annelik dışarıdan göründüğü gibi kolay bir süreç değil, özellikle ilk haftalarda yaşanan bu tükenmişlik hissi gayet normal. bebeğin doyması ve senin de biraz nefes alabilmen için mama takviyesi yapıyorsan zaten yanlış bir şey yapmıyorsun, kendini bu kadar yıpratma. bu dönemde hem fiziksel hem de psikolojik olarak zorlanman anlaşılır bir durum, zamanla taşlar yerine oturacaktır.
04 Yorumla
Soran5 güBı erkek olark bunu demen mutlu ettı kadınları anlayan cok az erkek var 🙂
Soran5 güÖyle olursun umarım insan en cokta bu dönemde eşinden destek bekler eş destegu cok. Başka
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)5 güSenin gibi yarattıklarını evlenmesi Kanunen yasaklanmalı Çünkü senin gibi yaratıkların kafası evlilik için uygun değil tam olarak sıkıntın Bu anneliği Sevemedim ite bak kendisine Melek verilmiş dünyanın en masum en savunmasız varlığı verilmiş eline ilk gelmiş anneliği Sevemedim diyor bir gün elindeki dünyanın en masum varlığı elinden çekilip alını verirse görürsün o zaman nankörler
00 Yorumla
Sakin ol bu zamanlar da geçecek bunu bil zor elbette ama sev sevmezsen esas daha zorlaşır.. bebek emdikçe süt gelir bol bol su içmeye bak. Uyuduğu her an sende uyumaya calş
01 Yorumla
Soran5 güTeşekkür ederım gececek inanıyorum uyuyorum ama sabah çok erken kalkıyo gec uyuo o zoruma gidiyor sade e
Ucunun çıkması için bir aparat vardı onu kullanıyo musun?
Sen çok iyi bir annesin bebek sadece çekmekte zorlanıyor eğer doğduğunda mama verildiyse çok normal02 Yorumla
Soran5 güMama verdık evet gogus ucu dıyosunuz sanırım evet sürekli onu kullanıyorum bebegım tutamıyo o sekılde yoksa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bazi bebekler biberona alisinca mama yiyince memeyi bırakıyor onceligi memeye ver doymazsa mama verirsin surekli emzirsen zaten sutun cogalir ve mamaya gerek kalmaz. Doktora danistin mi bu arada belki emme refleksi zayiftir?
010 Yorumla
Soran5 güEvet emme refleksi zayıftı doğduğunda sütüm ikinci gün geldi zaten önce emziriyorum sonra mama veriyorum doymuyo ve fazla emmiyo sütüm azalmaya başlayınca bagırıyo yani zora gelmiyo kısacası
Soran5 güEvet erkek dedigin doğru galiba benden sonra 10 gin sonra arkadasım kız bebek doğurdu bebegi emiyor sadece ve doyuyo benim bebek zora gelmiyo sütüm de doyuracak kadar yetiyor süt yapacak seyler yiyoeum zaten gep
Soran5 güYok alerjısi falan yok süt yapacak seyler yiyorum ağlıyorum sinir krizine girecek gibiyim bebek uyumadıgında zoruma gidiyor ben ayakta uyuyorum sütüm kesilir diye korkuyorum
Soran5 güCok tesekkur ederim kendımı biraz daha uyu hıssettım 🌸🥰
Soran5 güİndiririm evet aslında mantıklı
Gizli Üye(30-35)5 güAy ben meme reddi yaşadım, kırk takla atıyordum emzirmek için en son şekilden şekle girerken ilk tuttuğu an duruşu bozmadan ayakta iki büklüm kabullendirmiştim ahh ne zamanlar ama.. Zaman öyle çabuk geçiyor ki🥲
01 Yorumla
Cevap sahibi5 güMama verme niye veriyorsun ki işine gelir lıkır lıkır enerji harcamadan içmek
5 güYahu kim sever mi anneliğin ilk günlerini. Ruh gıbı.. zor yani normal..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 güÇok anlaşılır hisler bunlar senin yükünü hafifleten biri de lazım. Doktoruna sorarak ilerle
21 Yorumla- 5 gü
Sen evli misin?
Gizli Üye(36-45)5 güBu yeni doğum yapan kadınlarda sürekli oluyormuş
02 Yorumla
Soran5 güBilmiyorum iflahım kaydı cok zor ama atlatırım umarım
Cevap sahibi5 güUmarım. Biraz konuşmak kafa dağıtmak ister misin? Eşimden biliyorum o dönemleri.
En kutsal meslek annelik.. öyle bedavadan anelik olmaz zorluklarına katlanacaksın sabırlı tahammüllü olman lazım
02 Yorumla
Soran5 güSabrını rabbım veriyormuş cidden ben ve sabır tahammül yok asla rabbım veriyomuş gercekten
Gizli Üye(30-35)5 güSenin yanında sana yardımcı olacak kimse yok mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 güBıkmadan usanmadan denemeniz lazım sürekli 3 ay önce biz de öyleydik ama toparladı çok şükür emer yani pes etmemek lazım denemek lazım sürekli yavrum
06 Yorumla
Soran5 güBenımkı öyle bağırıyor ki sakinleştiriyom bi 5 dk emiyo sonra bagırıyo. Süt azalınca zora gelmiyo
Cevap sahibi5 güEmzir ki damarlar açılsın geceleri rezene iç uyumadan sütün artsın çok mamaya alıştırmayın
Cevap sahibi5 güDertleşmek konuşmak istersen yardımcı olmak isterim sakıncası yoksa
Soran5 güEvet rezene kimyon içiyorum yap pekmez içiyorum
Cevap sahibi5 güO zaman sabret mamaya öncelik verme memeye ver ki zamanla alışır daha çok ister emer
Cevap sahibi5 güGazını alın emzirin gazdan da emmeyebiliyor bazen
Mama verdiyseniz emmeyi bırakır
03 Yorumla
Soran5 güEvet biraz küçük doğdu sarılık olmasın diye mama verdik alıştı öyle fazla emmiyor zaten yarım saat anca doymuyo üstüne 90 CC mama veriyorum emzirmeyi de sevemedim ki
Gizli Üye(18-24)2 gükocan yardim etmiyor mu ya lohusasin daha seni yormamasi lazim
00 Yorumlaemeğine sağlık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 güa. cığını tutup doğurmasaydın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 güBebeği çöpe at sevmediysen
00 Yorumla
5 güdoğurmasaydın çocuğa yazık
02 Yorumla
Soran5 güNasıl yazık ne alaka ki ben bebegımı sevıyorum ama annelik cok zor yorgunluk zor
- 5 gü
haklısın da yapacak bişe yok
5 güEk gıda kullan emmiyorsa yapacak bsiey yok
00 Yorumla
5 güKotuymus
00 YorumlaDoktora sor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler