17 güYirmili yaşlar kendini tanıman gereken yaşlar. Kendini tanımadan çocuk sahibi olmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Gez, dolaş, eğlen ne bilim hayatın tadını çıkar, çalış. Çocuk oldu mu hayat daha da zorlaşıyor ve istediğin şeyleri yapabilme imkanın düşüyor. Veya her planını çocuğa göre ayarlamak zorunda kalmak oldukça yorucu ve tüketici bir durum. Genç yaşınızda genç gibi yaşayın yahuu çocuğa daha var sakin 😄
14 Yorumla
Soran17 gü24 yaşında ve tamamen aynı kafadayimm
- 17 gü
Helal kız sanaa ❣️
Soran17 güSanada helal aşkım yirmili yaşlarında bu kadar bilinçli kızlar olmak kolay şeyler değil emin ol
- 17 gü
Cansın 💜🌺
En İyi Cevaplar
bence en büyük dezavantajı maddi yetersizlik ve insanın kendi gençliğini, kişisel gelişimini yarıda bırakmak zorunda kalması. ekonomik olarak oturmamış bir hayatta çocuk sorumluluğu almak insanı fena yıpratıyor, ayrıca kafanın hep dışarıda kalma hevesi de işin tuzu biberi oluyor.
10 Yorumla
Her yaşta anne olmak çok kötü ve hiç güzel değil. Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik ne olursa olsun hiç dünyaya getirmemek en kral davranış sonuna kadar doğum karşıtlığı
22 Yorumla- 17 gü
Haklısın. Ancak başkalarını da kapsayan şekilde karşıtlığın varsa senin bakış açın da yanlış oluyor 😅
Soran17 güValla biraz kesin konuşmuş ama kısmen aynı gorusteyim çocuk derdi çekilir mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
17 güErken yaşta anne olmak güzel 30 yaşında manştası bile olmayan ben dkdkdm
00 Yorumla
17 güiyi yanlari yokki 20li yaslarda gezersin saçının mor boya erasi gibidir o yaslarda anne olsam aldirirdim
10 Yorumla
17 güİyi yanları da var
10 Yorumla
17 güKuzenim 18 de falan olmuştu
21 Yorumla
Soran17 güTravma
16 güGençliğin tadı
10 Yorumla
17 güGençlik çöpp
10 YorumlaBen gezerken sen çocuk bakacan nihahaha
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)17 güOrspuluk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)17 güZorluğu yoktur
110 Yorumla
Soran17 güYersen
Soran17 güAnlatma zaten komik geldi dediğin o bakımdan yani
Cevap sahibi17 güDeğil
Soran17 güAşırı komik
Cevap sahibi17 güSen değişik
Soran17 güYok ben normal den değişik çocuk dediğin şeyin o kadar zorluğu var yok diyor jdjd hemde genç yaşta hiç yokmuş kimi kandırıyorsun
Cevap sahibi17 güYokk evliyim
Soran17 güSana evli değilsin dediğimi hatırlamıyorum
Soran17 güAyrıca birde erkek misin dhhddhdheh kadın sanıyordum o zaman sen hiç konuşma kadın misin
Cevap sahibi17 güTm tm
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar