Bende yok, çocuklar hiç ilgimi çekmiyor. Kendimi anne olarak hayal edemiyorum.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende yok, çocuklar hiç ilgimi çekmiyor. Kendimi anne olarak hayal edemiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Tabi ki zorunda değil. Eskiden çocuk yetiştirmek bir toplum işiydi. Aileler büyük aile şeklindeydi. Ya da köyde yaşıyorduk ne bileyim, herkes birbirini tanıyor ve kapılar kilitlenmiyordu. Çocuğum nerede diye bir endişe yoktu. Akşam ezanıyla geliyordu eve zaten. Ben de biraz böyle bir toplulukta büyüdüğüm için şanslıyım. Bahçeli bir apartmanda büyüdüm ve bütün komşular birbirleriyle iyi ilişkiler içindeydi. Çocuk günde 100 şey yaşıyorsa bunun %20'si ebeveynine kalıyordu. Diğer şeyler mesela bahçede oyun, abilerimiz ablalarimiz vardı yani. Aynı apartmanda babaannem ve dedem de oturduğu için sık sık onlara da giderdim. Şimdiki ebeveynlikte böyle bir şans yok.. komşuya guvenemiyorsun zaten. Anne baba da uzak yaşıyor, zaten benimkiler toksik 😂 o yüzden şimdi ebeveyn olmak eskiye göre çok daha zor yani. Topluluk desteği yok, bir yere ait olma yok. Kreşe falan gönderilir orada bir topluluk olur belki ama kreş hem mahallende olacak hem de kaliteli olacak. Devlet okulunda hiç olmaz. Yani maddi olarak da iyi durumda olmak lazım.
Hayır olmak zorunda değil. Bazı insanlar anne olmak için doğmazlar. Bu eğer bir mecburiyetse üzücü bir durumdur tabii. Ama kadınlar anne olmamayı da tercih edebilir ve bu artık normal karşılanması gereken bir durumdur. Çeşitli nedenlerle anne olmak istemiyor olabilirler. Kısa bir süre önceye kadar bende çok isterdim ama artık bebek sahibi olmamayı tercih ediyorum. Dünya zaten bu kadar kötü bir yerken neden bu kötülüğün içine bir birey getireyim ki? Zaten terk edilmiş onlarca çocuk, bebek var. Eğer gerçekten bir çocuk sahibi olmayı bir gün istersen evlat edinebilirim.
Hem duygularımız hem de tecrübelerimiz ile alakalı bir durum bu bence. Bende istemiyorum sadece şimdilik bir şey de değil kendimi bildim bileli istemedim. Elbette ileride isteyebiliriz bu normal bir şey ama bir başkasının onayına sunulacak bir düşünce de değil bence hatta erkeklere bırakılacak bir düşünce asla değil. Erkeklerin birçoğu da herkes hak etmiyor gibi saçma sapan yorumlar yapmış sanki kendileri mükemmel babalık yapabiliyorlar gibi. Çocuk sorumluluğunun yüzde doksanı kadındayken ukalalık yapmak da çok cesur bir hareket doğrusu. Eğer istemiyorsan içinden gelmiyorsa doğru bir düşüncedir önce hislerimizle hareket etmeliyiz bence, yani sana sonuna kadar hak veriyorum.
Hayır. Öyle olsaydı narin guranin annesi kizini oldurtmezdi. Bazı kadınlar çocukken anneden nefret eder, sağlıksız bilinçaltı gelistirir kadına düşman olurlar.
İçgudu açlıktir, cinsel arzudur, barınma ihtiyacidir, türün bütün bireylerinde oluşan ortak kalıplardir. Annelik içgüdüsü uydurulmus bir kavramdir. İnsan psikolojisinde kesin yargılar yoktur
Narin güranın annesinin kızını öldürttüğünü nereden biliyorsun belli değil ki
@aysin7575 o kadını samimi bulmuyorum. O işin içinde olduğunu düşünüyorum.
O sadece bir örnek. Omara sanchezi arastirmani öneririm. Çocuğu dünyanın gözü önünde ölürken anne o bölgeye gelmemis. Annesi tatile çıkmış.
Her kadın Anne Her erkek de baba olmasın hele istemeyen ona vakit ayırmayacak iyi insan olmayı öğretemeyecek kişiler yumurtalıklarını aldırsın üremesinler...
