Çocuk & Ebeveyn Şip, Şap, Şop! Bebeklerin banyo rutinini daha keyifli hale getiren şeyler neler? (Sayfa 3) Uni Baby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2028 Şip, Şap, Şop! Bebeklerin banyo rutinini daha keyifli hale getiren şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 48 kişi beğendi
Handsomeboy1234 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl güzel eglenceli bir okuma seansı oldu tesekkürler 0 0 Yorumla
victimsam55 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Su oyuncaklari, sesli oyuncaklar, havuz , legen6gibi seylerin içinde banyo yapmadi 0 0 Yorumla
Oğuzhandml Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Suyun içinde oyuncak olsun birde suları ılık olsun bence keyifli olurlar 0 0 Yorumla
Playboy0016 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Onları değerli hissetmek ve ilgiyle olur bu işler 0 0 Yorumla
Nisaaydin1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bana kalırsa köpük bebekleri fazlasıyla eğlendiriyor 0 0 Yorumla
gizliuyeyimbenn134 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl ılık su, o suyun sıcaklıgı tam oldugunda tamamdır 0 0 Yorumla
Kaans57 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Uni Baby harika tabikide ben çocuğumu uniden başkasına güvenmem:) 0 0 Yorumla
Alpersuperper Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Kupuklu bir kuvet ve renkli oyuncaklar banyoyu sevdiren şeyler bunlar daha çok 0 0 Yorumla
kimseuim Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Küçükken küvette oyun oynamayı baya severdim çok eğlenceli gelirdi 0 0 Yorumla
Arifela4 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Bebekler geniş şişme havuzları seviyorlar bol bol köpük olacak birsürü oyuncak falna 0 0 Yorumla
ben_beyzoş Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Suyun normal olması şampuanın göze kaçmaması birde tatlı oyuncakların olması 0 0 Yorumla
Susuuuuuuuuuuuu Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Banyoyu keyifli hale getiren sey bebeğin gülüşüdür 0 0 Yorumla
berkferdi Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Oyuncaklar göz yakmayan şampuanlar ve küçük oyunlar 0 0 Yorumla
Yağız3435 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl renkli oyuncaklar özellikle ördekler ılık bir su ve tabiki göz yakmayan uni baby şampuan 0 0 Yorumla
GercekteKimizBiz Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Evcil hayvanla beraber yıkanmak hoşuna gidebilir onun dışında oyuncaklar da iş görür. 0 0 Yorumla
UNFORGİVEN5 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Yüzlerine su gelmemesi bolca köpük ve missss kokular 0 0 Yorumla
Serima Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Kardeşime alırken önceden ilk dikkat ettiğim 1. Ekonomik boy 2. Doğallığına 0 0 Yorumla
God_of_Sekai Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl ben küçükken suda oyuncaklarla oynamak hoşuma gidiyordu 0 0 Yorumla
Snmgizli Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Şu yaşıma gelmişim hala kullanıyorum çok güzel herkese tavsiye ederim 0 0 Yorumla
BirBardakVideoOyunu Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Eğer bebeğe oynayacak oyuncaklar verirseniz eğlenebilir. 0 0 Yorumla
AꓭƆꓷƎŦӘ187 Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Valla ben bebekken banyo yapmaktan pek hoşlanmazdım 0 0 Yorumla
layarad_yy Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bubble bath , pyuncaklar , muzik , ve renkli seyler olabilir cocuklatin ilgisini cok ceker 0 0 Yorumla
Matematik5 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Yakmayan guzel kokulu bebek şampuani olursa eglenirler 0 0 Yorumla
EminBherkaı Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl bence her çocuğun bir küveti olmalı Ki Uni Baby ile eğlenceli zaman geçirebilsin. 0 0 Yorumla
GökhanBerk0 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle köpük bence benim en çok hoşuma giden şeydi 0 0 Yorumla
ebrurubi Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl bi bebişim olsa da bu ürünlerden alsam dedirtir insana 0 0 Yorumla
Senaaaaxx Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Göz yakmayan şampuan ve ılık bir su her zaman muhteşem 0 0 Yorumla
Yuna12 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Banyoyu oyuncaklarla süslemek kopuk vb. Olması bebekler banyo yapmayı cazip kılıyor bence 0 0 Yorumla
Ramazanckr68 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Sıcak sobanın yanında lehenin içinde dalin şampuanı kafana döken annenin seni yıkıyor olması ☺️ 0 0 Yorumla
gizliuye738438 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl göz yakmayan, zararlı içerik barındırmayan bebek şampuanı :) 0 0 Yorumla
gecenin5i Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Oyuncaklı bir küvette banyo yapmak eğlenceli olabilr 0 0 Yorumla
birdumqn Takip Et Xper 5 Yaş: 51 +1 yıl Bence bir beyin ellenmesinden çok sağlığı önemli yıkarken buna dikkat etmeli tabi oyucaksiz da olmaz 0 0 Yorumla
yareenn91 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl suyun içinde oynayabileceği oyuncaklar ve göz yakmayan köpük 0 1 Yorumla ilkeerr +1 yıl Ben bebekmiyim yoksa. Bende seviyorum bunlarıı 🤣🤣 Yorumla
anonim6184 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Oyuncaklar sıcam su kırmızı balık gölde şarkısı özenle annenin yıkaması ve daha hir çok şey 0 0 Yorumla
sırsaklayan089 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl kesinlikle oyuncak olmalı yoksa o banyo yapmak zor hale geliyor 0 0 Yorumla
merkürümretro Takip Et Xper 2 Yaş: 109 +1 yıl Bebek şampuanı seçmiyorum zaten kaç çeşidi var ki 0 0 Yorumla
Sseetoo Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Benim kardeşimi banyo yaptırırken hep ağlardı asla uyumazdı sonrada avazı çıktığı kadar bağırırdı 0 0 Yorumla
Istanbul1991 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Bebegim olsa ozellikle uzak sogudan gelenlri kullanmam ornek cin vietnam 0 0 Yorumla
carmillam Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Tabikide uni baby onsuz yikanamam o olmadan hiç im hiç 0 0 Yorumla
Orion35 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Suyu kafasından dökene kadar çok keyifli 🤣 sıra kafaya gelince eyvah eyvah 0 0 Yorumla
Ahdefefa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Tabiki katkısız ve temiz içerikli olmasına 1 0 Yorumla
portakal_şekeri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Çok güzel bir ürün herkes kullanmalı bence 1 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl @portakal_şekeri kullanıyor musun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
301Cevap
güzel eglenceli bir okuma seansı oldu tesekkürler
Hiç bilmiyorum ileriki zamanda tekrar yorumlarım.
