Çocuk & Ebeveyn Bu sorumuz her şeyin doğalını seçen annelere! Bebeğinin cildini hangi doğal bakım yöntemleriyle nemlendiriyorsun? (Sayfa 3) Uni Baby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2918 Bu sorumuz her şeyin doğalını seçen annelere! Bebeğinin cildini hangi doğal bakım yöntemleriyle nemlendiriyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 47 kişi beğendi
_Rezzan_ Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Bir bebeğim yok ama uni baby gerçekten çok kaliteli bir marka 0 0 Yorumla
buketevetbuket Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bebeğim olursa sadece bu markayı kullanıcam süper bişry 0 0 Yorumla
_Rojda_ Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Bebeğim yok ama ama olsaydı umi baby ürünlerini kullanmaktan memnuniyet duyarım 0 0 Yorumla
bıbulsam Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Uni babyyy tabiki de. Hem kendime hem ona en iyisi olanı 0 0 Yorumla
ZeynepMikaelson1 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Annem cok saglikli buyutmus beni bu kadar cok bilgiyi de bilenleri gorduk 0 0 Yorumla
deniz1478 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bebeğim yok, ama olsaydı doğal içerikli bir şey kullanırdım 0 0 Yorumla
Mervebylrr Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Benim kardeşimin yüzü zaten yağlı o yüzden nemlendirici falan gerek yok 0 0 Yorumla
aysiii54 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ben bile yerim çok iyi zaman zaman canım çekmiyo değil 0 0 Yorumla
Lady__Midnight Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Bir bebeğim yok ama olsa tereddüt etmeden uni baby kullanacağım çok kaliteli bir marka 0 0 Yorumla
tanrınınkırbacı31 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Bebek sağlığında hijyen çok önemli 1 0 Yorumla
gokhankocaaga2196 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Benim de her zaman favorim Uni Baby 😎. 1 0 Yorumla
mawiay Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl evet naciye soyle bakalim nasil yapiyorsun😂 1 0 Yorumla
Gece___Mavisi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Çok teşekkür ederim faydalı bilgiler 1 0 Yorumla
Üniformalıı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Bilgilendirme için teşekkürler admin 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Üni baby ile bebekler koruma altında 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Çok farklı şeyler kullandık bir baba olarak tabi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir gün evlenip baba olursam inşallah eşime öneri olarak tavsiye edicem. 0 0 Yorumla
dogayauyan Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Tesekkurler bilginicin, bebek bakimi onemli 0 0 Yorumla
Apartmançapkını Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 38% +1 yıl Daha gencim çocuk sahibi olmak için 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Güzel bir çalışma olmuş tebrikler ederim... 0 0 Yorumla
Asortik_GirL Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Hindistan Cevizi yağı ve zeytinyağı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bebişim yok ama sanki gerekte yok gibi ya... Düşündüğüm her şey daha çok kuruturmuş gibi geliyor 0 0 Yorumla
uzunihsanefendi1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Çocuğu olanlar için muhteşem içerik. 0 0 Yorumla
NazDemir26 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Bebe vazelinini pudrasını dayayacaksın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Unibaby bebek yağı cildi gerçekten çok iyi nemlendiriyor bu arada bir bebeğim yoo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
216Cevap
Doğal bitkiler, özler tercih ediyoruz genelde
Bir bebeğim yok ama uni baby gerçekten çok kaliteli bir marka
Bebeğim olursa sadece bu markayı kullanıcam süper bişry
Bebeğim yok ama ama olsaydı umi baby ürünlerini kullanmaktan memnuniyet duyarım
Uni babyyy tabiki de. Hem kendime hem ona en iyisi olanı
Annem cok saglikli buyutmus beni bu kadar cok bilgiyi de bilenleri gorduk
Bebeğim yok, ama olsaydı doğal içerikli bir şey kullanırdım
Benim kardeşimin yüzü zaten yağlı o yüzden nemlendirici falan gerek yok
Ben bile yerim çok iyi zaman zaman canım çekmiyo değil
Bir bebeğim yok ama olsa tereddüt etmeden uni baby kullanacağım çok kaliteli bir marka
uni baby çok değerli bir marka
hem doğal hem çok güzel kokuyor
gerçekten bebek bakmi oldukça önem veririm ben
Aleo vera kullanırdım. eğer bebeğim olsaydı.
Gayet güzel bir paylaşım tebrikler
Tamamen kaliteli bir ürün
Bebek sağlığında hijyen çok önemli
Uni işini bilir her zaman 🤠
Benim de her zaman favorim Uni Baby 😎.
evet naciye soyle bakalim nasil yapiyorsun😂
Bebeklere bakım eğitim önemli
Çok teşekkür ederim faydalı bilgiler
Çocuklar için herşeyin en iyisi ve sağlıklısı olmalı
Parabentsiz ürünler ile olmalı
Bilgilendirme için teşekkürler admin
Tabiki unibaby en iyisi memnunuz
Güzel bir marka kullandık bazen
Üni baby ile bebekler koruma altında
Aslında birçok yöntemi var
Nemledirmem cünkü yokki bebek
uni baby en doğalı tabi ki
Çok farklı şeyler kullandık bir baba olarak tabi
her şeyin doğal olması çok iyi
Bebeğim yok la daha dur 😐
Teşekkürler paylaşım için zeytinyağı
Bebeğim yok o kadar küçük
Bilmiyorum çocuğum yok malasef
Bebem yok nemlendiremşyorun
Bir gün evlenip baba olursam inşallah eşime öneri olarak tavsiye edicem.
Mükemmel anlatım olmuş teşekkür ederiz
Her zaman kullaniyoruz gercekkkk hijyennn
Çocuklara aşığımmmmmm ciddennn
Gül yağı ve zeytin yağı karışımı ile
Tesekkurler bilginicin, bebek bakimi onemli
Arkadaşlarımın çocuklarının vazgeçilmez mamaları 😄
ıslak mendili harika bunun
Daha gencim çocuk sahibi olmak için
Güzel bir çalışma olmuş tebrikler ederim...
Çok güzel bir bilgi teşekkürler.
İçeriği temiz markalarla yapılmalı
Hindistan Cevizi yağı ve zeytinyağı
Bebişim yok ama sanki gerekte yok gibi ya... Düşündüğüm her şey daha çok kuruturmuş gibi geliyor
Çocuğu olanlar için muhteşem içerik.
Krem sürüyorum tavsiye ederim
bebeğim yok maalesef ki :))
Hindistan Cevizi yağı ve zeytinyağı
bebegim olsum dusunuruz krdes
Bebek cildi her zaman güzeldir
Bebe vazelinini pudrasını dayayacaksın
Unibaby bebek yağı cildi gerçekten çok iyi nemlendiriyor bu arada bir bebeğim yoo