Benim bir arkadaşım var 7 aylık bir bebeği var tatile gideceğim şöyle deniz kum Güneş neymiş o da gelecekmiş arkadaş o kıyıda bebeğine bakmak zorunda çocuk ağlayacak zırlayacak ben rahat rahat yüzemeyeceğim hem kendine hem bana zehir yazık değil mi ya kucağında bebek ile ne diye her gün şey dahil olmaya çalışıyorlar 😀😀 herkes tatile gidiyor kimse beni çağırmıyor diyor herkes senin ciyak ciyak bebek ağlamanı çekmek zorunda mı 😀😀
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Neden ama arkadasinin yaninda olmak yerine onu yeriyorsun? istemiyorsan ona hber verme cik git bak kimse istemiyormus yazik gunah degil mi sen de ayni seyi yapmis olacaksin ona
Ya ama insanlar tatil yapmak istiyor ki ben de bütün bir yıl çalıştım dinlenmek istiyorum bebekle tatil tabii ki de olmuyor bu bir gerçek o kıyıda çocuğuna bakmak zorunda ben onu bırakıp yüzsem ayıp olacak denize de kıyıda oturmak için gitmiyorsun haliyle Ben zaten ona haber vermedim ki sürekli yazıyor kendini davet ettirmek için elinden geleni yapıyor yani parazitlik yapıyor
yalniz cikmak biraz kendimle bas basa vakit gecirmek istiyorum de
Onun psikolojisini bilemezsin cocuklu oldugu icin onu kendinden asagi gorur bi tavir takinmani hos karsilayamadim sadece
Aşağı görmedim Her şeyin bir dengi var onun da evli çocuklu arkadaşları var onlarla gidebilir gitmiyor illa biz bekar arkadaşlarını istiyor
Anladim siz de kendi tarafinizdan haklisiniz sadece cok biktiginiz icin biraz sert konusmussunuz
Sanırım öyle diyorum bak bir sürü bebekle arkadaşlarım var git onlar kendi bebeğiyle zor uğraşıyor diyor Bu ne demek bebeği senin üzerine yıkacağım demek
Aynen öyle bunu ben de düşünmüştüm. Onun da niyeti kötüymüş tek git sen
Aynen öyle yapacağım vallahi çocuğu birlikte yaptılar o kadar sıkılıyorsa kocası birkaç gün ayarlasın götürsün ben ne yapayım
Bunu söyle
Söylüyorum da işte kocam çalışıyor bilmem ne tatilimin bitmesine birkaç gün kala resim atacağım 😀😀
aynen öyle yap sen de calisan bi kadinsin hayatini yasamak en dogal hakkin kimsenin cilesini cekmek zorunda degilsin
Aynen sağ olasın bir de bize takla yapıyor ya biz mi dedik üniversiteyi bitirir bitirmez evlen diye
Kendi hayati o cocugun sorumlulugu sizde degil sen de evlenip cocuk yapabilirdin. Hayir niyeti iyi olsa anlarim tamam rahatlamak istiyorsa esi bi gunluk izin aliversin esinin izin gunu kadar sizin tatil gununuz dwgerli degil mi arkadasin biraz bencilce yaklasiyor
mesele uniyi bitirir bitirmez evoenmesi degil kendisi tatil yapacak diye bebege bakici aramasi
Ya evet ama biz de evlenebilirdik hemen Yok neymiş aile çenesinden bıkmış bilmem neymiş Bu hayatta herkes kendi tercihlerinin sonucuna katlanıyor yapacak bir şey yok pek Mete diyordu eşimle şöyle geziyoruz böyle geziyoruz vallahi bir sürünüyorduk KPSS çalışıyorduk herkes tercihlerinin sonucunu katlanacak yani bir de bir gün falan da yetmiyor bir hafta duracakmış benim yanımda çocuğu da duran bir şey değil abi dokunmadan ağlıyor
Ben onun ailesiyle yasadigi sorunlardan dolayi evlenmesini kınayamam. Evet ben de kpss calistim evlenmedim senin kafadayim ama onu cocuk dogurdugu evlendigi bu hayati sectigi icin hayatin bu secimlerine katlan gibi yargilayamam sadece yularida anlatmak istedigim o sorumlulugun ona ait oldugu okimiz de ayni seyi konusuyoruz aslinda seni de anliyorum anladigim kadariyla o senin yanina gelicek sen de kalicak tatiline eslik etme bahanesiyle sen guzel bir dille anlatirsin boş ver onun bu yuzden gonul koymaya hakki yok sen de kafana takma sorunlarindan uzaklasmak icin o tatile gidiyorsun valizine bu dertleri bir de ekleyip canini sıkma dusunme yaşa
Sana simdiden iyi tatiller dilerim cok konusur soyle boyle dersen gizlersin hikayelerini kimseyle ugrasmaj zorunda degilsin iatedigin gibi yasama hakkin var kimseyi bag etme ne zihnine ne hayatina
Aynen öyle teşekkür ederim ben de çok ani bir kararla geldim falan diyeceğim artık yapacak bir şey yok
Sen iyi niyetinden açıklama yapma borcunun olduğunu dahi düşünüyorsun anladığım kadarıyla insanları kolay kolay kıramıyorsun iyi birisin bu senin tatilin ve nice güzel tatillerin olsun rica ederim hoşçakal✨
Teşekkür ederim sohbet için ben de teşekkür ederim 😀
Bebeği olan kadınlar tatile gidebilir ne var bunda eğer seninle gelmesini istemiyorsan tek gitmek istiyorum kafa dinleyeceğim falan de
Sen de onunla tatile çıkma. Planı iptal etmesi için çocuk ile rahat olmaz bunu belirt.
Çıkmadım zaten pazartesi gidecektik Allah'tan regl oldum erteledik sonra da ben çaktırmadan gideceğim
Bebeği kesin sana kitler. Az sen bak yüzeyim işte alt değişimine yardım eder misin bilmem ne yani sadece sesini duymak ile kalmaz. Bebeğin uyku saati oyunu falan da var.
Ay evet çocuğu kucağımıza alıp dalamayacağımıza göre illa birinin kıyıda durması lazım Ben yüzeyim desem beni kıyıda yalnız bırakıyorsun der😀
Çekemeyenler başka yere gitsin bebek sonuçta
İyi de zorla bizim tatilimize dahil olmak istiyor kocası çalışıyor da birkaç gün izin ayarlayıp götürsün O zaman
Söyle madem arkadaşına
Ne kadar ayıp insan arkadaşının bebeğine bakar 5 saatçik kızda tatil yapsın işte 😂😂😂
Açıkça istemiyorum demek yerine neden çocuğu ile tatil yapmak istediği için zorba benzeri bir konuşma yapıyorsun ki istemiyorum de bitsin
Ya ben zaten çağırmadım ama kendini zorla davet ettirmeye çalışıyor
Bunu da zorbalamazsın. Hakkıdır.
Neyi 😀
Çünkü onların en doğal hakkı.
Doğal hakkı ise kocası falan götürsün yani ne hakkı var bizim tatilimizi zehir etmeye
Karma yaşama sonra