Çocuk & Ebeveyn Bebeğinizin bakımında en çok hangi markanın ürünlerini kullanıyorsunuz? MotherDiary Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben bebeğim için aldığım bebek bakım ürünlerinde en çok Uni Baby markasını kullanıyorum, ya siz? Bebeğinizin bakımında en çok hangi markanın ürünlerini kullanıyorsunuz? Cevapla Bebek Soruları Marka Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 917 cevap paylaştı. Unibaby kullanıyorum 0 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 303 cevap paylaştı. Johnson ya da Uni baby gibi markaları tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ben Bepanthol kulandim şimdi Teo bebe kulaniyorum artık büyüdü 0 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evli olsam bebeğim olsa en iyi markaları kullanmaya çalışırdım 0 0 Yorumla
tuğce-y Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Unibaby i ben de kendi saçlarımda kullanıyorum zaten bebek teni gibi tenim var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Unibaby kullanıyorum
Johnson ya da Uni baby gibi markaları tercih ediyorum.
Ben Bepanthol kulandim şimdi Teo bebe kulaniyorum artık büyüdü
Evli olsam bebeğim olsa en iyi markaları kullanmaya çalışırdım
Unibaby i ben de kendi saçlarımda kullanıyorum zaten bebek teni gibi tenim var
Bebeğim henüz yok 🤭