Çocuk büyütmek zor ama çocukların en zor yaşı sizce hangisi?
Bence 0-2 en zoruydu ya 😂
0-2 yaş
2-5 yaş
5-8 yaş
Sonrası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çocuk büyütmek zor ama çocukların en zor yaşı sizce hangisi?
Bence 0-2 en zoruydu ya 😂
Net sonrası tam bele ergenlik zamanı 15 18 yaş arası.
Şöyle örnek verim açıklayıcı olsun. Babam gece dışarı çıkmama ve annem alkol almama izin vermiyor onlardan nefret ediyorum gibi. Yanlış yapılan bir şeyi mantıkla öğretmeye çalışsanda genelde sürekli sevilmeme durumu oluyor.
15 yaşında artık gençliğe adım atmış oluyor 'bu yüzden bu sayılmaz o farklı bir evre zaten başlı başına 😊
Çocuk cahile tamamen dert, herkes yetiştirebilir ama herkes bilgili ve donanımlı yetiştiremez, bilmeyen birisine her yaş zor gelir, bilen birine de her yaş çok kolay gelir.
Hıhı evet sensin
Evet benim kanka
Bebeklik dönemi çabuk geçiyor oralar zor değil.. en zoru.. okula başlama yaşı ah ah az beklemedim okul bahçelerinde.. az okula çağrilmadim. Depresyona giriyordum nerdeyse
Bebeklik dönemi hiç kolay geçmedi Ela ile Laleye kurban olurum 😂
Cevap
10Cevap
Bence de sana katılıyorum abla 0-2 yaş olabilir :D hiç çocuğum olmadı ama bence o yaşlar zordur
Derdini anlatamıyor o yaşlarda zor yani 😊
Bence de :)
0-2 arası en zoru olabilir, çevremdekiler okula başladıktan sonra göreceğiz diye yorumlar yapıyorlar. Sanırım o yaşlar da biraz sıkıntılı geçecek 😬
Ya zor zor bir 1. Sınıf çok zor geçiyor oda mental bir yorgunluk ama bebeklikte hem mental hem beden olarak yoruluyorsun.
Her çocuk farklı diyeyim en zor 2 yaş da ola bilir 8 yaş da sadece bir yaş aralığı demek olmuyor yani
Bencede her çocuğun gelişimine göre 🐣
Simdi kac yasinda bilmiyomda bi kosmaya herseyi ogremmeye baslayinca gorurum seni :)
3 ü bitirdi 😊
Ahahaha kiyamam ya ozaman guzel gunler seni bekliyo :)))
Umudumuz o yönde 😂
:)))) evdemisin çalisiyomusun
Çalışmıyorum forever the analik 😂😂
:)))) senin işin daha zor :))
Ennn zoru 🤭
0-2 bebişler derdini ağrısını sızıını anlatamıyor :(
En zoru o dönemdi bence 🙈
evet bencede
En zor dönem ilk okul 1 sınıf sonra orta son
0-2 yaş uykusuz geçen günler 2 yaş sendromu yiğenim sağolsun gösterdi 😄
Her yaşın kendince zorluğu var ama en zoru iki yaşına kadar
bebeklik ne kadar zor olsada kesinlikle ergenlik dönemi diyorum. hele 12 ila 15 yasındakiler. yani cok zor bi dönem. ebeveynler için ayrı bi zor. cocuklar içinde ayrı bi zor halleri falan değisiyo
Abla senin çocuklar daha büyümemiş galiba. Bunlar en güzel zamanlar, değerini bil. Hele bir ergenlik gelsinnn.
Okul dönmeleri hele 1. sinif isyaaannn
Ela Lale el ele 😂
Bence büyüdükçe zorlaşıyor
Bence kolaylaşıyor 🤪
Gözyaşım pıttt 🥺
Bence kişiden kişiye değişir
7 yaş kadar kolay sonrası yorucu
0-2 biliyoruz gerisi bende yok
Kesinlikle 4 yaş. Aşırı artist oluyorlar
27 en zoru
15-18 yaş.
Ergen hali😬