıl01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeldi tabi :)) bide yola yeni cikmisti otobus yol boyunca tutmak zorunda kalcagimi dusunmustum molaya da 4 saat vardi :) neyse ki baskasinin da gelmis cisi petrolde durmustu otobus o ne guzel bir duyguydu <3
01 Yorumla
+1 yılahhhh o kadar zenginim ki otobüse binmedim. treni tercih ediyorum daha güzel çiş geliyor işemesi de ayrı bir zevkli parparparpaprarp yaparken çiş titriyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHahdha
hemde nasıl, denizli den erzincana giderken daha 2. saatte otobüsü durdurtup afyon sınırlarında otobüsün arkasına ihtiyaç gidermişliğim var. :D
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
Soran+1 yılAynen
m.youtube.com/results prostat :D
01 Yorumla
geçen yıl trabzona giderken bira içmiştim yolda uyurum diye lanet olsunki otobus hareket etti 20 dakika sonra bir işeyesim geldi 1 buçuk saat tutmak zorunda kalmıştım hayatımın en kötü dakikalarıydı kasıklarımın sancısı azıma sıçmıştı
01 Yorumla
Soran+1 yılZor Anlar
Gelmez olur mu. Özellikle geliyor. Tam otobüse biner binmez.
04 Yorumla
Soran+1 yılEee sonra
Soran+1 yılZor Anlar :)
bacım bunlar seni ilgilendirmez git dinini araştır böyle sorularla beynini doldurma
22 Yorumla
Soran+1 yılSen sus
Heryerde olduğu gibi bir durumdu otobüs yalnız sallanıyor o zaman sıkıntı işte bak :)
01 Yorumla
Yok. Otobüs yolculuğu yaptığım zamanı hatırlamıyorum
011 Yorumla
Soran+1 yılUçak
Soran+1 yılNe Farkı var otobüsyr gelmesinden
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılne olur düşerse
Soran+1 yılHahaha seni tuvalette değilken dişte ölmeyecek misin
Altima bile s#ctim sen n diyon. Duygu olarak cig koftenin verdigi uzun havanin etkisi cok surmedi sonra ekşiden garip bir koku ve sonsuz rahatlık..
03 Yorumla
Soran+1 yılEee gitmediler mi
Soran+1 yılIyi bari
- Diğer konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılotobanda çişim geldi hem de. şöföre para dahi teklif ettim kenara çekmesi için ama şansa benzinlik denk geldi :)
01 Yorumla
zorlamı sorduruyorlar bu soruyu sizlere :) evet evet geldi hatta o kadar geldiki otobusu bile durdurdum bir defa ve buda cok normal :)
11 Yorumla
Soran+1 yılZorla derken
haha cok geldi, yapcak bişy yok küçükken otobüsü durdurtup otobana salardım ama şimdi öyle bişey yapamıyoz :))
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
he geldi şöföre şurda dur da bir su dökelim dedim bana nerde kaldın be abicim tutmaktan öldüm dedi
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi be
Soran+1 yılHmmmm
Her yolculukta bu serefsiz bağırsaklar aktif hale geçiyor zor durumda kalıyorum :dd
11 Yorumla
aklıma gelmemesi için kulaklıkta müzik dinlemiştim :=)
02 Yorumla
Soran+1 yılGelmedi mi
+1 yılGece vakti otobüsü durdurup ormanlığa döner işimi hallederim bakanda baksın banane :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇişimiz de gelir, kakamızda ne saçma sorular bunlar o_O
16 Yorumla- +1 yıl
Yeriim
Cevap sahibi+1 yıl@Anl0037 Onu da tutmak zorundasın, yapacak bir şey yok ki :))
Cevap sahibi+1 yıl@Anl0037 Ben de sana takılırım, sorun değil :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılA. q hiç yola çıkmadınmı tutarsın mola yerine kadar. sen işini sağlama al totona pedini tak... seçmece fakeler sizi
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
- Diğer konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılO duygu değil de onu bırakırken ki duyguyu tarif edemem. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
+1 yıl2 defa basima geldi yolculuk yapmaktan korkar oldum.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl dı
- +1 yıl
Terlemeye baslamistim artik.
