Profil fatoğrafomdaki gibi diş çıkaracak galiba.
Bugün sağlık ocağına götürdüm dış çıkarıyor dedi acaba kaç güne gelir.
Profil fatoğrafomdaki gibi diş çıkaracak galiba.
Bugün sağlık ocağına götürdüm dış çıkarıyor dedi acaba kaç güne gelir.
Bebeklerde diş çıkarma dönemi genellikle 6 ila 12 aylıkken başlar. Ancak bazı durumlarda ilk dişler daha erken veya biraz daha geç görünebilir. Bazı çocuklar 3. ay itibarıyla erken diş çıkarmaya başlarken bazılarında ise ilk diş çıkarma 12. ay hatta sonrasına sarkabilir. Genelde ilk olarak ön dişler çıkar.
Birincil dişler veya süt dişleri, doğumda çene yapısı içerisinde var olan ve genellikle 6. ay ile. yaş aralığında çıkmaya başlayan dişlerdir. Birçok çocukta 20 adetten oluşan süt dişleri 3 yaşında tamamlanır ve 6-7 yaşlarına kadar görev yapar.
Cevap
3Cevap
Ortalama 6 ay civarı başlayıp ortalama 2 yaşına kadar devam eder. Bir dişin çıkması 1 ayı bulabilir.
Hiç belli olmaz bı baksaydın şişlik var mı beyazlık görünüyor mu diye
Yanı bunu doktora sorsan çocuğu şekilden sekile sokmususn resim çekmek için
Valla şekilden şekile sokmadim bilip bilmeden laf atma götürdüm hani böyle olup kaç günde çıkıyor merak ettim olamazmı
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Sağolda dismi değilmi onu sordum
Damakları şişmiş Büyük ihtimal diş çıkartıyor rahat ol
Teşekkür ederim kaç güne tahmini cikarki
Bir haftaya patlar uçları belli çekmeye başlar ama biraz zor bir süreç olacak sizin için Çünkü ateş yapar bebeğe huzursuz eder
1 haftadır cekiyoz
Biraz daha sabır yani Bu işler öyle kolay değil
Evet farkındayım doğum gününden önce ciksinda kutlama derdindeyim
Allah analı babalı büyütsün inşallah sizi alacakla hayırlı bir evlat olur inşallah ama bir iki ay bunu çekersiniz
Valla 😔 çocuğun var mı
Benim var Bir kızım var 19 yaşında bir de oğlum var 7 yaşında
Maşallah ben sana bişey soracam
Tabii ki buyur
Sanki kargo bekliyor kaç güne gelir snsba
Ne biçim insanlarınız dalga geçiyorsunuz çocuk sevgisi ne bilmezsiniz gelir anca dalgaya alırsınız pis
Kız ne yaptın çocuğun ağzını bir rahat bırak 😂😂
Sen çok biliyon kes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?