Oyuncak koyulması lazim daha çok seviniyor sudan kaçmıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Valla ben bebekken banyo yapmaktan pek hoşlanmazdım, annem derimi soyardı biraz. ne kadar avaz avaz bağırsam bile annem yapmaya devam ederdi :D bunun sayesinde acı eşiğim de baya yükseldi,
keskin acılar harici acılar bana vız gelip tız gidiyor bebeğim olursa ben öyle yapmam tabi kii :D
Miniklerin cildini koruyan güzel içerikten dolayı teşekkür ederim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bizim bebek için oyuncakları ve anne şefkati şart. Bunun yanında da gözlerini yakmayan bir şampuan tercih etmeye çalışıyorduk ancak annesi şampuanını değiştirmek istedi. Buna bir göz atalım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
301Cevap
Göz yakmayan şampuan ve eğlenceli anne bebek duş aldırması
Fok gibiler maaşallah. Doğru sıcaklıkkta su dan çıkaramazsın
Güzel paylaşım, kendim düşünmüyorum ama evli arkadaşlarıma tavsiye edeceğim:)
Oyuncak ördek kesinlikle bu işin en eğlenceli yanı
Oyuncak koyulması lazim daha çok seviniyor sudan kaçmıyor
Valla ben bebekken banyo yapmaktan pek hoşlanmazdım, annem derimi soyardı biraz. ne kadar avaz avaz bağırsam bile annem yapmaya devam ederdi :D bunun sayesinde acı eşiğim de baya yükseldi,
keskin acılar harici acılar bana vız gelip tız gidiyor
bebeğim olursa ben öyle yapmam tabi kii :D
Onları tatlı tatlı suda yıkamak bir keyif mis gibş bebek kokusunu da çok seviyorum
Anne ve baba sevgisi. Kısaca aile herşeyin ilacıdır
Bebek ürünlerin kokularına bayılıyorum misler gibi kokuyor☺️
Mantıklı şeyler yazmışsınız bir gün evlendirde çocuk sahibi olursam dikkate alırım.
Başlıca banyo yapmak eğlenceli gelir diye düşünüyorum 🤨
Köpüklü köpüklü ve tabii ki yeğenlerimin vazgeçilmesi olan suda süzülen civcivler. :d
Bebeğim olunca en kaliteli en güzel ürünleri şampuanları kullanıcak bıcırığım benim😂🥰🥰
Bir çocuk sahibi olursak ileride o zaman düşünebilirim, şu anlık daha erken gibi sanki 😅
Banyo yapmaya suya girmeye bayilıyor bizim minik canavar
Banyo civciv ve ördekleri
Köpükler
Bebek küveti
Renkli banyo oyuncakları
Gözleri yakmayan duş süreci çocukların suyu da daha erken yaşlarda sevip alışmalarını sağlayacaktır.
Gozu yanmadigi surece 2 ordek koy oyuncakda keyifli sekilde yikanir oynar
Miniklerin cildini koruyan güzel içerikten dolayı teşekkür ederim
Bizim bebek için oyuncakları ve anne şefkati şart. Bunun yanında da gözlerini yakmayan bir şampuan tercih etmeye çalışıyorduk ancak annesi şampuanını değiştirmek istedi. Buna bir göz atalım.
Suya civciv oyuncağı köpük olsa bayılır çocuklar
Çok tatlılar ya güzeller bedenleri çok hasas
Banyo oyuncakları kessinlikle örneğin tatlış mı tatlış oyuncak civcivler 🐣🐥🐤🐤
girmek istemezler, girdikten sonra da çıkmaz istemezler :)
Teşekkür ederim çok güzel bir paylaşım olmuş..
Tabikide şişme bi havuzun içinde banyo yapması mest oluyor resmen 😅
Çok güzel bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık
Göz yakmayanı tercih ederdim çocuğum olsaydı
Oyuncak, göz yakmayan şampuan, suyun ısısı, ailenin çocuğu sakinleştirmesi şarkı söyleyerek vs.
Tatlı dille konuşup, sevecegi şeylerle vakit geçirmesini sağlamak
Uzunca süre çocuklarımda kullandım çok da memnun kaldım tşkler
Çeşitli oyunlar oynanabilir çok seviyorlar suda oyun oynamayı
Bebek sevmem kendi temizlik rutinimde kullsnıyorum yüz yıkama jeli olarak
Yapma uni baby atma şu zehirli oku evlenmek için daha çok gencim 😂
Bebeği yıkarken oyun oynamak, hassas davranmak, oyuncak ördek almak.
Çok iyi bence olmuş işime yaradı çok çok teşekkür ederim 💫
Gerçekten güler yüzle onunla ilgilenen bir anne bence
En sevdiğimiz marka yıllardır kullanıyoruz çocuklar için köpük yapıp oyuncaklarla oynatıyoruz ki banyoyu sevsinler
Yaşasın uni baby bu yaşıma geldim daha hala onu kullnyrm zjsnns
bir videoda görmüştüm renki bir şey döküyolar küvete masmavi oluyor ve oyuncaklar koyuyolar cok tatlıydı
Suyun içinde oyun oynayabileceği oyuncaklar göz yakmayan köpük tam ayarında ılık su bu kadar.
abla doğru söylüyo
Zamam zaman ebeveyin ile çocuğun birlikte oyun oynayarak yıkanması. Tabiki uygun giyinim ile :)
Ben de kızımın isminin çok güzel olmasını istedim, interneti çok gezdim o yüzden. Kız bebek isimlerini bebeğimlehayat 'ta bulabilirsin.
Aman kafalarına su gelmesinde. Kafalarına su gelince hepsi kırmızı birer angry birde dönüyorlar.
Banyoda bile arabalar!! Arabalarıyla yatıp arabalarıyla kalkıyor ee tabii arabaları olmadan banyoya girmeyecek :)
Çocuğum olmadı ki daha bebek olarak insan örneğinin dışında yavru köpek vardı benim gözümde Çocuğum gibiydi onunla geçen her an keyifliydi
Evet getirebilir ama bebeğin neye daha çok keyfi oluyorsa onu yapman daha iyi olacaktir sevdiği şeyleri keşfetmen önemli
uni baby bebek bakım ürünlerinde tercih ettiğim bir marka
Çeşitli oyuncaklar ya da rahatlatıcı müzik dinlendirilmesi bebeklerin daha rahat ve güzel bayno yapmasına olanak tanıyor olabilir
Uni. baby nin ürünleri tatlış cidden bebekler için üretilmiş ürünleri kullanmak aşırı hoşuma gidiyo sebebini bilmiyorum
köpüklerr oyuncaklar ve göz yakmayan şampuaann ve bolca suu☺️☺️☺️
Duşta oyuncaklarıyla oynatmak, sevdiği müzikleri açmak, banyoyu köpük yapmak banyoyu daha keyifli hale getirebilir.
banyonun icine onu eglendirecek esyalar oyuncaklar koymak ve banyo alanini dekore etmek bebegi daha istekli ve eglendirici kılabilir
Bebek ile konuşması ve bol bol gülmesi hatta annende bebekle banyo etmesi bu durum bebeği daha mutlu etmeye ve duş aldırmaya sevdirecektir
bebekler önemlidir ilk 6 ay özellikle çok dikkatli olmamız lazım
Suyun içinde oyun oynayabileceği oyuncaklar göz yakmayan köpük tam ayarında ılık su bu kadar.
Duş banyosu içersinde ufak suya dayanıklı oyuncaklar birde oyuncu bir anne
Goz yakmayan şampuan bol köpük ve içi su dolu küvet ve ördekler