9 aylık bebeğimin uyku problemleri var, ne yapmalıyım?

Akşam 9 da uyurdu en geç artık uyumanda kaşkiypr 3 saat sürüyor uyumadi uykusu var ama birtürlü uyumuyor bende uykusuzm tabi eşimde destek oluyor ama uyumadiğinda bir tek beni istiyor o yüzden eşimle değişkenli uyutma yapamiyoruz ama herşeyde yardım eder eşim bugünde öğlen uykusu vardi bebeğimin 3 saat uyutmaya caliştim uyudu akşam da ayni şekilde bende uykusuzum ve eşimde yorgunluktan uyuya kalmiş uykuluykende sacmaliyor kaldirma beni sakin abartma givi şey söyledi ama uykukuyken kallimca ben böyle dedin dediğimde özür diliyor işte ben dedim başim çok ağriyor dayanamadim patlaidm dedim yani beni şimdi hor görmeyin ama patlaidm yeter diye bağirdim çocukda ağladi ondan sonra kucağima aldim öptüm uyudu 2 oldu bu bağiriyprum öyle uyuyor yani bebeğe bağirmiyorum. Kendimce patliypeım sonradan çok vicdan yapiyorum normalde kizmiyoeuö ama patladiğım oluyor böyle.. eşimde şu an destek olamadi bana ovmak olsun falan normalde mutfaği yapar masaj yapar şu an oda yorgunluktan uyuya kaldi ve uyruklarken bana abartma falan dedi işte çok ağriyor başim delircem dedim oda öyle dedi sizce eşime trip yapmam lazimmi
9 aylık bebeğimin uyku problemleri var, ne yapmalıyım?