Bebeğim yüzünde bu şekilde benek benek kızarıklıklar çıkmış dün yoktu acbaa sinek mi ısırdı yoksa alerjik bir şey mi tetikledi bilemedim
Başına gelen var mı?

Bebeğim yüzünde bu şekilde benek benek kızarıklıklar çıkmış dün yoktu acbaa sinek mi ısırdı yoksa alerjik bir şey mi tetikledi bilemedim
Başına gelen var mı?
Cildi hassas olduğu için de kızarmış olabilir bir süre öpüp yüzünü çok ellemeyin. Nemlendirici krem sür bide geçer diye düşünüyorum. Çoğalırsa alerjik olabilir
Ayyyyy bu neeee😍😍😍 maşallah çok tatlı yaaaaa alerji gibi görünüyor. Hemen doktora götür geciktirme. Bebekler hassastır olur böyle şeyler tabi. Ama hemen baktır doktora
Cevap
10Cevap
Yanaklara bak yerim maşallah , alerji gibi duruyor ne olursa olsun bebekler hassastır yine de doktor gördün bence.
Teşekkürler
Isırığa benzemiyor. Alerjik bir şey gibi. Biraz bekleyin azalmazsa doktora gösterin. Maşallah çok tatlı gibi 🧿
Alerjimiz var ama daha önce böyle olmamıştı
Çok fazla öpmek de yanakta böyle sorunlara sebep verebiliyor. Net olarak diyemem ama gördüğüm bir şey.
Yok simek değildir biryerde tek değil çünkü ya alerjidir ya da oraya baskı olmuştur uyurken falan Allah ömrünü bereketli kılsın minik melegin
Alerji olmuş.
Dün farklı olarak ne yedirdin?
Allam yanaklarını yerim maşallah 🧿 sakal falan tahriş etmiş olabilir
Çok öperseniz severseniz de olur. Bebek teni çok hassastır
Yeni doğmuş bebeklerde bulunan ölümcül bir cild virüsü.. Acil bir kardiyolojiye görünün
Doktora götürebilirsiniz maşallah🌸
Alerji olabilir doktora gidin
çok öpüldüğü için isilik çıkmış öptürmeyin
Çok öpmüyorz
o zaman sütü çok veriyorsundur
geçmiş olsun alerjik saniirm test yaptir
Öpüp durmayın cocougu
Süt alerjisi olbilir dra gidin geçmiş olsun
Alerji olabilir
Erkek mi Kız mı bebeğin
Alerjik gibi duruyor
Cok opuyorsaniz normal