Zaten tüm gün ben ilgileniyorum ben uyutuyorum akşamda emzirdikten sonra uykuya dalmasında yardımcı olabilir bence bunu istemek suç mu? Anneyiz tamam ama bizim de dinlenmeye ihtiyacımız oluyor sıkılıyorux
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Babanın uyutması daha güzel ama annenin koynunda yatmaninda bir çocuk için daha güven veren birsey yok
ne alaka? babayla güvenli bağ kurmasın mı yani? asıl tam şu an bağları kuruyor. böyle hassas şeyleri tek 1 kişiye yüklemeyin
İnan anne daha çok güven veriyor bunun bilimsel açıklamaları da var anne karnında kurulan bağlar çocukla sağlam bir güven oluşturuyor
Ben zaten baba uyutmasin demiyorum hele ki kız çocuğu ise kesinlikle baba uyutmalı sevgiyi sevilmeyi güvenmeyi öğrenmeli
Tamam bunu da ben yaparım
E yapma abla gündüzleri de yapma bırak yemeğini oyununu uyutmasini yapsın çocuğu tek başına yapmadın ya
Bir gün sen yap bir gün o hangi devirdeyiz çocuğu anne büyütür diye birsey yok
Nasıl yapmayım gündüzleri adam akşam 6 7 de geliyo evde yok o sürede mecburum yapmaya gerçi sonrasında fa mexburum ya neyse
al işte bak "anne güven verir, anne bağ kurar, anne daha çok sever, anne anne anne" diye diye herşeyi kadınlara yükledik. bağ kurarken emzirmek de gebelik de çok önemli ama tek bunlar yeterli değil. kız çocuğunun babaya (çocuğun karşı cins ebeveyn) düşkünlüğü ise sonraki yaşlarında ortaya çıkan ve özellikle o dönemde karşılanması gereken bir şey.
Haftasonu ilgilensin hiç değilse çocuğun gelişimi için baba ilgisi önemli sonra ilerde psikolojik sıkıntılar çıkar.
Gelince de gayet ilgilenebilir çocuğunun yanına gelip başını okşayıp ilgi göstermeyi bile çok görüyorsa hiç yapmasaydı çocuğu yazık günah
Yok hiiç gerek yok dediğiniz gibi annenin koynunda yatması gerekiyor güven bağı falan. Çünkü gece uykusuna kadar geçirdiğimiz 12 saatte bu bağ kurulamıyor 🤷🏻♀️
anne değilim ama çok iyi anlıyorum seni. eve geldiğinde bir işin ucundan o tutsa ya da çocukla ben ilgilenirim merak etme dese en önemlisi biraz ben oyalayayım sen dinlen dese çok iyi gelir sana ama kalın kafalı bu erkek milleti. kadın gündüz çocuğu oyalar evin işine bakar, akşam hem kendi doğurduğuna hem de kaynanasının doğurduğuna bakar. ay erkek nefretim ortaya çıktı şu ann
Siz anlıyosunuz ama yorum sahibi nehir hanım anlamıyor olsun biz bakarız çocuklarımıza büyütürüz nr kadar yorulsakta yıkılsakta
Tabiki iş bölümü olmalı. Bir gün sen bir gün eşin olsun. Ben gerçi hep eşime verdim o görevi, hala daha yapıyor. Bu bir alışkanlık meselesi
Saçma. Çocuğa bakmak anne ve babanın ortak sorumluluğudur.
çocuğu tek sen yapmadığına göre o da sorumluluklarını bilcek
Uyutmak zorunda
uyutur tabi. buna herhangi bir engel yok
uyutabilir, uyutmali da zaten
Anlayışlı koca olması lazım benim gibi
Bence anne yapmalı
Tamam bunu da ben yaparım aman siz bir şey yapmayın
Ne kadar çocuk
Aylık mı
Evet
6 aylık
Memede uyumuyor mu