Bebeğimin cildi çok hassas ve etrafımdaki bir arkadaşım bebeği için son kullanmaya başladığı şampuandan sonra bebeğinin cildinde kızarıklıklar oluşmuş. Ben Uni Baby'i tercih ediyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadık şu anlık şükür. Bebek şampuanları alerjik reaksiyonlara neden olabilir mi? Alerji testinden geçmemiş ürünleri nasıl anlayabilirim?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bakınca en güvenilir sabun bebek şampuanı. Baktığınız zaman uzunca yıllar kullanıyosunuz. Çocuklarımda böyle bir şey yaşamadım.
Ama size tecrübelerinden bahsedeyim. Dünyanın en iyi Cilt Kremi hakiki Susam Yağıdır.
Bu yağ ciltteki gözenekleri açar ve derinin nefes almasını sağlar. Deride oluşan, gözle dörülemeyen, tüy kanallarında biriken ter gibi tortuları açar ve cilt nefes alır. Bu kalıntılar yüzünden tahriş, kızarıklık ve pişik oluşur.
Bu yağ aksine Ciltteki gözenekleri açarak nefes almasını sağlar.
Çocuklar Bebek iken çok pişik olurdu. O kadar yara bere içinde kalmıştı ki en iyi pişik kremi bile işe yaramadı. Resmen deri eridi. Tavsiye yolu ile bu yağı kullandım ve iki üç gün sonra hem yara düzeldi hem de pişik diye bir şey kalmadı.
Bebeklere Banyo sonrası karın ve sırt kısmına bu yağdan sürerek masaj yaptım. Bu yağ bir Kalkan gibi soğuk aldırmaz ve soğuktan korur. Ben yıllarca kışın sonbaharın maçlara çıkarken karın ve diz kapağı arasında kalan kısma sürerdim maç öncesi. Çok şükür soğuk etkisi almadım.
Bu yağ cildi temizler, yumuşatır. Tamamen cilt dostudur. Bu yağ 50 faktördür güneş kremi neyetine de kullanılabilir.
Önemli olan güvenilir bir Marka alın lütfen. Yoksa Bebeklerde de alerji yapar. Ben çoğu kişiye tavsiye ederim ve kullandıkları markayı da çöpe at derim. Her zaman haklı olduğum ortaya çıkmıştır.
Niyetim haklılık değil sadece birilerine Şifâ olsun sadece.
Evet olabilir bu yüzden dikkatli olmak gerek