+1 yılUygulayabileceğiniz bazı öneriler:
Bebeğin bezini sık sık değiştirin: Bebek bezi ıslandığı anda vakit kaybetmeden değiştirilmesi gerekir. Bebeğinizin bezini sık sık değiştirmediğinizde genital bölge, idrar ve dışkı ile uzun süre temas halinde kalır.
Temizlik: Ilık suyla ıslatılmış bir pamuk yardımıyla bölgenin temizlenmesi gerekir. Bebeğinizin poposunu güzelce temizleyin, su ile yıkayın ve kurulayın.
Havalandırma: Bebek bezinin çıkartılıp bölgenin havalandırılması gerekir. Bebek, gün içerisinde bez takılı değilken kuru bir havlu üzerinde bez bölgesiyle temas eden cildin havalanması sağlanacak şekilde takip edilmelidir.
Ilık su kullanımı: Bebeğin poposunu yıkarken ılık su kullanılması önerilir.
Pişik önleyici ürünler kullanın: Pişik gelişen bölgelerin tedavisinde çinko bazlı krem veya jeller kullanılabilir. Bebeğinizin altı temizlendikten sonra pişik önleyici çinko içeren krem ya da merhem sürülmesi önerilir00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Islak mendilini veya kullandığın bezin markasını değiştir. Alerji olmuş olabilir bazı bebeklerin cildi hassastır. Birde Her altını değiştirdikten sonra pişik kremi kullan. Farklı pişik kremi markaları deneyebilirsin.
00 Yorumla
u +1 yılFarklı bir bebek bezi dene ve ona en uygun olanında karar kıl. Pişik olmaması için ya pudra ya da pişik kremi kullanıyorlar. Başka da bilmiyorum açıkçası.
Tanım: Düşünceli anne modeli. (övdüm seni)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılYıkanabilir alt açma bezi var Trendyol da uygun fiyatlı hem onlardan alıp yarım saat 1 saat altı açık şekilde bekletebilirsin. Bı de pişik kremleri çinko hamazing, bephantol baby ve sudocrem çok iyi geliyor pişiğe.
00 YorumlaIslak mendil kullanımını azalt veya saf su kullanılan ıslak mendilleri temizlikte kullan.
Her alt değiştirmede pişik olmasını beklemeden çok az Sudocrem kullanabilirsin, ciddi işe yatıyor00 Yorumla
+1 yılıslak mendil çok zararlı onun yerine pamuklu su ile poposunu sil, sudocrem kullan
10 YorumlaAnne sütü sürün. Korumak için ise sudocrem. Sevgiler💜
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBez markasını değişebilirsin, bezi batınca hemen değiş, pudra ve pişik kremi kullan
00 YorumlaBezleri ya tahriş yapıyor ya da fazla sıkıyorsun ondan bide bez ağır olunca hemen değiştir
04 Yorumla
Soran+1 yılBezi biraz sıkıyorum taşmasin diye ondanmi acaba
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılBez pudra ıslak kuru mendil vs ürünler cilt tipine uygun değildir
00 Yorumla
+1 yılPişik kremi al bebeğe kullan o geçirir zamanla
00 Yorumla
+1 yılbezin markasını değiştirmeyi dene
00 YorumlaArko krem kullan klasik
00 YorumlaPek bi bilgim yok ama Allah bağışlasın efendim
00 YorumlaDesitin, mavi ambalaj. Kesi çözüm
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun bebek sonuçta
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet. sizin eşiniz bebeğinize ne uyguluyor pişik olmasın diye
- +1 yıl
Evli değilim
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
Öyle
oy yerim onu <3 doktora götür annesi :D
00 Yorumla
+1 yılPişik kremi al
04 Yorumla
Soran+1 yılKullandim
Soran+1 yılNasıl geçer bu
- +1 yıl
Pudra kullan o olmadıysa
Soran+1 yılTamam
+1 yılDoktora git
00 YorumlaSudokrem kullan
00 Yorumla
+1 yılPudra
00 Yorumla
+1 yılBebhanthol baby
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBepanthol
12 Yorumla
Soran+1 yılKullandım iyi geliyor ama yine pişik oluyor
Cevap sahibi+1 yılKrem her altını değiştirdiğinde sürmen gerek zaten yoksa pişik olur
+1 yılNasıl ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSudoku
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne