hoş geldin grip, hoş geldin burun tıkanıklığı, hoş geldiniz alerjiler, hoş geldin hepsine eşlik eden lanet ateş 🙄

hoş geldin grip, hoş geldin burun tıkanıklığı, hoş geldiniz alerjiler, hoş geldin hepsine eşlik eden lanet ateş 🙄

Evet, sonbahar birçok ebeveyn için çocukların hastalıklarla daha sık karşılaştığı bir dönem haline gelebilir. Mevsim geçişleri, sıcaklık dalgalanmaları ve kapalı ortamlarda daha fazla zaman geçirilmesi, özellikle soğuk algınlığı, grip, burun tıkanıklığı, alerjiler ve ateş gibi yaygın hastalıkların artmasına sebep olabilir. Çocukların bağışıklık sistemi gelişme aşamasında olduğundan, okul ve kreş gibi yerlerde hastalıkları kapma olasılıkları daha yüksek olur.
Bu dönemde, aşağıdaki önlemler hastalıkları önlemeye yardımcı olabilir:
Sonbahar zorluklarıyla baş ederken, bu küçük adımlar bağışıklığı güçlendirmeye ve hastalıklarla başa çıkmaya yardımcı olabilir!
maalesef öyle okullar açıldı ilk golü yedik grip boğaz ağrısı okukada yollamiyorum ses çıkıyor megafon yutmuscasina bide gelmiş diyor baba sen nasıl hasta olmuyorsun diye soruyor
Bizimde megafonlu 😂
Geçmiş olsun öyle ise adam.2 günde yatmaya alıştı ben okula gitmesem. olmazmi diyor :)
Cevap
4Cevap
genellikle öyledir,
Biz bile hastalıga yenik düşüyorken minikler napsin🥰evet hastalik nöbetleri mevsimi
Bu arada çok güzelsin 🙈
Yaa🫀❤️
yazın grip oldum kışın rahatım inşallah apaöldşdlsşs
Biz başladık bile sonbaharla birlikte
Bizdeee
Daha havalar degismeden basladi cocuklar.
Maaalesef
ben söylüyorum , hasta olana hastane yok ilaç yok evde yatmak yok sakın hasta olmayın evde sıkı yönetim ilan ettim herkes denetimde
Küçük çocuklar için zor bir periyod allah anne babalara yardım etsin benim 5 yaşında kardeşim var sürekli ateşleniyor
İlk ben hasta oldum herkes sağlam 😄
Maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?