Soran+1 yılZor
+1 yılGelmişti ve şoförü durdurmuştur, rezillik ama daha büyük bir rezillikten iyidir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYani
Hiç nefes aldın mı ile aynı sorular kategorisine girer bu benim için yani evet her yolculukta gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılZor olur o zaman
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, saldım gitti dermişim :D Geldi ve otobüsü durdurdum resmen bütün herkes indi wcye :D
04 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
- +1 yıl
Baya iyiydi sigara da içmiştik halk olarak :D:D
Soran+1 yılIyiymiş
- +1 yıl
yep :)
- Diğer konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılbir keresinde acı biber yemiştim büyük geldi mahvoldum çıldırttı tuvalet bulana kadar bir benzinliğe zor attım kendimi
04 Yorumla
Soran+1 yılHahaha patlamadı dimi
- +1 yıl
Hayir patlamadi
Soran+1 yıliyi bari
- +1 yıl
ama çok yandı
erkekler raad :D şişiye işe yol kenarına fırlat. ASD:AS
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
Niye bole bir soru sorma gereksimi duydun bayan anormal
04 Yorumla
Soran+1 yılNesi anormal
Soran+1 yılGit ya
- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen hayatımda öyle acı cekmedim. Bacak bacaak üstüne atıp sıkıstrmaya çalıştım aleti fayda etmedi. Sonunda durdurdum otobüsü isedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşoförün üstüne isterdim
serinlesin adamcagiz dimi :))))04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka anlamadım
Cevap sahibi+1 yılboyle soruya boyle cevap
Soran+1 yılSa llak
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir defasında okadar sıkıştımki herkes uyurken elimdeki pet şişeye işemek zorunda kaldım...
02 Yorumla
+1 yılCok yolculuk yapiyorum geldiginde kaptana dokunduruyorum :-)
04 Yorumla
- +1 yıl
O anliyor zaten :-)
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
Senin başına geldimi ve ne yaptın :-)
geldi çiş külodu vardı içine ettim.. havada soğuktu sıcak tutuyordu ohh miss gibi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi be taşmadı mı
8saat tuttum girdigimdede yarım saat çıkamadım patlıyor dum azdaha
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Gizli Üye(36-45)+1 yılçiş olsa iyi poh geldi. otobüsü durdurdum. araziye yaptım. it şöför birde ışıkları açtı iyice film oynatıyoz sanki.
00 YorumlaGeldi actim pet sisenin kapagini sonra fermuari doldurdum siseyi limonatayla
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormaldekinden farkli değildi. Çisim gelmis gibi hissettim. Mola verdiginde ışedim.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
+1 yılGeldi şişeye işeyip camdan aşağı atmıstım pişman deglm yine olsa yine atarım
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok sacma bir soru yas kac senin cocuk, gelmeyen var mı
04 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılEe yoksa niye sordun
Soran+1 yılsoru bulamadım
Cevap sahibi+1 yıl:))) Deli dolu ortalik sende haklisin Cisin geldimi lazimlik getirim
- Diğer konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılbunu soran kesin bayandır dedim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılRenk körü müsün
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u +1 yılGelmezmi ama biz sizden daha sansliyiz
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Komik olur ama ya kacirdinmi hic
Soran+1 yılYoo
- +1 yıl
Iyi peki ama zorlamistir :)
Soran+1 yılYani
Sordugun soruya işeyem senin emi
01 Yorumla
Soran+1 yılKurban ol
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gelmiyor ictiklerime dikkat ediyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok sıkışık bir duyguydu
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAltina birakmadigin sürece normal bir duygu
03 Yorumla
Soran+1 yılYani
Cevap sahibi+1 yılYani gelecekte otobüslerde uzun yolculuklarda pampers serviside yapicaklarmis , altina kacirsanda sorun olmicakmis
Soran+1 yılIyiymiş
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. çiş bu.. nerde ne zaman geleceği belli mi olur?
01 Yorumla
Soran+1 yılValla
- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri