Bebek bakımı çok ince işçilik istiyor gibi hissediyorum. Doğru mudur?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bebek bakımı çok ince işçilik istiyor gibi hissediyorum. Doğru mudur?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet, bebek bakımı daha ince işçilik istiyor gibi geliyor bana. Ne istediğini söyleyememesi ve sık sık uyanması yüzünden fiziksel olarak da daha yıpratıcı olabilir. Çocuk büyüdüğünde zorluk bitmiyor, sadece sabır ve sınır koyma tarafına kayıyor.
Aile işi evet kesinlikle daha böyle yıpratıcı olduğunu düşünüyorum
İkiside aşırı zor.
Bebeklerde kolik krizleri çok zorluyor başka sorun YK geneld 19-23 arası tutuyor
Çocuklarda ise her yaşın sendromu var zorlug var her gördüğünü istiyor her haltta aglio dışarda rezil oluyorsun çile resmen
Ben de ikisinde de aşırı zorluk hissediyorum
Bnde bnde hemde yapayalnzdm düşün
Çok şükür bitti o işkenceler
Çoçuk bakımı diyebilirim bebeğin tek zorluğu dediğini anlayamamak yemeğini ver dikkat et uykusunu aldır bu
Ama çok sık uyanıyorlar
Evet bu da var tabii
kesinlikle doğru hissetmişsin, bebek bakımı tam anlamıyla ince işçilik ve gece gündüz uykusuzluk istiyor. çocuk büyüdükçe fiziksel yorgunluk bitmiyor ama en azından derdini anlatabiliyor, o yüzden bebeklik dönemi insanı mental olarak çok daha fazla yıpratıyor.
Ben bir anne olarak konuşim bebekken gaz sancısı diş sancısı sürekli ağlaması benim uykusuz kalmam sıkıntıydı şimdi çocuk 4 yaşinda yaramaz yerinde durmuyor sürekli peşindeyim başina bir iş gelmesin diye bir de erkek çocuğu insanı çok yoruyor yani kısacası 18 yaşına gelene kadar ebeveyn olmak çok zor
Bence Bebek bakımı daha kolay yani ihtiyaçlarını karşılıyorsun ve bitiyor bedenen yorucu olabilir bu ama mental olarak çok zorlamıyor. Çocuk olunca bi inat bi söz dinlememe vs aşırı yıpratıcı olabiliyor
Çocuk daha zordur bebekte durum değişmez karnını doyur altını temizle hepsi bu çocuk öyle değil istekler ihtiyaçlar giderek artar
hepsinin ayrı ayrı zorlukları var
Evet hepsinin ayrı zorlukları var