Kesinlikle yok, ben mesela asla evlenip özellikle anne olmamalıydim. Ha en iyi anne oldum ama olmasam benim için daha iyiydi. Senin gibi biriydim asla çocuk yapayım deme, emin ol asla pişman olmayacaksın
Hayır kadında da annelik ic güdüsü olmuyor. Ve mümkünse bu kadınlar anne olmasın. Her kadın anne olacak diye bir şey yok.
Kadınlar artık evlenmekten, doğurmaktan, bir çocuğun sorumluluğunu almaktan korkuyorlar. Ve bu korkuyu da birbirlerine yayıyorlar. Ama yaşlanıp ta yalnız kaldıklarında nasıl bir hataya düştüklerini anlayacak ama geriye dönüşleri olmayacak.
Evlen ama çocuk yapma? Yalnız kalmazsın
@rosedreamm Çocuk, ilişkide extra bağlayıcı olur, aile olduğunu derinden hissedersin. Tabi ki şartların da biraz uygun olması gerekir.
.
Ben eşimle gayet aile gibiyim çoğu kişi çocuk sıçt'ktan sonra çok affedersin ne kendisine ne eşine vakit ayırıyor hiçbir kadın da mutlu değil evlat güzel bir ley diyip kendilerini avutuyorlar sadece çoğunun içi acı ve pişmanlık dolu
@rosedreamm Şu çocuğu bi kurtarıcı olup bir bağlayıcı unsur olarak görmeyi kesin. Erkeğe çocuk istemesi çok basit.
Yanlış etiketlemişim jsjsjsjjsjs
@sereinnn erkekler direk öyle bir içgüdü bir istem var falan bişi sanıyo yani doğumda yaşanılan şeyi yaşasa travma geçirir hatta tıp öğrencileri ilk doğum seyrettiklerinde travma geçiriyorlar resmen bayılan falan çok ne hissi güzel ne görüntüsü konuşması kolay ama
@rosedreamm İkinize de katılmıyorum. Günümüz gençliği maalesef çok düşük farkındalığa sahip. Sosyal medyadan, çevreden duyduklarınız gerçeğin sadece algı yaratmak için kullanılan belli bir kısmıdır. Ve moda olan şeylerin demode olması uzun sürmez. Neyse sadece burayı okuyan diğer insanlar da belki okuyup bir farkındalığa sahip olurlar diye yazdım. Sizi ikna etme gibi bir amacım yok. Çoğunuz tıpkı elinizdeki telefonlar gibi birer algı kurbanı bağımlılarsınız.
ay yaşlanıp yalnız kaldıklarında bide diyor hey Allahım sanki cocuklar anne babalarına bakıyo 😂
Zaten onun için yapıyorsa yapmasın çocuk sjwnd ya propaganda diyorsun ama erkeksin cidden anlamıyorsun bilmiyorsun bunu istesen de anlamazsın mesela evliliğe karşı propaganda var internette ben ona rağmen evlendim eşimle mutlu bir hayatım var çünkü birbirimize sorumluluk yıkmıyoruz ve iyi anlaşıyoruz ama çocuk böyle bir şeu değil olması için bile dünyanın eziyetini çekiyorsun a*ından o kdr şeyi sen çıkarıp bir de o salyalı varlığa sen bak birdaha dünyaya gelirden o zmn görüşelim neyse kusucam
@rosedreamm Çocuk doğurmak ve emzirmek, kadınların biyolojik ve mental sağlığı açısından son derece faydalı, doğal bir olaydır. Dünyadaki bütün memeli canlılar doğuruyor. Ama özellikle bizdeki çok bildiğini zanneden ağırlıklı olarak feminist olanlar normal doğumdan bile kaçınıp çocuğu ameliyatla doğurmayı iyi bir şey zannediyorlar.
Kadınlar için tek sorun fiziksel deformasyon oluyor o da belli şeylerle minimum düzeye indirilebiliyor.
