Çocuk & Ebeveyn Bebeğimin pişiğini geçirmek ve önlemek için hangi kremi önerirsiniz? sweetmama36 Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bebeğim pişik olduğunda hemen geçirmek ve önlemek için hangi kremi önerirsiniz? Bebeğimin pişiğini geçirmek ve önlemek için hangi kremi önerirsiniz? Cevapla Öneri Soruları Pişik Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl herkes bepanten demiş boş ver onu. sudokrem al kocaman kabı var küçük bir şeye doldur doldur kullan hemen iyileştiriyor ve geçiriyor. boşuna durmadan bepantene para verme artık hiçbir anne onu kullanmıyor. 0 0 Yorumla
sembernar2727 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 71% 1 yıl önlemek için arkonun fişek diye tabir edilen tüp halindeki normal kremini kullan her altını açtıgında. pişik olursa fzher in var mavi tüp onu kullan 0 0 Yorumla
u angelofthecity Takip Et Master Yaş: 48 , eic 69% 1 yıl Sudokrem iyidir. Ben desitin kullanirdim. Ama bir keresinde yara duzeyinde pisik olmustu. Eczaneden 2 farklu krem surup gecirmistim. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Krem değil kurulamak önemli arada hava aldırmak önemli 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 917 cevap paylaştı. bebenthen kremi vardı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sudocrem gerçekten çok iyi ve etkilidir.
herkes bepanten demiş boş ver onu. sudokrem al kocaman kabı var küçük bir şeye doldur doldur kullan hemen iyileştiriyor ve geçiriyor. boşuna durmadan bepantene para verme artık hiçbir anne onu kullanmıyor.
önlemek için arkonun fişek diye tabir edilen tüp halindeki normal kremini kullan her altını açtıgında. pişik olursa fzher in var mavi tüp onu kullan
Sudokrem iyidir. Ben desitin kullanirdim. Ama bir keresinde yara duzeyinde pisik olmustu. Eczaneden 2 farklu krem surup gecirmistim.
Krem değil kurulamak önemli arada hava aldırmak önemli
bepanthol çok iyi geldi
Bepanthol işe yarıyor.
bebenthen kremi vardı
Sudoko krem kadar iyi bir krem görmedim
Hametan öneririm.
bepanten
Bebek yok
Sudocrem