Beşikte rahat değil diye yer yatağı serdim, bu sefer de hep dönüyor, uykusuzluk çekiyorum, sürekli burnu tıkanıyor. Tatil için köydeyim, hastaneye gidemiyorum şu an, döndükten sonra kulak burun boğaza götüreceğim ilk işim.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beşikte rahat değil diye yer yatağı serdim, bu sefer de hep dönüyor, uykusuzluk çekiyorum, sürekli burnu tıkanıyor. Tatil için köydeyim, hastaneye gidemiyorum şu an, döndükten sonra kulak burun boğaza götüreceğim ilk işim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Önemli bir sır vereyim, silme çay kaşığı yarısı kadar çörek otunu ezip mamasına karıştırın (mümkünse iyi bir aktardan alın). Düzenli olarak mamayla beraber kullanın. Çörek otunun, Japonya'da resmi olarak kanser tedavisinde bağışıklık güçlendirici olarak kullanıldığını biliyor muydunuz? Bir de Herbalife gibi vitamin-mineral ürünlerinden de katkı yapın. Herbalife önermemin sebebi hamilelikte dahi kullanılabilen ürünlerinin olması, yakın çevremden gördüm, şahit oldum. İç beslenme ve bağışıklık sistemi bebekler dahil herkes için çok önemli...
Şu anda biz ne dersek doğru olmaz sana tavsiyem chat GBT ye veya grok gibi yapay zekalara sor bunu çünkü bir doktor kadar sağlıklı cevap alırsın
Geçmiş olsun
bian önce gecsin 🥲
İyi bak ona
bakıyorum ama arada uykusuzluk yüzünden deliriyorum uyudugum geceleri özlüyorum çocuktan sonra çok hayatım degisti
Eşin kalsın bazan nöbetleşin
Şu an köyde annemlerdeyim
Vav vvv bende köydeyim
Gelsene konuşalim
Gelmicekmisin
Yanında yatır
yanim da zaten arada ayağını cenemede vurur
Hırçın uyuyor sanırım
Eşin bir şey demiyor mu yanınızda yatmasına
bebekler niye böyle ya o kadar calistim bu kadar zorlanmadim
Neden zorlandın bebekte bu kadar
elime Fizyolojik serum ignesi battı az önce inşallah mikrop kapmam uyuku sorunu yaşıyoruz gece saatte bir kalkıyor artik o kadar yorgunum ki iğneye dikkat etmedim
Serum iğnesi nerden geldi
Doktora götür
doktor serum verdi ise yaramadı bazı bebekler uykusunda çok donermis
Yani belki sancısı var ağrır yeri vardır ağlama yoksa emiyorsa da havalardan rahatsız olanlar var hava değişikliği