Neyse sizler o değerli kutularınızı sadece cinsellik amaçlı kullanın, sıkıldıkça da 3-5 yılda bir boşanıp yeni ilişkiler arayın. Çünkü modaya uymak lazım. 😉
Feminist değilim o birincisi ikincisi üç kere demiş olcam ama erkeksin hala kalkmış mental biyolojik falan diyorsun bir kadın sana faydalı olmadığını söylemesine rağmen kendi zevkine isteğine göre karşıdakini uydurmaya çalısıyorsun ki öyle bir şey yok canlılar içgüdüsel olarak doğum yapıyor mental açıdan iyi hissettirdiği için falan değil tamamen yıpranıyorlar zaten bu konuda ayrıca 3-5 yıl niye bosanayım çocuk evlilik için zorunlı değil evliliğimde çocuğum yok çevremdeki çocukksuz evlilikler de gayet mutlu 10-20 senedir evliler çoğu asıl evliliği yıpratan şey çocuk zaten en çok boşananlar da çocuğu olanlar istatiklere göre. Ama dediğim gibi umarım bacak arandan o kadar hassas ve bakılmasından bile utanacağın bir yerden öyle bir varlık çıkar çok acı çekersin hem de bir hiç için aptal bir bebek için üstüne bütün vücudun bozulur uykusuz kalır bi de salya sümük çekersin amin başka hayatında
@rosedreamm 57 yaşındaki birine çok bile açıklama yazmışsın ki bide erkek ve empati düzeyi sıfır 😅 sana kesinlikle katılıyorum ❣️
@rosedreamm İmla kuralı , ifade anlaşılırlığı , saygı.. vs hepsi sorunlu. Bunlara cevap vermek benim için gereksiz.
Niye evlenelim 🙄
Eleştirecek bir yazımı mı buldun zkmsmsz vallah imla kuralına istediğin kadar dikkat et sana fazladan bi hitabet katmıyor hala okuyunca komik yani dayı neyi savunuyon sen hala mg
Evlilik erkek ve cocuk yükten baska bişey degil sunu anlayın artık
flört takılıyorum ondan bile sıkılıyorum
@sereinnn 🩷hep bunlar yüzünden bir sürü kadın acı çekti dayı andropoza girmiş hala çocuk diyor
@rosedreamm he ya🙄şükür artık eski insanların devri bitiyor
Onlar yalniz kalacak sen kalmayavaksin kes
İlgi çekecek çocuk yok ki memlekette hepsi görgüsüz yamyam gibi
çocuklar ilgimi çekiyor da anne olmak istemiyorum
Bence yoktur herkes anneliği taşıyamaz anne olmak kolay değildir
Doğal olarak sevmeyebilirsiniz Çocuk olması değil onu düzgün yetiştiren anne baba önemli
işte aradığım eş kriteri. çocuk istemeyen. ne güzel. kafamızın keyfine yaşarız hayatı diyeceğin bi eş bulursan cenneti yaşarsınız.
Ama çocuk evin neşesidir
Soyunu kim sürdürecek?
@TheMurad Sabancılardan misın ne soyu Allah aşkına.
Senin soyun Yokmu? Sen nasıl türedin yumrtadanmı çıktın 😂
@TheMurad tamam zamanında üreyen üremiş bu devirde çocuk yaomak saçmalık
Bence burada mesele “bu devirde çocuk yapmak saçmalık” demekten ziyade, çocuk sahibi olmanın ciddi bir sorumluluk olduğu gerçeği. Devir zor olabilir ama herkesin şartı, beklentisi ve hayata bakışı aynı değil. Asıl saçmalık, sırf toplum bekliyor diye hazır olmadan çocuk yapmak olur.
@TheMurad kardeşim hayatında hiç akrabasının çocuğuna dahi bi hafta bakmamışlar gelmiş burada soy sop diyor. ülkede her dk enflasyon var. o çocuğun geleceğine dair iyi eğtim alabilecek mi diye düşünmeyen bencil anne baba adaylarını dikkate almayacağız tabiki.
@TheMurad onun soyu seni ilgilendirmez
Beni ilgilendirmiyorsa neden savunmaya geçtin? Ben daha soru sormadan cevap anahtarı geldi. 😂
Aslında bende hiç olmak istemezdim hatta çocuklarıda pek sevmezdim ama şimdi bazen hayal ediyorum ve güzel geliyor hala sorumluluğundan korkar ve olmasını istemem sanırım ama net bir görüşteyken şimdi bazen hayal kurar hale geldim ve ileride ne düşünürüm bilmiyorum önümde uzun yıllar var bence bu zamanla ve yaşantına göre değişecek bir düşünce. Tabi karşındaki kişiye olan sevgin ve güveninde etkili olabilir.
bence kesinlikle böyle bir zorunluluk yok. herkes anne olmak ya da çocuk sevmek zorunda değil, nasıl mutlu hissedeceksen öyle yaşamak en doğrusu.
