Sağlıcakla gelsin prenses🌸 Bolca bez koyabilirsin, zıbın, 3-4 takım kıyafet ve tulum koyabilirsin. Onun dışında 2 tane battaniye koyabilirsin. Birde sana şöyle bir önerim olacak biberon ve mama da koymalısın. Eğer yeni doğduğun da biberon kullanmak istemiyorsan eczaneden enjektör alıp mamayı onunla verebilirsin. Ben sezeryanla doğum yapmıştım ve sütüm 3. Gün geldi hastanedeyken sütümün gelmesi, göğsümün uyarılması için emzirmeye devam etmem gerektiğini söylediler. Ama süt olmadığı için bebeğim açlıktan ağlayıp durdu o yüzden doktor mama vermemi söylemişti. Hem emzirip hem mama vermiştim. Seninde yanına mama almanı öneririm umarım ihtiyaç kalmaz.💕
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYedekli bebek bezi, ben bir yığın götürmüştün herkes bana ne gerek var yük etme demişti ama doğumdan sonra yavrumu bir hafta hastanede tuttular hastalık şüphesi ile o zaman o yük dedikleri her şey işime aşırı yaradı. Birde indirim vardı molfixte zaten doldurmuştum evi kolay oldu yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılBez stokladım çoğunlukla 2 numara var dört beş pakette bir numara var yeterli mi yoksa bir numara alıyım mı daha sence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sağlıkla doğsun inşallah mutlaka yıkanmış ütülenmiş pamuklu zıbınlardan koyun bol bol, yenidoğan bezleri küçük bir paket olsun, ıslak mendil yerine bebek pamukları var yeni doğan için ondan alın, her duruma karşı süt sağma aleti temin et, biberon olsun, pişik kremi, bebek yağı.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet bnde çok kat kat giydirmeyi düşünmüyorum ortalık kış olacağından pek fazla dışarı çıkmayız muhtemelen iki battaniye ve üç kundak yeterli mi peki
Soran+1 yılTamamdır teşekkürler 🦋
Mevsimlik battaniye iki üç tane
Mevsimsel kıyafetler pamuklu alabildgnz kadar alın ne kadr fazla o kadar iyi.04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim evet ilk bebek yeni doğan mı alıyım bunları yoksa biraz büyük mü alıyım hangisini tavsiye edersiniz
Soran+1 yılDoğru tamamdır teşekkürler 😅
+1 yılZıbın , içine külotlu çorap, takım falan al çok alma eğer kalabalık aileyseniz çok hediye gelir ama ısıtıcı al termometre al bunalr önemi küvet al
02 Yorumla
Soran+1 yılZıbınları 0-3 aylık mı almam gerekiyor 0-6 aylık mı malum ilk dönemler hızlı büyüyor bebişler genelde
- +1 yıl
0-6 aylık al
+1 yılHayirli olsun ne güzel duygu heyecan vardir şimdiden
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥰 evet çok heyecanlıyız
- +1 yıl
Bizde oyleydik insallh gizli. geçer zaman 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn başta bez
00 Yorumlahayırlı olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Detaylı bilgi