Çocuk & Ebeveyn Küçük göğüsler daha çok süt üretiyormuş doğru mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Büyük göğüslerde yağ orani fazla damarlar da ince olduğundan küçük göğüsler daha fazla süt üretiyormuş istisnalar dışında. Bu doğru mu? En azından bebegimi doyurabilicem 😃 Küçük göğüsler daha çok süt üretiyormuş doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Gerçeklik payı yok bunun. Sütün kalitesi ve miktarıyla meme büyüklüğünün hiç bir ilgisi yok 0 0 Yorumla
Feuilleter Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evrim Ağacı sitesinde sor, orada bilimsel cevap verirler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Denemek lazim senin memisler küçükmü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana noluyo yaa kendi bebemi diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende misafirim ne olacak yani Yorumla
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu büyük senin 😃 Yorumla _candan +1 yıl Yavrum sanane? Ama alakasız. Yorumla
Sadebirisiyim Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Sen her türlü doyurursun 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Sadebirisiyim +1 yıl Küçük dik oluyor Soran +1 yıl Ben o dedigini anlamadim ama dik oluca doyurabilirim anlamina mi geliyo Sadebirisiyim +1 yıl Evet canım sarkık kötü duruyor Soran +1 yıl Bebek sarkik mi degil mi ona mi bakiyo 😂😂 Sadebirisiyim +1 yıl Biz bakıyoruz🤣🤣🤣 Soran +1 yıl Bebek icin diyorum ama ben 😒 Sadebirisiyim +1 yıl Gel konuşalım Sadebirisiyim +1 yıl Ne yapıyorsun
BuuLL Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Bilmem emmek lazim 0 6 Yorumla kitsunehehe +1 yıl ŞZÖZŞZÖŞZÖZŞZMXŞXMXŞ Yorumla Soran +1 yıl Hoştt Yorumla BuuLL +1 yıl 😂😂🤓 Yorumla BuuLL +1 yıl Hoştlama guzum seni emmek değil herhangi bir kızı emmekten bahsediyom Yorumla Soran +1 yıl Diyene bak gel em desem kopartirsin ipdstoflsh Yorumla kitsunehehe +1 yıl ÜSMSŞSMDŞSMSŞDÖSİKDŞZMDID Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gerçeklik payı yok bunun. Sütün kalitesi ve miktarıyla meme büyüklüğünün hiç bir ilgisi yok
Evrim Ağacı sitesinde sor, orada bilimsel cevap verirler
Çevrende büyük olup emzirene sor da bizede söyle😂😂
bırakın şu küçük göğüs takıntısını hepsi güzel bence :D
Şehir efsanesi bu gerçeklik payı yok.
Denemek lazim senin memisler küçükmü
Sana noluyo yaa kendi bebemi diyorum
Bende misafirim ne olacak yani
Farketmiyor hormonal bişey
Küçük derken?:)
Hayır değil
Çok mu büyük senin 😃
Yavrum sanane? Ama alakasız.