Yok bence her kadında olmak zorunda değil. Bazı kadınlar küçüklükten beri anne olmak ister bazıları hiç istemez bazıları da hayatının belli bir döneminde ister. Bu tamamen kişiden kişiye değişir. Her kadın doğuştan anne olmak istiyorum diye programlanmıyor sonuçta 😅
Çocukları sevmek de illa çocuk sahibi olmak istemek anlamına gelmiyor. Bence kadın olmakla annelik isteğini birbirine bu kadar bağlamamak lazım.
Bunu karşındaki kişiye açık açık dürüstçe söylersen, kimse için problem olmaz.
maalesef bunu gizleyip nikahtan sonra söyleyen çok kötü insanlar var.
Buldun mu 30 yaşında kadın😂
@Uykulukız9 47 yaşında bir adamın 30-35 yaş aralığını tercih etmesi, 36 yaşında bir kadını niye rahatsız eder acaba?
Üstelik ben seni tanımıyorum ve hatırlamıyorum. Ama sen benim hakkımda bu tür detayları dahi hatırlıyorsun.
Sebep? Amaç?
Amca görüyorum seni hep
@Uykulukız9 maşallah gözlerin hala iyi görebiliyor demek ki teyze.
Anırdımmhdjdjdjdjd
Ben 27 yim
Bende çocuk istemiyorum. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum. Ne olursa olsun hiç doğurmamak en mantıklısı. Sonuna kadar doğum karşıtlığı
antinatalistim bende kendimi baba olarak görmüyorum çocuklar ilgimi çekmiyor hatta çocuk sesi beni çıldırtıyor katlanamıyorum... ki bu kdar kötü bir dünyaya çocuk getirmek kötülük olduğunu düşünüyorum
O güdü bazen olur bazen olmaz. Normal. O zaman evlenmezsin ama duruma boyle bakma. Cocuk annelik tarafindan bakma. Once kendine uygun anlayisli olgun bir sevgili eş bul sonrasi zaten gelirse gelir. Onemli olan bağ saygi sevgi.
Değil, bu zamanla insanın isteklerine göre oluşan bi şey hiçbir kadın o istekle ve içgüdüyle doğmaz.
Benim de hiç yok. Arkadaşım doğum yaptı gittim yalandan sevdim. Ama kedi görsem sevesim gelir mesela
Bebeklerde sevesim gelmiyor
Zorunda değil ve de bazılarında ( doğal olarak ) yok zaten.
Üf evet ya ben çocuk bakmak yerine dünyayı gezmek istiyorum
Daha ergensin, kadın değil kızsın. Büyüyeceksin canısı
Bazılarında yok ve onlar anne olmamalı zaten.
Çevrenizde çocuk var mı? Yeğen kardeş vs
Kedi köpek kuş gibi sahiplendiğiniz bir canlı var mı?
Meslek olarak çocuklarla ilginiz var mı?
İllaki bir his oluyor bendede var ama henüz düşünmüyorum evlilik zaman istiyorum
Ne kadar oldu evleneli
Pardon evlilik düşünmüyorum demişsin haaa
Ileriki yıllarda insallah düşüncelerim önce intikam alınacak ondan sonra
İnanmıyorum benimde far öyle bir durumum intikam düşünüyorum sürekli bu konuyu konuşmalıyız
Konuşacak birsey yok icraat gerekiyor sadece laflardan sıkıldım
Ama alacağım o intikamı bıkıyorum
Biliyorumm
Ama hiçbir şey değişmeyecek çok güzel şeyler yaşatacagim
Ben ne kaybettiysem onlarda kaybedecek
İllaki çıkacağım bu kuyudan ne kaybettiysem hepsi kaybedecek
Hayatımda biryeri birdaha olmayacak kimsenin
Kesinlikle katılıyorum bende
Yapacağım bunun bedelini ödeyecekler
Odesinler bir zahmet bedelini bende boş yere 9 yıl bedel ödedim ödeyeceğiz ondan sonra hersey eskiye dönecek ama ben kendi ellerimde ödetmem gerek
Takip ettim
Hayır, olmak zorunda değil. Ben de çocuk sevmiyor, özlemini çekmiyorum. 28 yaşındayım üstelik. Kafam rahat neden çocuk sahibi olup da ayağıma pranga vurayım..
Bence hayır olmak zorunda değil. Sırf bizim toplumumuzda kadınlara bir gün anne olacaksın, olmalısın baskısının psikolojik etkisi herhalde 🙄
Annelik iç güdüsü diye bir şey yok. Bilimsel olarak araştır hatta. Annelik ve babalık istenilen ve öğrenilen bir şey.
