Hayır bazı çocuklar geç yürür Allah bağışlasın bu arada koltuk kenarlarında yuruyorsa sıkıntı yok zaten
0
23 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben hamileyken çok yattım kalkmaya üşeniyordum Onamı geçti ne 😂😂 hareketli bir bebek fakat yürümek istemiyo bende yürümek istemiyordum hiç hamileyken yoruluyordum hemen
İnsanlara bakarsan neler söylüyorlar. Ben kızımı yalnız büyüttüm doğduğu günden beri. Bana da neler dediler ama dinlemedim ve şimdi 17 yaşında. Halen de söylenenler oluyor. Umursamıyorum. Sen de umursama onları.
Zorbalık görüyorsan çocuğun daha küçük bozulacak bir düzeni yok henüz. Boşan ve çocuğunu mutlu büyüt. Mutlu değilsen mutlu edemezsin ve mutlu büyümeyen bir çocuk ileride başına bela olur. Önce sen mutlu ol ki çocuğunda mutlu büyüsün.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
doktora danışın bence
Hayır bazı çocuklar geç yürür Allah bağışlasın bu arada koltuk kenarlarında yuruyorsa sıkıntı yok zaten
Ben hamileyken çok yattım kalkmaya üşeniyordum Onamı geçti ne 😂😂 hareketli bir bebek fakat yürümek istemiyo bende yürümek istemiyordum hiç hamileyken yoruluyordum hemen
Olabilir ben eşimi yürüyüşe gotiruyodum mesela bizim çocuk 10 aylıkken yürüdü belki onunla alakası vardır tembel olmuş seninkisi😅
Kuzenimin çocuk 2 ay ufak daha erken başladı mesela yürümeye
Evet diyorlardı hamileyken çocuk hareketsiz olur diye 😂😂 ya hareketli hareketlisinede yürüme şeyi pek yok emeklemeyi tercih ediyor sanki
Yalan değil doğurana kadar yattım özellikle son 5 ay her yerim ödem oldu hareket edemiyordum
Sancım bile gelmedi 😂😂
Bırak yurumesin geç yürüsün yürüyünce peşinde koşmak gerekiyor sen de eringecsin anladım kadariyla yorulursun😅
Bu ne tambellik böyle 😅tuhafsiniz
Kız yürümüyor ama emeklemesi koşuyor öylede yoruyo tabi yürümeye başlayınca daha çok her yere ulaşcak 😂😂
Kilodan inan hareket edemiyorum o yüzden hep yatmayı tercih ettim uzanmayı daha doğrusu
Kizmi cocugunuz gene şanslısınız erkke kadar yaramaz olmuyor kızlar 😅yatabilirsimiz gene arada ,😅
Dogrudur hamilelik zor yaa bayanların Allah kolaylık versin
Kız sizin erkekmi
Yatarken bile nefes alamıyordum doğurdum kurtuldum
Evet erkek 3.5 yaşında yamyam😅
Sezerayn oldu tansiyonum yükseldi doğumda tansiyon problemi yaşadım
İyi bari atlattiniz ya çok şükür
Takipleselim mi sakincasi yoksa
mesaj atarım daha hızlı yazisiriz
Uyumam lazım 😀
İstek atın yarı. Yazisiriz
Kafa dengine benziyosunuz o yüzden dedim 😊çocukları anlatırız 😅
Tansiyon sıkıntı yaa
Benimki 2 yaşında yürümye başladı. Zorlama şimdi o zamanı gelince yürümeye başlayacak ve sen artık otur demeye başlayacaksın :)
Ya insanlar halen yürümeyince farklı düşünüyor anlamıyorsun gibisinden acaba bakamıyormuyum düzgün besleyemiyormuyum diyorum
İnsanlara bakarsan neler söylüyorlar. Ben kızımı yalnız büyüttüm doğduğu günden beri. Bana da neler dediler ama dinlemedim ve şimdi 17 yaşında. Halen de söylenenler oluyor. Umursamıyorum. Sen de umursama onları.
Annesi?
Yok
Helal olsun sana keşke kızımda senin kızın gibi şanslı olsaydı
Doğumda mı vefat etti sorması ayıp
Kızın çok şanslı Annesi yanında... Sen de çok şanslısın bir kızın var.
Bizimki de çocuktan kaçıyor ki evde bile kalmıyor ikimizdende kaçıyo
Süreç içerisindeyiz
Vefat etmedi doğduyğu gün terk etti.
Hiç ulaşmaya çalışmadımı
Bende çocuğumun düzeni bozulmasın diye zorbalık görüyorum işte
Yanlış anlama Bu konuyu burada çok uzatmak istemiyorum.
Tamam dır
Zorbalık görüyorsan çocuğun daha küçük bozulacak bir düzeni yok henüz. Boşan ve çocuğunu mutlu büyüt. Mutlu değilsen mutlu edemezsin ve mutlu büyümeyen bir çocuk ileride başına bela olur. Önce sen mutlu ol ki çocuğunda mutlu büyüsün.
Doğru diyon ama imkanlar el vermeyince mecbur kalıyorsun
Allah yardımcın olsun. Kolay değil çocuk büyütmek. Hele ki sorunlu bir ailede çocukta sorunlu büyür maalesef.
Hayır yürümek istemiyor olabilir mi
Evet yürümek istemiyor
Sorun bu nasıl düzeltebilirim
Yanınıza gelmek isterse azıcık uzağında durun yanınıza ulaşmasını sağlayın kucağınıza almayın
Emekliyormu
Emekliyor
Soruyorlar ay halen yürümedimi diye
Çok üstüne düşmene gerek yok eni sonu yürüyecek
Erken değil mi
10 aylıkken yürüdü arkadaşın