Çocuk & Ebeveyn 5 ay 20 günlük bebek ek gıdaya başlayabilir mi? waldorf48 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 5 ay 20 günlük bebek ek gıdaya başlayabilir mi Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 5 ay 20 günlük bebek ek gıdaya başlayabilir mi? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 917 cevap paylaştı. bence doktora sorun mutlaka.. evet 0 0 Yorumla
sozaramızdakalacak Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl hayır başlama bence sütün yeterli geliyorsa emzir en az 1,5 yaşına kadar. 0 2 Yorumla waldorf48 +1 yıl Nasıl yani 6. Ay da bile mi başlatma diyorsunuz Yorumla sozaramızdakalacak +1 yıl az az vere bilirsin ek gıdaları 6 aydan sonra Yorumla
AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Hayır tadımlara 3 gün kuralı ile başlayabilirsiniz. 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bir hekime danışmanın faydası var 1 1 Yorumla waldorf48 +1 yıl Haklısınız Yorumla
misyonvizyon Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Eğer Annenin bir sorunu yoksa ( sütten kesilme vesaire) gerek yok bence.Eğer illa ki verilecekse ek gıda muhakkak bir doktora başvurmanız gerekmektedir diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl anne sütü problemimi yaşıyorsunuz? 0 2 Yorumla waldorf48 +1 yıl Aslında tam olarak yaşıyorum diyemem ama geceleri çok sık uyanıp emiyor bu yüzden anne sütünün artık doyuramadığı kanaatindeyim Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl maşallah. sizinki erken geçmiş. gürbüz bebek. ek gıdaya geçebilirsiniz. hazır mamalardan uzak durun tavsiye etmem. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence doktora sorun mutlaka.. evet
hayır başlama bence sütün yeterli geliyorsa emzir en az 1,5 yaşına kadar.
Nasıl yani 6. Ay da bile mi başlatma diyorsunuz
az az vere bilirsin ek gıdaları 6 aydan sonra
Hayır tadımlara 3 gün kuralı ile başlayabilirsiniz.
Bir hekime danışmanın faydası var
Haklısınız
Eğer Annenin bir sorunu yoksa ( sütten kesilme vesaire) gerek yok bence.
Eğer illa ki verilecekse ek gıda muhakkak bir doktora başvurmanız gerekmektedir diye düşünüyorum.
anne sütü problemimi yaşıyorsunuz?
Aslında tam olarak yaşıyorum diyemem ama geceleri çok sık uyanıp emiyor bu yüzden anne sütünün artık doyuramadığı kanaatindeyim
maşallah. sizinki erken geçmiş. gürbüz bebek. ek gıdaya geçebilirsiniz. hazır mamalardan uzak durun tavsiye etmem.