Her kadında yok maalesef. Çocuğunu döver aç bırakan istismar eden öldüren çok kadın var
Hayır ama annelik iç güdüsü yokken anne olanlara çok karşıyım
Ben de çocukları severim ama başkasında kendimde sevemem bakamam da çocuk çığlığına dayanamıyorum misal kuzenim 1 yasinda ona bayılıyorumm ama aglayinca direkt veriyorum xjxhhxbc
bende yok nefret ediyorum çocuklardan erkekdende
ben çocukken 11 yaslarında falan hep milletin çocuklarını baktırırdı kendileride gidip gezerlerdi ne çocuk olabildim ne genc tiksiniyorum erkeklerden nefret ediyorum hep takıntılı pislikler rast geldim zor kurtuldum midem bulanıyor cocuk erkek gördügüm zaman çocukları dövüyodum aglasa yapıstırıyodum suratına bebekde olsa bidaha şükür hiç görmedim
her gelen cocuk korkar beni görünce direkmen yapıştırıyo dövüyorum yere düşmüş gibi yaptırıyorum aglayınca🙄
ve bitane yengem var şaka gibi sırf çocuk olsun diye hep tedaviye gitti 🙄içimden hep canım mı ne diyodum
Annelik içgüdüsü diye bişey yok sadece kendi soyundan olduğu için ekstra oksitosin cart curt gerisi temel empati ve bakim
118 yıllık tecrübe konuşuyor jsjsjjs
İlerde olabilir büyük konusmamak lazım
Iyu benim midem bulanıyor çocuklardan ve bebeklerden gram iyi bir şey hissetmiyorum
Tek çocuk musun
İkizim var
Ne güzel çok şanslısın ama çocuk sevmiyorsun belki ilerde seversin 🙂🥰
Allah korusun yanıma uğramasınlar sevmiyom tabii zarar vermem orası ayrı konu ama ben hamile kadın görünce bile mide bulantısı çekiyorum
Midem bulanıyor nedir ya nasıl bir ergensin sen artık insanlar zaten genç yaşta sorumluluk olmaya bir kayıp olarak görüyor yaş ilerleyince de iş işten geçmiş oluyor şu an da benim
Senin bu düşüncenden midem bulandı annelik kutsaldır senin gibiler istese de yapamaz zaten bunu bildiğiniz için atıp tutuyorsunuz.
Yav hehe kutsalmış yok öyle bir şey midem bulanıyor ayrıca napim yani bebekler iğrenç korkuyorlar heryeri salya sorumlulık umrumda değil yani sevsem alırım ama sevmiyom napim zaten çocuk yapıp da hayatım mahvolsun istemem işim var eşim var mis gibi bela mı arayacağım keşke kısır olsam
Bebekler iğrenç mi kokuyor yazık kafana konuşma şeklin 15-16 yaşında veletler gibi Seninde ağzın pis kokuyor bir bebeği kendine bela olarak görüyorsun sen o olgunlukta olmadığın için istemiyorsun gerçekler ağırdır kararına saygı duyar herkes ama o pis konuşmalarına kimse tahammül etmek zorunda değil anne olunca hayat bitiyor ne demek ya sen hayatını küçük bir çocuğa bağlayacak kadar zorlaştırıyorsan normaldir
Bu kadar kızdığına göre biri kuyruğuna basmış belli vallah sen o olgunlukta kal nolur ben olmayım onu yaşayacağıma Allah beterinden korusun gerçekten çocuk yapacağıma kolumun tekini vermeye razıyım ben o kadar diyim sana ve evet pisler baya hem de
Benim değilde başkası sizin kuyruğunuza basmış bu kadar abarrtiginiza göre zorlukları olsa da böyle masum güzel bir duyguyu ötekileştiremezsiniz onlar melek.
