Kardeşimin evinde sorunsuz duran ya da başka bir yerde duran bebeğim evimde huysuzlanip ağlıyor sebebi nedir?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kardeşimin evinde sorunsuz duran ya da başka bir yerde duran bebeğim evimde huysuzlanip ağlıyor sebebi nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
23 yasnda anne olmak cok zor olmalı cidden genclıgıne yazk etmıssın
Erkek mi bebeğin
Hayır kız
Anladım Erkek olsa anlarız da kız olması ne bileyim kucağına alınca durmuyor
Evde bir şey mi var diye düşünmüyor değilim. Misafire gittiğimde ya da kardeşimde kaldığımda mışıl mışıl uyuyorm geceli gündüzlü ağlamıyor ama kendi evimde hro huysuzlanip ağlıyor
Ondan değil evinde sevmediği şeyler vardır onları kaldır yerini düzgün yap öyle yatır belki yeri güzel değil gögüslerini emiyor mu evinde
Beslenmesinde evin sıcaklığında ya da yattığı yerde bir sorun yok evde sevmediği ne olabilir ki Kur'an-ı kerim var yattığı oda da
Ne olacak ki alakası yok atığın şeyleri kaldır yeri temiz düzgün tut odası boş olsun siz yine de yattığı yeri düzgün yayın elden geçirin belki bebek sizi sevmiyor olabilir ilk bebeğin mi
Beslenmesi evin sıcaklığı ve kaldığı yer gayet iyi doktora götürdük bir seyi olmadığını söylüyor. Evde hep Kur'an-ı kerim var ve ona okuyoruz. Okunduğu süre boyunca ya da sure dua okunduğunda sakinleşiyor ama aksi takdirde hep ağlıyor
Tam olarak ne , diyorsunuz cin mi var evde alla alla sen tesettürlü müsün yoksa
Evet ilk çocuğum kardeşimin eşinin kucağında hemen susuyor oda hamile belki ondandır diye düşünüyorum. Bilmiyorum artık evle ilgili kötü düşünmeye başladım
Belki sen ilk olduğu için susturamıyorsun yeteri kadar o yüzden huysuz emzirmeyi de bilmiyorsun eşinin kardeşi daha önce çocukları olmuş mu
annene sor seni nasil büyüttügünü anlatsin