Okullar malum kalabalık :) Şimdiden endişelenmeye başladım. Benim kız da biraz titiz. Evde bile sürekli ellerini yıkıyor. Çantasına ıslak mendil koymam yeterli olur mu sizce, önerileriniz neler?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okullar malum kalabalık :) Şimdiden endişelenmeye başladım. Benim kız da biraz titiz. Evde bile sürekli ellerini yıkıyor. Çantasına ıslak mendil koymam yeterli olur mu sizce, önerileriniz neler?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet bence yeterli olur
Abla sen bilirsinde bazı okullarda sabun koyulamaya biliyo kağıt sabun ya da seyahat boy şişelere sabun koyabilirsin ama bence kesin ekle diyebileceğim selpak ve kolanyaĝı tabi son karar sende kızınıda bizim için kocaman öp
Endişelerin de haklısın okulda hastalık daha çabuk yayılıyor. Islak mendile ek olarak, kolonya koyabilirsin.
Koyuyorum, cildi hassas olduğu için sabun da koyuyorum
Islak mendil yeterli ama peçete kolonya da koyabilirsin
Vallahi biz de koyacağız çantaya ama akıllarına gelirmi kullanmak bilemedim
Bence kolonya ve selpak kafi islak mendilde kimyasal
Kişisel küçük sıvı sabunlar çok iş görüyor çünkü tuvalette her zaman sabun bulunmayabilir.
Merhaba hayır yeterli olmaz, ısşak mendil, peçete ve jel el dezenfektan koymalısın.
küçük bir şişeye dezenfektan ve ya kolonya koyabilirsiniz zaten fazla bir şey yapılmaz okul hayatı çünkü
Dezenfektan ve kisisel kucuk sabun koy
Kolonya koyabilirsiniz
Islak mendil bir de peçete
bilemedim