8 ay 11 günlük oldu oğlum acaba yürümesi iç ne yapabilirim ve yürümesini çok istiyorum.
Not: bilmeyen kişiler yazmasın lütfen sadece önerisi olan.
8 ay 11 günlük oldu oğlum acaba yürümesi iç ne yapabilirim ve yürümesini çok istiyorum.
Not: bilmeyen kişiler yazmasın lütfen sadece önerisi olan.
8 aylık bebek zaten yürümez adım atar tutunarak kalkar ama yürüyemez tutunarak kalkması için bile erken erkek çocukları kız çocuklarına göre biraz daha geç yürüyor şimdi yürüsün diye can atıyorsun yürüyünce düşmeler yaralanmalar oluyor zor ama çok güzel her anı.
Benim kardeşim var 10 yaşında yaşına gelmeden yürüdü her bebek değişiyor yani kjz erkek belli olmuyor 8 aylık bebek yürür demiyoryrm da hani dikince dik durmuyor
Öncelikle:
Bacak Kaslarını Güçlendirin: Bebeğinizin evde ayakkabısız ve çıplak ayakla gezmesini sağlayarak bacak kaslarını güçlendirebilirsiniz.
Ayakta Olmaya Özen Gösterin: Bebeğinizle birlikte sık sık ayakta olmaya özen gösterip, dışarı çıkıp yürüyüş denemeleri yapabilirsiniz.
Zorlamayın: Bebeğiniz yürümüyorsa asla onu zorlamamalı ve ona kızmamalısınız.
Ağır ve Sıkı Ayakkabılar Giydirmeyin: Ağır ve sıkı ayakkabılar giydirmemelisiniz
Allah bağışlasın öncelikle. Doktor kontrolleri normal ise genetik aile yapısına bağlı olarak süre değişir ama örümcek içerisinde olmasının egzersiz yapmasının faydaları çoktur
Örümcek erkek çocuğuna iyi değil dediler almadım şahsen
Ondan değil kız çocuğuna bişey olmazmisda erkek çocuğuna iyi değil dyorlar ne kadar doğru bilmiyorurm
Yumurtalıklarına baskı oluşmaması için söylenir o zaten onunda çözümü var o kısmı boş oluyor örümceğin. Ama istemez isen küçük küçük mesafeler ile ayakta tut bırak sana gelsin ama lütfen dikkatlice yüz üstü düşmesin ekstra bir şey. Belden bağlamalı tavana asılı kemerler var benzeri işlevi gören
Tamam
Cevap
4Cevap
alıştırma yapın
genelde tam yaşını doldurunca yürürler fazla acele ettirme
Ne yapabilirim işte benim elimde mi kardesim 1 yaşına gelmeden yürüdü benim
hiç zorlama bırak keyfi yetince yürüsün ne acele ediyorsun ki
Acele etmek değil ilk cocugum heves çocuğun var mı
var evet heveslenipte baskı kurma rahat yetişsin şartlandırma üzerine gitme yazık ufaklıklara
Tamam üzerine gitmiyom istediği yere yuvarlanarak sürünerek gidiyor biliyonmu daha küçükken başladı
sürüne sürüne sıkılınca kalkar yürür benim bebelerin tamamı doğum gününde yürüdü :D erkek bebeler tembel olur :D
İyi ne güzel işte valla görsen çok fena tutamıyorum çok hareketli 😂 erkek bebekler hareketli olur aksine 😂
Müzik eşliğinde kollarının altından tutarak (fazla bastırmadan veya çekmeden) birlikte yürüyebilirsiniz. Bu ona oyun gibi gelir ve yapa yapa hem bacak kasları gelişir hem de yürümeyi yavaştan öğrenebilir.
Elinden tut kaldır yakınında dur önünde sana gelsin en hızlı öyle yürür düşe kalka yürür öyle düşsün bazende ama dikkat et
Tamam sağol böyle sık durmak istemiyor😲
Tamam sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?