Su oyuncaklari, sesli oyuncaklar, havuz , legen6gibi seylerin içinde banyo yapmadi
Suyun içinde oyuncak olsun birde suları ılık olsun bence keyifli olurlar
hassaslık ve eğlence olmalı en önemlisi uni baby
Onları değerli hissetmek ve ilgiyle olur bu işler
Bana kalırsa köpük bebekleri fazlasıyla eğlendiriyor
ılık su, o suyun sıcaklıgı tam oldugunda tamamdır
Uni Baby harika tabikide ben çocuğumu uniden başkasına güvenmem:)
Kupuklu bir kuvet ve renkli oyuncaklar banyoyu sevdiren şeyler bunlar daha çok
Küçükken küvette oyun oynamayı baya severdim çok eğlenceli gelirdi
Bebekler geniş şişme havuzları seviyorlar bol bol köpük olacak birsürü oyuncak falna
Suyun normal olması şampuanın göze kaçmaması birde tatlı oyuncakların olması
Banyoyu keyifli hale getiren sey bebeğin gülüşüdür
Teşekkür ederiz...
Emeğinize sağlık...
Yeğenler hep bunu kullanıyor çok tatlı oluyorlar
Oyuncaklar göz yakmayan şampuanlar ve küçük oyunlar
renkli oyuncaklar özellikle ördekler ılık bir su ve tabiki göz yakmayan uni baby şampuan
Evcil hayvanla beraber yıkanmak hoşuna gidebilir onun dışında oyuncaklar da iş görür.
Yüzlerine su gelmemesi bolca köpük ve missss kokular
Kardeşime alırken önceden ilk dikkat ettiğim 1. Ekonomik boy 2. Doğallığına
ben küçükken suda oyuncaklarla oynamak hoşuma gidiyordu
Şu yaşıma gelmişim hala kullanıyorum çok güzel herkese tavsiye ederim
Bir kaçtane plastik dalin civcivi.. ötenlerden..
Oyuncak ben se çok severdim özellikle dinazor
Eğer bebeğe oynayacak oyuncaklar verirseniz eğlenebilir.
Valla ben bebekken banyo yapmaktan pek hoşlanmazdım
Çocuklarin gözü yanmiyorsa banyo keyiflidir.
Bubble bath , pyuncaklar , muzik , ve renkli seyler olabilir cocuklatin ilgisini cok ceker
Yakmayan guzel kokulu bebek şampuani olursa eglenirler
bence her çocuğun bir küveti olmalı Ki Uni Baby ile eğlenceli zaman geçirebilsin.
Kesinlikle köpük bence benim en çok hoşuma giden şeydi
bi bebişim olsa da bu ürünlerden alsam dedirtir insana
Göz yakmayan şampuan ve ılık bir su her zaman muhteşem
Banyoyu oyuncaklarla süslemek kopuk vb. Olması bebekler banyo yapmayı cazip kılıyor bence
Sıcak sobanın yanında lehenin içinde dalin şampuanı kafana döken annenin seni yıkıyor olması ☺️
göz yakmayan, zararlı içerik barındırmayan bebek şampuanı :)
Oyuncaklı bir küvette banyo yapmak eğlenceli olabilr
Ilık su oyuncaklarr bırde muzıkkk eglenme zamanı
Bence bir beyin ellenmesinden çok sağlığı önemli yıkarken buna dikkat etmeli tabi oyucaksiz da olmaz
suyun içinde oynayabileceği oyuncaklar ve göz yakmayan köpük
Ben bebekmiyim yoksa. Bende seviyorum bunlarıı 🤣🤣
Oyuncaklar sıcam su kırmızı balık gölde şarkısı özenle annenin yıkaması ve daha hir çok şey
kesinlikle oyuncak olmalı yoksa o banyo yapmak zor hale geliyor
Bebek şampuanı seçmiyorum zaten kaç çeşidi var ki
Benim kardeşimi banyo yaptırırken hep ağlardı asla uyumazdı sonrada avazı çıktığı kadar bağırırdı
Bebegim olsa ozellikle uzak sogudan gelenlri kullanmam ornek cin vietnam
Tabikide uni baby onsuz yikanamam o olmadan hiç im hiç
Suyu kafasından dökene kadar çok keyifli 🤣 sıra kafaya gelince eyvah eyvah
Tabiki katkısız ve temiz içerikli olmasına
Minik ordekler 🐥🐣🐤🦆 cok tatli
Şarkıyla yıkanması. Annem banyo yap dedi şarkısı var ya o
Çok güzel bir ürün herkes kullanmalı bence
@portakal_şekeri kullanıyor musun
Çok hoşlar, iyi ki varlar :)
Oyun oynuyormuş gibi yapın çocuğa
Sevdiği oyuncakları ile köpüklü küvet
Bebegim yok olsaydı güzel olurdu