Tuvaletini ve gazını zor çıkartıyor, mama ile beslenen bir bebeğiz. Tecrübeli anneler, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir çay kaşığı zeytin yağı içirin ve bir şey daha var ceza yerim diye söyleyemiyorum ayaklarını az bir şey kaldirip yavaş yavaş itip geri çekin
Yapıyorum valla ama bizimki inatçı sanırım
Karnına yavaşça masaj yapın küçük küçük baskı yaparak bide kulak çubuğuna zeytin yağı sürüp o bölgeye sürün
Teşekkür ederim deneyeceğim sağolun
Rica ediyorum o hamleyi yaptığınız da gaz çıkarmaya baslicaktir sırtına vurupta gaz çıkarma işlemi yapmayın
Yeni daha kırkı çıkmamış bebeğe mama mı verilir. Anne sütünden başka bişey verilmez
Almayan bebeğe mecbur veriliyor aç kalacak değil ya 😊
Ooo gelmis yine profesyonel annelerimiz. Sen anne sutu verirsin insanlarin cocuguna bakma sekline karisamazsin.
Her bebek anne sütü içmiyor veya kabul etmiyor bizde keyfimizden vermiyoruz sanki
@kozbendeaceleetme saane zirzop. İki kişi yorumluyoruz işte, sen git kendi ayrı yorumunu yap. Bak seni emziririm 😂😂😂 ordan
Acik yorum yapmissin herkes istedigini yazabilir..
@kozbendeaceleetme git başka yerde konuş altımda ziplama😂
Altta zıplamak olmaz canım. Üstte zıplamak olur o. Üslubundan utanmalısın. Cidden siz insanlara hakaret etmeyi durduramıyorsunuz hayvansınız, medeniyet görmemişsiniz çünkü
@kozbendeaceleetme altta girdiğim sen olunca oluyor 😂