Çocuk & Ebeveyn Bebeğimin yüzünde kırmızı doğum lekesi var, nasıl geçer? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 2 aylık daha doğduğu günden beri var son zamanlar da daha çok belli ediyor Bebeğimin yüzünde kırmızı doğum lekesi var, nasıl geçer? Cevapla Doğum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Bunun sadece lazer ile tedavisi mevcut veya krem verip takip ediyorlar.Lazer ile belli belirsiz seviyeye getiriyorlar ama lazer tedavisini bebeğe uygulamazlar yerine krem tedavisi uygularlar. 0 4 Yorumla Misandrizm +1 yıl 2 aylık bebeğe lazer mi yapılır evladım :) Yorumla Soran +1 yıl Nereye gitmem gerekiyor biliyormusun Yorumla AgentKid +1 yıl @soran Cildiye bölümüne gitmelisiniz, oradaki doktorlar ilgileniyorlar.Krem verip takip ediyorlar, kremin adını unuttum bende kullanmıştım bi zamanlar ama baya oldu. Yorumla AgentKid +1 yıl @Misandrizm Lazer tedavisini bebeğe uygulamazlar diye yazmışım zaten. Yorumla
Misandrizm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Oyyyyyy bu çok tatlı ama mis gibi kokuyordur şimdiii 🥰 Allah analı babalı büyütsün 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😍😍😍 Yorumla Misandrizm +1 yıl Rica ederim kırmızı lekeler için endişe etmeyin eczane yeterli olur Yorumla Soran +1 yıl Gidip sorsammı ya Yorumla Misandrizm +1 yıl Geçmiş olsun evet sormanızda fayda var ama ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum bebeklerde olur kaç aylık Yorumla Misandrizm +1 yıl 2 aylıkmış şimdi gördüm Yorumla Soran +1 yıl 2 aylık Yorumla Soran +1 yıl İlerde takıntı yapmasın diye çizgi gibi duruyor yüzünde Yorumla Misandrizm +1 yıl Pişik givi alerjik de olmuş olabilir bebekler yeni doğduğunda vücudunda gaz çok oluyor ondan da olurlar Yorumla Misandrizm +1 yıl Yediği mama ve anne sütü gazlıdır onlarda yapar Yorumla Soran +1 yıl İlk doğduğu zaman yüzünde çok kızarırlar oluyordu mama içiyor evet anne sütü çok az sütüm yetmiyor Yorumla Misandrizm +1 yıl Belki anne sütü az içtiğindendir siz en iyisi doktora götürün doktor başka bir mama versin ya da oluyorsa ek gıdaya dönün Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sıcakdan isilik veya kıyafetlerden tahriş de olabilir. Bebeklerin cildi çok hassas. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bunun sadece lazer ile tedavisi mevcut veya krem verip takip ediyorlar.
Lazer ile belli belirsiz seviyeye getiriyorlar ama lazer tedavisini bebeğe uygulamazlar yerine krem tedavisi uygularlar.
2 aylık bebeğe lazer mi yapılır evladım :)
Nereye gitmem gerekiyor biliyormusun
@soran Cildiye bölümüne gitmelisiniz, oradaki doktorlar ilgileniyorlar.
Krem verip takip ediyorlar, kremin adını unuttum bende kullanmıştım bi zamanlar ama baya oldu.
@Misandrizm Lazer tedavisini bebeğe uygulamazlar diye yazmışım zaten.
Oyyyyyy bu çok tatlı ama mis gibi kokuyordur şimdiii 🥰 Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederim 😍😍😍
Rica ederim kırmızı lekeler için endişe etmeyin eczane yeterli olur
Gidip sorsammı ya
Geçmiş olsun evet sormanızda fayda var ama ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum bebeklerde olur kaç aylık
2 aylıkmış şimdi gördüm
2 aylık
İlerde takıntı yapmasın diye çizgi gibi duruyor yüzünde
Pişik givi alerjik de olmuş olabilir bebekler yeni doğduğunda vücudunda gaz çok oluyor ondan da olurlar
Yediği mama ve anne sütü gazlıdır onlarda yapar
İlk doğduğu zaman yüzünde çok kızarırlar oluyordu mama içiyor evet anne sütü çok az sütüm yetmiyor
Belki anne sütü az içtiğindendir siz en iyisi doktora götürün doktor başka bir mama versin ya da oluyorsa ek gıdaya dönün
Sıcakdan isilik veya kıyafetlerden tahriş de olabilir. Bebeklerin cildi çok hassas.