Güncellemeler
1 yıl
Nolur anneler yardımcı olun 11 aylık bebeğinizi nasıl besliyorsunuz katı gıda yiyemiyor tamamen reddediyor bu arada kilosu iyi ama zayıf değil
Güncellemeler
1 yıl
Nolur anneler yardımcı olun 11 aylık bebeğinizi nasıl besliyorsunuz katı gıda yiyemiyor tamamen reddediyor bu arada
Güncellemeler
1 yıl
Nolur anneler yardımcı olun 11 aylık bebeğinizi nasıl besliyorsunuz katı gıda yiyemiyor tamamen reddediyor bu arada
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Muhtemelen yetiyor. Sağlık ocağında dpktor izlemiyor mu
hero baby ve cici bebe yı mutfagından cıkarmalısın. cıc bebenın coğu şekerden oluşuyor
meyveyı her bebek yer o yuzden ek gıdada en son meyveye gecmek daha mantıklı. sabahları omlet yemıyorsa yoğurt corbası yap. 1 kucuk yumurtadan 1 kase yapardım boylece 1 yumurta yemıs olurdu. Avakado muz guzel besleyıcı. Akşamlarıda kuzu kıymadan kofte yap suda pişir. ya da tarhana çorbasına azıcık ıyıce ezerek kıyma koy. Balığı haşlayıp balık çorbası yap.
Neden ki anne sütü vermiyor musun?
11 aylık çocuğum ek gıda yiyor ya artık
Sadece anne sütü olmaz ki
Bide zaten sütüm yoktu benim hiç azdı mama verdim ilk 6 ay şimdi 11 aylık bebeğim 1 yaşına girecek ek gıda yiyor işte de iyi besliyor muyum kafam karışık
Neden besliyemezsin ki bir şeye ihtiyacın varsa ben burdayım yardım ederim ama öylede düşünme çok iyi bir annesim
Ya her gün genelde meyve ezip veriyorum 3 öğün ondan diyorum acaba iyi besleyemiyor muyum diye sebze mebze yedirmiyorum herşeyi çünkü işkence çektiriyor bana yemiyor
Dün bir pilav verdim ilk defa onu yedi biraz şükür
Bugün de patates çorbası yaptım bitirdi ama buharda haşlamadım patatesi buharda başlasaydım keşke tencerede suyla haşlayınca vitamini ölmüştür 😞😞😞
Ya bence evham yapıyorsun yapma bence
Elimde değil anneler nasıl besliyor herkes nasıl yapıyor bir yorum yapsalardı yapmamış kimse
onlar nasıl besliyor bir bilsem
Her annenin kendine göre besleme şekli var sende bul bir şekil
Benimki detayda yazıyor işte
Ama yeterli mi diye düşünüyorum işte
İşte diyorum yeterli sen evham yapıyorsum yapma bence
Tamam evet çok evham yapıyorum çocuk bakmak çok zor herşeyi düşünmek yetiyor muyum besleyebiliyor muyum vs bu düşünceyle kafayı yiyor insan
daha sakin olmaya çalışıcam evham yapmamaya çalışıcam artık
Yani elimden geldiği kadar sana yardım ederim takip edersen tabi
Bebelac var su isit ve karıştır güzel besleyici
Hayır bakın demek istediğim şu her gün genelde meyve ezip veriyorum sebze yapmıyorum
yani yetersiz mi besliyorum sizce çocuğumu ama meyvede avakado çilek muz karadutözü veriyorum vitaminli meyveler veriyorum
Tamam meyve önemli güzel ama bebelac içindekiler besleyici takviye gıda gibi düşün
Herobaby veriyorum zaten hazırda veriyorum ama genelde kendim meyve yapış veriyorum
Tamam da hep bebelacta verilmez ki
Zaten ek gıda veriyorum diyosun bu konuda bebelac cok iyi
Bebelac yatarken ver sadece
Tamam alırım onu sen nerden biliyorsun peki çocuğun var galiba seninse
Peki gündüzleri ne vereyim tamam bebelac yatırırken veririm de gündüzleri ne vereyim
Bilmek için çocuk sahibi olmaya gerek yok eczanede çalışıyorum 😊
Benim günlük çocuğumu besleme düzenim şöyle sabah çilek muz yoğurt cici bebe ezip karıştırıp veriyorum
Sonra öğlen avakado muz yoğurt pekmez ezip karıştırıp veriyorum akşam karadutözü yoğurt muz cici bebe
Ezip karıştırıp veriyorum bazen de herobaby veriyorum sence yeterli besliyor muyum
Dün mesela pilavımızdan yedirdim bugünde patates çorbası yedirdim ama genelde bu meyveleri yapıyorum her gün 3 öğün yeterli besliyor muyum sence
Gayet güzel beslenmesi tebrik ediyorum sizi yayla çorbası deneyin birde yoğurt olduğu için bebekler seviyor
Onu yaptım geçen içmedi ya ama
Bide katı gıda yiyemiyor nedense çocuğum ona da canım çok sıkılıyor
Haşlanmış yumurta çok pişirmeyin orta kıvamda denediniz mi
Yemiyor ki yumurta hiçbir şekilde yemiyor ☹️☹️☹️
Daha erken zamanla olur böyle devam edin
11 aylık anneler çocuğunun katı gıda yediğini söylüyor benimki neden böyle dişi de daha çıkmadı hiç ondan mı acaba
Yaşına girecek daha dişleri çıkmadı
Her bebek aynı olmuyor sizin izlediğiniz yöntem gayet iyi
Yemekle
Herşeyi yiyebilir