Çocukların öz güven sahibi olmaları için en iyi yer ev mi yoksa okul mu?
Ev
Okul
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
evde öğrenir. okula kadar zaten gelişen geöişmiştir kişilik oluşmuştur. okul çok geç öz güven için. bence en geç 1 yaşında başlar özgüven çocuğun kişiliğine oturmaya.
özellikle ilk 3 yaş çok önemli. anne ve babanın önemi çok büyük burada.
Disiplin, otorite, kültür aktarımı babadan gelir. Baba otoritesi ya da baba yoksa çocuklar anne ellerinde, okullarda sadece namus kavramını silip cinsiyet eşitliği safsatasını öğreniyor. Mutsuz, ruh hastası; aile kavramı, namus kavramı, saygı ve sevgi bilmeyen sadece hemcinsleri dahil önüne gelenle Seksi çağdaşlık olarak gören boş bir nesil yetişiyor.
Cevap
11Cevap
Evde öğrenir okulda öz güvenini gösterir. İlk her şeyi öğrendiğimiz yer evdir.
biri teori biri pratik. çok mantıklı. :)
Aile bir insanın herşeyidir benim fani evladım. Düzgün bir ailede büyümeyen bir birey sadece bir hiç olarak yetişmeye mahkumdur.
Evde öğrenir okulda pekiştirir😄
çok doğruuu
tabii ki once evde ogrenilir ama okulda gelistirilir
Evde ogrenir okulda gelistirilir, evde cok baskili buyuduyse okulda da ozguvensiz olur gelisemez
Ben ilkokulda tam kazanacaktim özgüven kalemi sipsivri açtım yanimdaki çocuğa batırdım 😂😂😂 yandım anam diye bağırdı öğretmen kizda beni tahtaya çıkardı kulaklarımdan çekerek offf ipince parmak izlerini çıkardı iki yüzümde özgüven neym kalmadı 😂😂
Öz güvenli çocuk serseri olur, haşere olur! Çocuğunuza sizin bu evin alfası olduğunuzu öğretçeksiniz ki çocuk terbiyeli ve ahlaklı olsun!
öz güvenli olmakla terbiyesiz olmak çok farklı şeyler. eğer çocuğunuzu düzgün yetiştirirseniz evde kimsenin alfa olmasına gerek kalmaz.
Bence yaradilisla alakalı bi durum
Okulda öğrenci İnsan içine çıka çıka
Doğuştan gelir ev veya okulla alakasız.
Ben okulda da evde de özgüven kazanamadım
Evde
ÖZGÜVEN EVDE KAZANILIR, DIŞARIDA KULLANILIR.
Aile
Ev diyorum
evde ilk önce
Ebeveynlerinden öğrenir 💯💯💯👌
Evde
Evde
Evde
ev elbette
Evde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?