Çocuk & Ebeveyn Bebeğiniz ek gıdaya ilk hangi besin ile başladı? ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Selâmlar🎈 Bebeğiniz ek gıdaya geçtiği zaman ilk hangi yiyeceklerle tanıştı¿ Güncellemeler+1 yıl Güncel Bebeğiniz ek gıdaya ilk hangi besin ile başladı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 917 cevap paylaştı. Bebeğim olmadı hiç daha :D ama olsaydı Meyve püresi ya da bebek mamalarından verirdim.. bende yerdim onunla birlikte :D 1 2 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ +1 yıl 😀 ahahah barış ya u Barış_LonelyForever +1 yıl :D ✨ sdjjsd
Firu_Zen Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kendi yaptığım peynir ile ek gıda serüveni bsşlamıştı. 1 2 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ +1 yıl Ne güzel lor peynir mi yapmıştın Yorumla Firu_Zen +1 yıl Suyunu ayırmadan veriyodum. Peynir altı suyu da çok faydalı çünkü. Günlük yapıyordum azıcık mayayla. Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ben sadece emiyorum 😅Henüz ek gıdaya geçemedim 😔😔😔 1 4 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ +1 yıl Allah seni kahretmesin hey alalhım 🤣 Yorumla LostThrones +1 yıl Dua edenlerin çok olsun 😂 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ +1 yıl 😀amin amin Yorumla LostThrones +1 yıl Soru böyle trollenir 😂 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Asitsiz meyve püreleri ile olabilir. Bebeğim yok tabi 😂😅 1 1 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ +1 yıl Olsun, cevabın için teşekkürler 🙂 Yorumla
selamseydi3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl Yeğenim çorba ile başladı hafif böyle blenderdan geçirilip öyle veriliyordu bi de ek olarak meyve püresi 1 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Meyve püresi, süt ile cicibebe ezmesi ilk başlangıç olarak gayet mantıklı sanırım.Sevgilerimle 🌹 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bebeğim daha olmadı umarım Allah nasip eder :D ama yiğenim çorba ile başlamıştı diye hatırlıyorum. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeğenim anne sütü ile başladı hala öyle devam ediyor 😂 3 aylık daha 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bebeğim olunca söylerim :D 1 1 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ +1 yıl Hehe 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bebeğim olmadı hiç daha :D ama olsaydı Meyve püresi ya da bebek mamalarından verirdim.. bende yerdim onunla birlikte :D
😀 ahahah barış ya
:D ✨ sdjjsd
Kendi yaptığım peynir ile ek gıda serüveni bsşlamıştı.
Ne güzel lor peynir mi yapmıştın
Suyunu ayırmadan veriyodum. Peynir altı suyu da çok faydalı çünkü. Günlük yapıyordum azıcık mayayla.
Ben sadece emiyorum 😅Henüz ek gıdaya geçemedim 😔😔😔
Allah seni kahretmesin hey alalhım 🤣
Dua edenlerin çok olsun 😂
😀amin amin
Soru böyle trollenir 😂
Asitsiz meyve püreleri ile olabilir. Bebeğim yok tabi 😂😅
Olsun, cevabın için teşekkürler 🙂
Yeğenim çorba ile başladı hafif böyle blenderdan geçirilip öyle veriliyordu bi de ek olarak meyve püresi
Meyve püresi, süt ile cicibebe ezmesi ilk başlangıç olarak gayet mantıklı sanırım.
Sevgilerimle 🌹
Bebeğim daha olmadı umarım Allah nasip eder :D ama yiğenim çorba ile başlamıştı diye hatırlıyorum.
Yeğenim anne sütü ile başladı hala öyle devam ediyor 😂 3 aylık daha
Bebeğim olunca söylerim :D
Hehe 😀
Meyve ve rendelenmis yemekler..
Bizim yeğen avokado yiyordu
Yogurt...
Avokado ile:)