Hamileyim, doğurmak üzereyim ve neredeyse herkes, kadın erkek fark etmeksizin bana “sezaryen mi normal doğum mu?” sorusu soruyor. Bu soru neden bu kadar merak konusu, neyi merak ediyorlar tam olarak?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hamileyim, doğurmak üzereyim ve neredeyse herkes, kadın erkek fark etmeksizin bana “sezaryen mi normal doğum mu?” sorusu soruyor. Bu soru neden bu kadar merak konusu, neyi merak ediyorlar tam olarak?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hiç kimseye sütünü az mı çok mu nasıl dogurdugunu bebeginin kilosu boyu osunu busunu söyleme tamda bu zamanlarda piskolojim bozulabilir nazar deger Ayetel Kürsi bir nas Felak oku nazardan çoğu kişi bebegini mezara koymuş bizim sülalede yasanmış mesafe her zaman iyi
sezeryan desen sen anne olamazsın sok kalır agzın sanki onca acıyı sen cekmessin gibi doktorun neyi uygun görürse öyle dogurursun hiç bişey annenin ve bebeğin saglıgından önemli degil ama normal dogum yaparsan bu süreç iyileşmesinde daha hızlı etkili olur tek artı yönü bu sezeryanda biraz daha genç bide iz kısmı var tabi oda şanslıysan gecer iz kalanları görmüştüm geçmeyenleri
İnsanların merakı biraz da sohbet açmak için bahane bence 😄 Yoksa doğum şeklinin kimseye ne zararı ne faydası var.
Merakı ona göre gidecek sonrasında olanlar için soruyorlar 😅
Doğurduktan sonra sorulur o soru herkes yanlış anlamış 😄
Bu bi süreç taaaaa sen daha evlenmiyon mu dan başlayıp sütün yetmiyo muya kadar gidecek 😅
Sadece merak başka hiçbir şey değil yani onların bunu bilmesi birşeyi değiştirmez sadece bizim insanlarımız fazla meraklı
Milletin üstüne düşmeyen işler işte gercekten hangisi sezeryan mı normal mi 😂
Kimisi normal doğuma takintili
Sezeryan biraz sancılı normal doğum iyi diyorlar
Hiçbir uçak havada kalmamış hiçbir çocuk da anne karnında kalmamış merak etme bir şekilde çıkacak
Bence doğurma boş ver
normal dogum en sağlıklısı
Belli oluyır mj ki