Şaşırdık, tamam çocuk Allah’tan gelir ikiside bizim kanımız canımız
Fakat ne çağırabileceğimiz biri var yanımıza, ne de yardımcı tutabilecek ekonomik durumumuz, bu kadın ikisiyle nasıl başa çıkacak?
Fakat ne çağırabileceğimiz biri var yanımıza, ne de yardımcı tutabilecek ekonomik durumumuz, bu kadın ikisiyle nasıl başa çıkacak?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen de olabildiğince yardımcı olacaksın tabi değil mi? Annelerinizden biri gelemez mi veya başka bir aile üyesi?
Benim annem babam, eşimin de babası hayatta değil. Eşimin annesi de bakmaz yardımcı olmaz, o vicdan o merhamet onda yok
Peki kardeşiniz falan yok mu? çünkü ilk 1 2 yıl cidden özellikle anne için zor geçecek mutlaka yardımcı biri gerekiyor
Evli çoluklu çocuklu 1 abim var.
Haftada 1 gün temizlikçi falan mı çağırsak acaba; yemekleri de evdeyken ben yapmaya çalışırım temizliği idare ederim falan…
Gider mi böyle sence?
Yani zor olur ama imkansız değil olur herhalde :D Allah sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin :)
Yazik o cocuklara. Madem ekonomik guc yok niye cocuk yapiyorsunuz.
Yardımcı çağırmaya ekonomik güç yok dedim. Ne bilelim iki çocuk geleceklerini…
Yoksa çocukların bakımını karşılayacaz elbette
Iyide kimse sizin cocugunuza bakmak zorunda degil bu kisi anne babaniz bile olsa. Ve cocuk yapmak isteyen herkes ikiz de ola bilecegini hesap etmeli kafada ve akilda olmali bence
Hayatında hiç çocuk sahibi olmadın değil mi? Dürüst ol
Evet olmadim. Neden biliyormusun? Cunku istedigim maddiyata ulasmadim henuz. Bu duruma dusmemek icin olmadim.
Abi iki çocuk veren Allah o sabrı, gücü ve rızkı da verir merak etmeyin, sevinin. Eşin bakarken sen de ona yardımcı olursunuz öyle öyle büyürler
Destek olursan birlikte başarırsınız.
Allahtan geliyosa ona sor kardes bize ne..
Çocuk seçimini ben mi belirledim birader? 1 tane mi 2 tane mi olduğunu seçebiliyor muyuz?
Yapmasaydiniz :D ve allah veriyosa allaha sor... eminim incelemesi vardir ikizler olma ihtimalinin... ama bunu allaha ismarlayamiyosun d mi :D
Allaha sor diyorum bana cemkiriyo qk... inanilmaz..
Eşin çalışıyormu?
Deneyin abi