Masum mu melek mi? KSMSMMSMEMSMEMSHHSNSsksmms beyni henüz yeterli düşünme kapasitesine ulaşmayan herkes melek o zaman masum olduklarından değil o daha büyümemiş olduklarından
İnsanlık insanlığın sonunu getiriyor modern cahillik geçmişteki cahil insanlardan daha korkunc çok yapaysınız mükemmel olmak için kendinizi yırtıyorsunuz biz insanız çektiğimiz zorluklarla da her şeyimizle de
evet bebekler igrenç kokuyor mide bulandırıcılar herkesin bebegi kendine tatlı sevmiyor kimse sizin çocugunuzu sevmek zorundada degil bebekleri🙄
Olamayan çocuğuma şimdiden gördüğü psikolojik baskı için üzüldüm owkskskskd burnunu iki kıl çıktı yetişkin oldunuz hepiniz düne kadar bebektiniz hepinizde kimse çocuğunu size zorla sevdirmez zaten mallar
Herkes bebekti yani napalım ben şahsen kendi çocuk halimi görsem de yüz vermem yani geçici bir süreç büyüsün diye beklerim iletişim bile kurulmayan varlığı napim aaa
sevmiyoruz kardesşm gitsin sen yap sev😂
Allah herkesin kalbine o sevgiyi vermez zaten haklısınız diyecek bir şey yok eme esssek gibi saygı duyacaksınız
Topluma göre Evlenmeden ilişkiye girmek normal ama evlenip yuva kurmak aptalca lez olmak gay olmak trans olmak normal ama kendi çocuğun annesi olmak kötü bir şey eski insanlara cahil derdik yaşlılara ama şimdi modern cahillik var ve gerçekten bu daha korkunç kimse kimsenin çocuğun sevmek zorunda değil kimse zaten zorlamıyor çocuğunu sevsinler diye zorla ama saygı duymak zorunda zor olduğunu biliyor Ama o kadar sevap ki hamile
Kalmak doğurmak 0 dan bir insan yetiştirmek Allah sana bu zorluğu veriyorsa güzelliğini de mutlaka verir herkes o kadar mükemmeliyetçi olmuş ki normal
Olan şeyleri anormal goruyorlar genç yaşta sorumluluk almayı hayatın sonu goruyorlar
Dinine de inanmıyoruz bacım sevapmış zkwms ve evet gay trans olmak normal çünkü doğada da bu var hatta hayvanlarda bile var tıbben de kanıtı var ama annelik içgüdüsü diye bir şey yok doğurmak çocuk yapmak da doğal ve normal ona kimse de bir şey demiyo ama ben iğreniyorsam ve sevmiyorsan bu da seni ilgilendirmez sen doğur kimse sana bir şey demiyo ayrıca birsürü sorumluluğum var benim üniversite bitirdim 18 yaşımdan da beri yalnız yaşıyorum yaşıtlarımın içinde neredeyse tek evli olan ben kaldım işim gücüm de var sorumluluklar bana zor bile gelmez çocuk sorumluluk değil illet benim için ben illet istemiyorum
Iyyyy 20 yaşında mı evlendin benimde midem bulanıyor o yaşta evlenen insanları görünce git kocana yemek yap burada gezeceğine götundeki b”k kurusaydi owkdkdkd
O yapıyor sağ ol 22 yaşındayım ayrıca 😘
O yapiyormus de git ağla köşende sen dokunmuyorsun sanki owkskskemme senide çok aşagilarlar böyle herkes eksik yanından vurdun herkesi mis
Dokunmuyom yüzde 70 ini o yapar ev işlerinin ben eve işten daha geç geliyom ben niye yapayım? Dkksmsmskemsmmems
Banane yine de evlenmek aptalca niye zoruna gidiyor senin zihnini acarim defol burdan
Tamam aşkım ❤️🔥❤️🔥❤️🔥😘
bende yok sanırım. en azından şu an yok🙃
Her üreme organi olan anne baba olduğu icin bu sokaga sicilmis cocuklar zaten
Değil bende yok mesela
Kedi annesi olma arzusu?
Kulağa hoş geliyor
Bencede. Bebekten daha zahmetsiz.
Babalık nasıl his bilmiyorum babasız büyüdüm ama Evlenmek istemediğim için evlenmiyorum
Ruhun daha çocuk ondandır
Zorunda değil elbette
Hayır bende yok mesela kshdijdjdjdj
Ben de öyleyim
Sen kesinlikle evlenme
Evlilik sadece çocuk için yapılmaz. Bence sen evlenme
@sereinnn senin gibi goca g^ötlü garı ile evlenmem zate.
Jsjsjsjjsjsjsjs
Zaten doğurduktan sonra aktive oluyor :)
Nasıl yani
Herkes yapmasın hak etmiyorlar
O sizin bir tercihiniz
Hayır, tabi ki değil.
Değil tabiki
Bence yoktur
şu an yaşamadığın için bilmiyosun bence
Zorunda Değil
Büyüyünce olur henüz cocuksun
Değil
Değil tabi ki
Herkes anne olmamalı