Çocuk & Ebeveyn Bebeklerin ek gıdaya geçişinde temizlik rutini nasıl olmalı? (Sayfa 3) Uni Baby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1419 Bebeklerin ek gıdaya geçişinde temizlik rutini nasıl olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 33 kişi beğendi
yasey31 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Bebeklerin gelisme doneminde ek gide cok onemlidir 0 0 Yorumla
hakanyikildi Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl 6 ay oldu hala uni baby kullanıyoruz memnunum açıkçası 0 0 Yorumla
Xxxxxmmmseverimmmm Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Guzel sunum hazirlamissiniz ellerinize saglik 0 0 Yorumla
denizlilimühendis Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Anne sütü olmalı ek gıdaya da başlanmalı çocuğun alışması için 0 0 Yorumla
CodeMarco Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle olmalı ek gıdalar bazen iyi gelmiyor bebeklere 0 0 Yorumla
ichbinberkeee Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl kardesımden biliyorum ılık su ile bol bol yıkanmalı 0 0 Yorumla
Alicengiz1221 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Altı sürekli kuru ve sürekli gözlem altında olmalı.. 0 0 Yorumla
bilemedimnedirsence Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Önce sıvıdan başlayıp yavaş yavaş katı gıdaya doğru olmalı 0 0 Yorumla
Cillopgibii Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bence bebekler ek gıdaya çok geç geçmeli mümkün ılduğu kadar anne sütü 0 0 Yorumla
Hakan_018 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Çocukların gıdalanmasına dikkat oldukca önemlidir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bebeklerin bağışıklık sistemi oldukça zayıf olabilir ek gıdaya geçişte en dikkat edilmesi gerekenler arasında bence 0 0 Yorumla
EzgiiiSudee Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Uni baby cidden iyi. Temizlikte falan 1 0 Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Kirlendikce kullanırım nede olsa ıslak mendil 0 0 Yorumla
Captain__Black Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Unibaby ve pamuk kullanıyorum ben. 👍 0 0 Yorumla
Gercek_terapistt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl unibaby gerçekten çok kaliteli bir ürün 0 0 Yorumla
deliriyorum2 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Uni baby özelliklr ıslak mendili bi hariks 0 0 Yorumla
koonur Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Bebekler hakkında hiç bir şey bilmiyorum. 0 0 Yorumla
ZeynepKaran Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 48% +1 yıl Üstü hep kirlidir sürekli temizlemeden te olur 0 0 Yorumla
sakinim49 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 40% +1 yıl Bilgiler için teşekkürler emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
hyggigdjeey Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Bilgilendirdiniz için teşekküd ederim 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Guzel bi paylasim olmuş tesekkűrler 0 0 Yorumla
firatfirat1 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Guzel olmali bence tabi dikkat edilmeli 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Güzel paylaşım olmuş emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
Serayızcinarn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Bu konu hakkında hiç bir fikrim yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
246Cevap
Bebeklerin gelisme doneminde ek gide cok onemlidir
Ellerine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş
6 ay oldu hala uni baby kullanıyoruz memnunum açıkçası
Guzel sunum hazirlamissiniz ellerinize saglik
Anne sütü olmalı ek gıdaya da başlanmalı çocuğun alışması için
Bence ek gıda olarak organik dışı alinmamali
Kesinlikle olmalı ek gıdalar bazen iyi gelmiyor bebeklere
kardesımden biliyorum ılık su ile bol bol yıkanmalı
Altı sürekli kuru ve sürekli gözlem altında olmalı..
Önce sıvıdan başlayıp yavaş yavaş katı gıdaya doğru olmalı
Bence bebekler ek gıdaya çok geç geçmeli mümkün ılduğu kadar anne sütü
Çocukların gıdalanmasına dikkat oldukca önemlidir.
Bebeğim olmadığı için bilemem en iyi sini anneler bilir
Bebeklerin bağışıklık sistemi oldukça zayıf olabilir ek gıdaya geçişte en dikkat edilmesi gerekenler arasında bence
Temizlik imandan gelir.. 😊
Uni baby cidden iyi. Temizlikte falan
Bebişi olanlar için çok güzel olmuş.
bilgilendirici olmuş elinize sağlık
Kirlendikce kullanırım nede olsa ıslak mendil
Bebek olursa dikkate alacam bunları
Bebek yok olursa bakarım dnnxndnx
Tahriş edilmeden nazikçe temizlenmeli
Bebekler için ek gıda önemli
Güzel ve bilgilendirici bir paylaşım olmuş teşekkürler
Çok önemli hassasdır bebekler.😍
Alerjik cilde sahip bebekler için çok zor bi süreç
Uzmanlar eşliğinde olmalo
Çocuk sonuçta kirletsin ne olacak
maalesef pek bir fikrim yok bu konuda
cilde temas eden her ürün hassasiyetle seçilmesi gerekiyor
Anneler için çok faydalı paylaşım.
Pamuk ve ılık su ile olmalı
Gayet güzel yazılmış bence
Islak mendili kremi bezine kadar özenle seçilmeli
Unibaby ve pamuk kullanıyorum ben. 👍
Bu güzel paylaşımınız için teşekkürler elinize emeğinize sağlık
unibaby gerçekten çok kaliteli bir ürün
Mukkemel bir anlatim beğendim
Uni baby özelliklr ıslak mendili bi hariks
Bebekler hakkında hiç bir şey bilmiyorum.
Bu bilgilendirici paylaşım için teşekkürler
Üstü hep kirlidir sürekli temizlemeden te olur
Güzel bir bence teşekkürer
Çok sancılı geciyor ek gıda problem
Çok titiz olmalı ve dikkat edilmelidir
Bilgiler için teşekkürler emeğinize sağlık
İyi çalışma olmuş teşekkürler
Bu süreçte uni baby en iyi tercih
Bu konularda makaleler var okumanız en iyisi
Çoçuklar için her şey yapılır
Sabah akşam temizle bence
Bilgilendirdiniz için teşekküd ederim